کد خبر: 1646

1392/01/15 19:32

نسخه چاپی | دسته بندی: ---
0
بازدیدها: 1 071

اعتقاد به نظام و انتقاد از عملکرد متولیان

آقای هاشمی باید توجه داشته باشند که کسانی هوادار نظام شناخته می شوند که از نظام و رهبری تبعیت کنند و فتنه سال 88 را محکوم کنند و هر گونه حرکت اصلاحی را در چارچوب نظام و انتخابات و با تایید مقام معظم […]

آقای هاشمی باید توجه داشته باشند که کسانی هوادار نظام شناخته می شوند که از نظام و رهبری تبعیت کنند و فتنه سال 88 را محکوم کنند و هر گونه حرکت اصلاحی را در چارچوب نظام و انتخابات و با تایید مقام معظم رهبری به پیش ببرند نه این که به نام اصلاحات و انتقاد از نظام، اساس نظام را زیر سوال ببرند و با دشمن همصدا شوند و در رسانه های غربی علیه ایران تبلیغ کنند...اصل مطلب اینجاست

 

عبارات بالا از مطلب سایت پایداری است که جای چند سوال را باقی می گذارد:

این تعبیرات سوالات جدی را پدید می آورد که اگر کسی واقعا علاقه مند به جمهوری اسلامی است و برای بقای ان و رفع اشکالات و یا پیشگیری از اشکالات از مجریانی که ممکن است در یکی از ارکان نظام فعالیت می کنند، به قصد اصلاح انتقاد کرد، با چه ملاکی از گردونه نظام خارج نیست:

1.مصداق تبعیت از نظام چیست؟ اگر کسی از بخش هایی از نهادهای رسمی نظام انتقاد کرد، هوادار نظام نیست؟

2.اگر جواب منفی است و این فرد هوادار نظام تلقی می شود،کمیت این انتقادات چگونه است؟ تا چند انتقاد و از کدام بخش ها نمی شود انتقاد کرد؟

3.ایا انتقاد از متولیان محدودیت دارد و یا برای تقویت از هرکدام از بخش ها می توان انتقاد کرد و علاقه مند به نظام هم تلقی شد؟بارها رهبری اعلام کرده اند که حتی انتقاد از رهبری نه تنها ممنوع نیست که مورد استقبال ایشان است.

4.ایا انتقادات لزوما باید مورد تایید رهبری باشد؟و اگر کسی انتقادی کرد که مورد قبول ایشان نبود صرفا بخاطر انتقاد علاقه مند نظام نیست؟اگر چنین باشد در فتنه 22بهمن قم که حداقل جبهه پایداری در ابتدا ان را حرکت مردم انفلابی فم و اقای جلالی با انتقاد از رییس مجلس که چرا برای سخنرانی حضور یافته تا با این حرکت مواجه شود،بعد از این که مورد انتقاد رهبری قرار گرفتند،ایا این جبهه خود را خارج از نظام می داند؟

5.اگر انتقاد صورت گرفته مورد تایید رهبری نبود، ولی فرد طبق ادله خوذش این انتقاد را وارد دانست، ایا صرف این اعتقاد، خارج از نظام تلقی می شود؟

6.اگر کسی به حرکات دولت از ماه ها قبل از خرداد 88 انتقاد داشت،مشابه انتقاداتی که تمام ارکان نظام اکنون از شورای نگهبان تا سایر مسئولین انتقاد یا دغدغه دارند وهشدار می دهند، ایا با این انتقاد خارج از نظام تلقی می شود؟

7.اگر کسی به دلیل این انتقاد و اصرار رییس این دولت براین اقدامات ان را صالح برای ریاست جمهوری ندانست و به ان رای نداد،ایا خارج از نظام تلقی می شود؟

8.اگر کسی نسبت به حوادث بعد از انتخابات و شکل برخورد ومهار ان برای عدم سوء استفاده دشمنان نظام از فضای ایجاد شده،انتقاد داشت و علاقه مند بود که نظام هرچه مقتدرتر بتواند تمام دیدگاه ها را در درون خود داشته باشد،ایا خارج از نظام تلقی می شود؟

9.به چه ملاکی بلافاصله با نتقاد از بخش های متولی برخورد با حوادث، باید این فرد متهم به زیرسوال بردن اساس نظام شناخته شود؟ایا بین انتقاد و زیر سوال بردن اساس نظام هیچ فاصله ای قابل تصور نیست؟

10.مجدد عبارت بالا را بخوانید:

آقای هاشمی باید توجه داشته باشند که کسانی هوادار نظام شناخته می شوند که از نظام و رهبری تبعیت کنند و فتنه سال 88 را محکوم کنند و هر گونه حرکت اصلاحی را در چارچوب نظام و انتخابات و با تایید مقام معظم رهبری به پیش ببرند نه این که به نام اصلاحات و انتقاد از نظام، اساس نظام را زیر سوال ببرند و با دشمن همصدا شوند و در رسانه های غربی علیه ایران تبلیغ کنند...

ایا براساس سوالات بالا چرا باید اقای هاشمی و مواضعی امثال ایشان را به خود اجازه داد که خارج از نظام تلقی معرفی کرد؟

تا چه زمان باید انسان نگرش محدود خود را نظام تلقی کند؟!

 

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود