کد خبر: 197

1394/07/12 13:59

نسخه چاپی | دسته بندی: بین الملل / مطالب دیگران- سیاسی
0
بازدیدها: 1 404

مخالفت با دولت به هربهانه/دکتر علی خرم

عده ای دیگر از مخالفین آقای روحانی و ظریف از این هراس دارند که با توجه به محبوبیت روز افزون ایشان در نزد مردم در انتخابات سال 96 دیگر فضا برای حضور آنها باقی نماند لذا با توسل به توهین و تخریب این دو […]

عده ای دیگر از مخالفین آقای روحانی و ظریف از این هراس دارند که با توجه به محبوبیت روز افزون ایشان در نزد مردم در انتخابات سال 96 دیگر فضا برای حضور آنها باقی نماند لذا با توسل به توهین و تخریب این دو شخصیت محبوب مردم سعی در ایجاد موقیعتی برای خود در آن انتخابات پیش رو دارند

 

مخالفین آقای ظریف افرادی هستند که محبوبیت ایشان را خطری جدی برای موقعیت فعلی خود می بینند و به هر روشی  برای  تخریب  شخصیت ایشان متوسل می شوند. این آقایان هر بار به عناوین مختلف به وزیر خارجه حمله می کنند.

برخی از این آقایان، افرادی هستند که از مدیران و مجریان دولت نهم و دهم بودند و هم اکنون عملکرد مطلوب آقای دکتر روحانی و همچنین آقای ظریف باعث آشکار شدن اشتباهات آن دولت درعرصه صنعت ،اقتصاد و سیاست خارجی شده است. به همین دلیل، از هر فرصتی برای ضربه به آنان استفاده می کنند.

اقتصاد ایران در سال 84 رتبه 4 منطقه بوده است و این درحالی است که در سال 92 ایران به رتبه 13 تنزل پیدا کرد ،بدیهی است که همه می دانند که عملکرد دولت نهم و دهم برای منافع ملی بسیار مخرب بوده و آن افرادی که مسبب این اتفاق بد بوده اند امروز با این قبیل اتهامات سعی در منحرف کردن ذهن مردم دارند تا عملکرد منفی خودشان را پنهان نگه دارند.

عده ای دیگر از مخالفین آقای روحانی و ظریف از این هراس دارند که با توجه به محبوبیت روز افزون ایشان در نزد مردم در انتخابات سال 96 دیگر فضا برای حضور آنها باقی نماند لذا با توسل به توهین و تخریب این دو شخصیت محبوب مردم سعی در ایجاد موقیعتی برای خود در آن انتخابات پیش رو دارند.

برخی از افرادی که از همان ابتدا با ایجاد نا امیدی در اذهان مردم سعی در زیر سؤال بردن برجام داشتند امروز شاهدند که آقای روحانی و دکتر ظریف این برنامه را به خوبی پیش برده و به نتیجه رساندند و اگر این روند به همین شکل پایان یابد، دیگر تمام اهرم ها از دست شان خارج می شود، لذا برای کارشکنی در روند به پایان رسیدن برجام از هیچ اقدامی فروگذار نخواهند بود اما از این غافل هستند که این موضوع تمام شده است و حتی کنکره آمریکا هم نتوانست مانعی بتراشد.

رد نکردن دست اوباما از سوی دکتر ظریف عین الفبای دیپلماتیک بوده است. آقای ظریف با این اقدام شأن 80 میلیون ایرانی را حفظ کرد. در گذشته کشور ژاپن و آمریکا در جنگ جهانی روابط به شدت خصمانه ای داشتند اما سفیر ژاپن به کرار به وزارت خارجه آمریکا دعوت می شد و از او پذیرایی می کردند و گهگاه با او مشاوره هم انجام می شد. داشتن روابط خصمانه در عرف دیپلماتیک هیچ منافاتی با رعایت احترام متقابل ندارد.

منبع:hashemirafsanjani.ir به نقل از  تیک

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود