کد خبر: 6705

1404/07/03 22:01

نسخه چاپی
0
بازدیدها: 36

آفتاب آمد دلیل آفتاب

گزارش اداره کتاب از صدور مجوز کتاب در دوره فعلی […]

 

طبق آمار تازه دفتر نشر و کتابخوانی اعلام شد؛

افزایش چشمگیر کتاب‌های دارای مجوز در دولت چهاردهم!!!!

آمار جدید نشر و کتابخوانی نشان می‌دهد، تعداد آثاری که در فاصله شهریور سال ۱۴۰۳ تا شهریور سال ۱۴۰۴ مجوز دریافت کرده‌اند، نسبت به سال قبل ۱۴.۶ درصد و در مقایسه با میانگین سه سال گذشته نیز ۱۵.۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش "پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب" به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، براساس آمار منتشر شده از سوی دفتر نشر و کتاب‌خوانی، در بازه زمانی شهریور ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۴ تعداد آثاری که مجوز دریافت کرده‌اند به ۱۰۴ هزار و ۳۸۰ عنوان رسیده است. این رقم در سال پیش از آن ۹۱ هزار و ۸۰ عنوان بود که رشد ۱۴.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

 

همچنین مقایسه این رقم با میانگین سه سال قبل (۸۹ هزار و ۴۹۰ اثر) حاکی از رشد ۱۵.۶ درصدی در دولت چهاردهم است. این آمار نشان‌دهنده تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوز کتاب و تقویت جریان نشر در کشور است.

 

بر اساس این آمار در فاصله شهریور ماه ۱۴۰۱ تا شهریورماه ۱۴۰۲ تعداد ۸۸۰۰۱ اثر و در فاصله شهریور ماه ۱۴۰۰ تا شهریورماه ۱۴۰۱ تعداد ۸۹۱۹۰ اثر مجوز نشر دریافت کرده‌اند.

 

 

 

افزایش چشمگیر کتاب‌های دارای مجوز در دولت چهاردهم

 منبع ایبنا

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود