کد خبر: 2056

1391/10/26 19:28

نسخه چاپی | دسته بندی: ---
0
بازدیدها: 1 001

هاشمی یک بهانه است؛هدف اصلی تکرار مشروطه است

آنچه در خبر زیر از سایت مدعی اصول گرائی  ملاحظه می شود معجونی است: از کتمان حقیقت، نقل خبر مخدوش و تحریف تاریخ. 1. در حوادث سال های 58تا60 که بنی صدر رئیس جمهور شد،مواضع وی و طرف مقابل آن یعنی اغلب […]

آنچه در خبر زیر از سایت مدعی اصول گرائی  ملاحظه می شود معجونی است:

از کتمان حقیقت، نقل خبر مخدوش و تحریف تاریخ.

1. در حوادث سال های 58تا60 که بنی صدر رئیس جمهور شد،مواضع وی و طرف مقابل آن یعنی اغلب یاران امام خصوصا بنیان گذاران حزب جمهوری اسلامی از جمله ایت الله هاشمی در جایگاه ریاست مجلس، مطلبی نیست که از نظر و یاد هر فردی که مختصر اشنایی با وقایع ان سال ها دارد،مخفی باشد.از موضع این شخصیت ها و مواضع تهاجمی واهانت های بنی صدر به انان و در راس همه به روسای قوه مقننه و قضائیه و اعتراضات این شخصیت ها نسبت به انحرافات بنی صدر،مسئله ای بدیهی و روشن است.

2 . کسانی این مطلب را در خبر زیرنقل کرده اند، از نظر سنی در حدی هستند که  در ان سال ها یا متولد نشده بودند و یا سرگرم به بازی های کودکانه بوده اند اما انان با شیوه نقل خود برای همسالانشان  وبا تحریف اشکار تاریخ، به خوبی این هشدار را می دهند که این برخورد ناشی از حضور پر رنگ جریانی در درون انان است که تصمیم جدی به حذف روحانیت از صحنه سیاسی کشور وانقلاب و تکرار مشروطه دارند تا نیروهای اصیل انقلاب را حذف کنند و شاخص ترین انان هاشمی است که باید حذف شود.یریدون لیطفووا نورالله بایدیهم اما نمی دانند که والله متم نوره و لو کره الکافرون.

3.خنده دار است که نامه سال 58 و59 پنج نفر از شخصیت های انقلاب خطاب به حضرت امام  وبه قلم ایت الله هاشمی - که اتفاقا بدون سلام است! - و به امضای این پنج نفر رسیده، اما بارها همین سایت بابت ان نامه که علیه بنی صدر است، البته فقط اقای هاشمی را مورد هتاکی قرارداده، ایا نمی داند چگونه ان نامه علیه بنی صدر به امام نوشته شود و چگونه با حسن نیت داشتن به بنی صدر  قابل جمع است؟این مطلب همین اندازه خنده دار است که اگر مثلا : براثر یک موضع قابل قبول برای اقای هلشمی از طرف رئیس جمهور فعلی، از ان کار رئیس جمهور، اقای هاشمی تقدیر کند و در روزنامه ها نقل کنند، بعد کسی نتیجه بگیرد و نسبت دهد که اقای هاشمی مواضع رئیس جمهور و دولت نهم ودهم را تایید می کرد!

4.این که مواضع فردی که با حمایت این جریان در صحنه سیاسی کشور فعال است،  در سال های 58تا60 نسبت به بنی صدر چه بود، در  مطلب زیر اشاره ای نشده است، چون برنامه فقط تخریب هاشمی است، حتی با استدلالی که مادر فزند مرده را به خنده وادار می کند.اینان اگر اطلاع ندارند از دوستان وی در انجمن اسلامی دانشگاه علم وصنعت می توانند بشنوند که زمانی که شهید بهشتی،شهید رجائی و ایات خامنه ای و هاشمی رودرروی بنی صدر بودند،این جریان چه موضعی نسبت به بنی صدر داشت و در کجا استاده بود؟

5 . کتمان دیگر در اصل خبر است که خبر از  روزنامه کیهانی است که در ان سال ها مدیر مسئول ان ابراهیم یزدی عضو نهضت ازدی و  از دوستان بنی صدر بود که  مواضع مخالف اقای هاشمی داشت، که بدون تردید از هر تعبیری برای تثبیت بنی صدر، این روزنامه تلاش جدی داشت، حتی اگر تعبیری از مخالفان بنی صدر و به نفع او تلقی شود.

6. گرچه شخصیت های انقلاب و مخالف بنی صدر نسبت به مواضع او ایرادهای فراوانی داشتند ولی به هرحال وی حدود 18 ماه رئیس جمهور کشور بود و اتفاقا اصرار حضرت امام به عدم بروز اختلاف در کشور بود ، خصوصا باتوجه به  جنگ در کشور.بدون تردید اگر فرصتی برای عدم تنش در کشور فراهم می شد این شخصیت ها در صدد ارام کردن فضای کشور بودند واتفاقا ایجاد تشنج و حمله به تمام ارکان کشور شخصیت ها و نهادها و...از صدر تا ذیل نظام،با بهانه و بدون ان، همیشه  از طرف بنی صدر صورت می گرفت!!!!!

7 . جمله حضرت امام(ره) در سال 1360 که یادآوری کرده بودند : «خدا انصاف بدهد به آنهایی که انحصارطلب بودند و می‌خواستند بهشتی و خامنه‌ای و رفسنجانی را از صحنه خارج کنند.» معنای دیگری پیدا می کند!!!!

 

اما خبر این سایت و بهره ای که از ان گرفته است:

هاشمی: در حسن نیت بنی‌صدر شک ندارم!

خبرگزاري دانشجو- شاید به ظاهر همه چیز از نامه پیش از انتخابات آغاز شد؛ آنجایی که هاشمی رفسنجانی نوشت: «البته من نمی خواهم سرنوشتی که برای بنی صدر پیش آمد برای این دولت متصور باشم».

 
فضا سازی و ایجاد مقایسه بین رئیس جمهور فعلی و بنی‌صدر توسط سایت هاشمی رفسنجانی صحبت امروز یا دیروز نیست.
 
مقایسه دوران احمدی‌نژاد با تمام فرازها و فرودهایش با دوران شخصی همچون بنی‌صدر که کمتر نقطه سفیدی در کارنامه پیشین سیاسی اش مشاهده می‌شود توسط پایگاه اطلاع رسانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام قابل تأمل است.
 
هاشمی برای اولین بار بیش از یک سال قبل در اظهاراتی که در سایت شخصی‌اش منتشر شد با فلش بکی به گذشته از عزل بنی‌صدر و وحدت پس از آن میان مردم نوشت.
 
هاشمی که پس از مناظره‌های انتخابات 88 و اظهارات احمدی‌نژاد در خصوص سوءاستفاده‌های خانواده رئیس دولت سازندگی در کشور به سرعت دست به قلم شد و در نامه‌ای بدون عرض سلام خطاب به رهبری از تکرار اتفاقات دولت بنی‌صدر ابراز نگرانی کرد در ادامه مسیر اقناع افکار عمومی به تکرار تلویحی تشابهات بین بنی‌صدر و احمدی‌نژاد که از نگاه خود دارای ادله‌های کافی بود پرداخت.
 
وی هر بار از دریچه‌های متنوع بر این موضوع ورود پیدا می‌کرد و در نهایت نوک پیکان انتقادات و حملات خود را به شکل زیرپوستی به سوی رئیس دولت نهم و دهم می‌برد.
 
نگاه هاشمی به بنی صدر دیروز با احمدی نژاد امروز متفاوت است!
 
 اگر به گذشته بنگریم به این مهم خواهیم رسید، نگاهی که آیت الله به بنی‌صدر دیروز داشت با نگاهی که وی به احمدی نژاد امروز دارد کاملاً متفاوت است.
 
 مصاحبه‌ای که وی در تاریخ 9 دی 59 با روزنامه کیهان داشت به عنوان یک سند تاریخی تا ابد در اذهان باقی خواهد ماند.
 
 البته شاید اذهان ملت نتوانسته باشند سخنان آقای هاشمی در 32 سال قبل را در خود بسپارند اما مستندات و اوراقی که به عنوان حافظه تاریخ برای همیشه باقی خواهد ماند موید این نکته است که آیت الله نه تنها تا اواخر سال 59 نگاه ناخوشایندی نسبت به بنی‌صدر نداشت بلکه تردیدی در حسن نیت رئیس جمهوری عزل شده توسط امام و نمایندگان ملت، به خود راه نمی داد.
 
هاشمی 59: در حسن نیت بنی صدر هیچ تردیدی ندارم!
 
 هاشمی در آن مصاحبه صراحتا گفته بود در حسن نیت بنی‌صدر هیچ تردیدی ندارم! و این جمله به تنهایی آغازیست بر ابهامات متعدد در راستای طرح مشابهت سازی افراد با بنی صدر!
 
 پارادوکس و تناقض در گفته‌های رئیس دولت سازندگی نسبت به مختصات شخصیتی بنی‌صدر و ارائه کدهای متعدد تشابه بین او و منتخب ملت، ذهن مخاطبین را دچار تشویش کرده و این سوال را ایجاد می کند که « چطور آقای هاشمی دیروز در حسن نیت بنی صدر خائن شک نداشت ولی امروز...»
 
 کنار هم قراردادن اظهارات دیروز آقای رفسنجانی با طرح مطالب امروز در فضای مجازی، مخاطب را به نتایج جالبی نمی‌رساند.
 
اینکه آقای هاشمی نسبت به محمود احمدی‌نژاد نگاه مثبتی ندارد دیگر بر کسی پوشیده نیست اما باید پرسید مقایسه رئیس جمهور فعلی که اساسا هرگونه عملکرد و رفتار شخصیتی او، از سوی هاشمی تحمل نمی شود، چه وجه اشتراکی می‌تواند با بنی‌صدری داشته باشد که وی تردیدی در حسن نیتش نداشت؟
 

 

+

 

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود