تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1391/08/17 21:34
آیت الله هاشمی رفسنجانی:امام مخالف انحصار جناحی انتخابات بودند/ تخریب دلسوزان نظام مخلّ وحدت ملی است
چکیده: بايد زمينه را براي حضور عادلانه و باانگيزه همه سلايق و گروههاي وفادار و ملتزم به قانون اساسي فراهم كنيم تا انتخاباتي پرشور، عادلانه و كاملاً قانوني برگزار و چشم طمع دشمنان كشور را كور نماييم […]
چکیده:
بايد زمينه را براي حضور عادلانه و باانگيزه همه سلايق و گروههاي وفادار و ملتزم به قانون اساسي فراهم كنيم تا انتخاباتي پرشور، عادلانه و كاملاً قانوني برگزار و چشم طمع دشمنان كشور را كور نماييم
hashemirafsanjani.ir - آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن تبیین شاخص اصلی دولت وحدت ملی و تاکید بر استفاده از تمام ظرفیتهای نظام برای عبور از ناکارآمدی ها، بر لزوم برگزاری انتخابات عادلانه ، شفاف و قانونی با حضور تمام دلسوزان نظام تصریح کرد و گفت : راه ايجاد هماهنگي و وحدت در كشور و مقابله با خطرات گزنده دشمنان، جمع سلايق مختلف زير چتر منافع و مصالح نظام، حول محور اسلام و قانون اساسي است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی ، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در ديدار جمعي از احزاب و اصلاحطلبان، پيروزي انقلاب اسلامي، توفيقات دوران دفاع مقدس، سازندگي و توسعه و پيشرفت كشور از ابتدا تاكنون را با حضور تأثيرگذار مردم ممكن دانست و گفت: امام راحل عظيمالشأن بعد از پيروزي انقلاب اعلام كردند، مردم ولينعمت ما هستند و همه چيز بايد با رأي و خواست مردم به پيش برود.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، عبور از مراحل سخت تثبيت انقلاب، رفراندوم و تدوين قانون اساسي و ساير مراحل دشوار دهه اول انقلاب را تنها در سايه حمايت بيدريغ و مجدّانه مردم ممكن خواند و تصريح كرد: كدام انقلاب را در دنيا سراغ داريد كه بعد از گذشت دو ماه از پيروزي، انتخاب نظام سياسي را به رفراندوم بگذارد و به سرعت قانون اساسي كشور را تصويب و مجلس قانونگذاري و خبرگان را شكل دهد؟
ایشان در ادامه تلاش براي حذف و يا كمرنگ كردن نقش روحانيت و دستاوردهاي 30 ساله انقلاب را اولين هدف جرياني انحرافي خواند كه به دليل ملاحظاتي، دهه اول را نميتوانستند به طور مستقيم مورد حمله قرار دهند و بعدها با دستاويز قرار دادن ارزشها و اعتقادات مقدسي چون امام زمان(عج) اهداف انحرافي خود را به ضرر منافع و پيشرفت كشور و نظام اجرا كردند.
آيتالله هاشمي رفسنجـاني با بيان اينكه انقلاب اسلامي همـه موفقيتهاي خود در عرصههـاي دفاع مقدس، سازندگي، توسعه و پيشرفت را در سايه احكام اسلام، خرد و عقلجمعي و حضور همهجانبه مردم در صحنههاي حساس به دست آورده است، گفت: اگر از امكانات مادي، منابع انساني و موقعيت جغرافيايي كشور در چند سال اخير به خوبي استفاده ميشد و از فرصت افزايش درآمدهاي عظيم ارزي چند سال اخير در جهت خوداتكايي و حمايت از توليد پايدار بهره مناسب ميبرديم، شرايط تحريم و تهديدهاي كنوني قدرتهاي جهاني را بهتر مديريت كرده و تهديدها را به فرصتها تبديل ميكرديم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، معرفي مردم و نظام اسلامي ايران از سوي دشمنان به عنوان غيرمتجانس با نظام و انضباط بينالمللي و نيز تهمتهايي نظير تروريست و صادركننده مواد مخدر را ظلم به مردم متمدن، متدين و داراي تمدن كهن چندين هزار ساله خواند و تصريح كرد: اذهان آزاده جهان و كساني كه عدل و انصاف را مدنظر قرار ميدهند، اذعان ميكنند كه ملت ايران، ملتي ريشهدار، آشنا و ملتزم به اصول جهاني و بينالمللي و معتقد به ارزشهاي والاي اسلامي و انساني و مكتب پربار اهل بيت(ع) است.
ايشان همچنین افزود: بايد با عقلانيت و پرهيز از افراطيگري از حقوق ملتمان در قبال اين حجم از تهمتها، به درستي دفاع كنيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره تبيين ايجاد وحدت ملي در كشور گفت: وحدت ملي، يعني در عين داشتن اختلافات سليقهاي در مورد منافع و مصالح نظام وحدت و هماهنگي ايجاد شود.
ایشان با تأكيد بر لزوم حفظ و تقويت وحدت و انسجام ملي به منظور استحكام انقلاب و نظام اسلامي در داخل و عرصه بينالمللي گفت: در حال حاضر، همه دلسوزان كشور از جناحها و گروههاي گوناگون، بر لزوم پذيرش اشتباه و اصلاح رفتارها و سياستها تأكيد دارند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، خودي و غيرخودي كردن نيروهاي دلسوز و وفادار به نظام اسلامي و قانون اساسي را مخلّ وحدت و همدلي ملي دانست و تأكيد كرد: در زمان امام راحل(ره) كه حزب جمهوري اسلامي در اوايل انقلاب، در اوج اقتدار و قدرت براي پيروزي در همه انتخابات بود امام درس بزرگي به مسئولان دادند و دستور فرمودند جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين در شهرستانها نبايد كانديدا معرفي كند و اين نظر امام براي شكستن انحصار و انحصارگرايي در كشور بود.
ايشان افزود: بايد زمينه را براي حضور عادلانه و باانگيزه همه سلايق و گروههاي وفادار و ملتزم به قانون اساسي فراهم كنيم تا انتخاباتي پرشور، عادلانه و كاملاً قانوني برگزار و چشم طمع دشمنان كشور را كور نماييم.
آيتالله هاشمي رفسنجاني تحزب و احترام به شخصيت حزبي افراد را از الزامات پويايي فضاي سياسي جامعه عنوان كرد و گفت: بايد از تمام كساني كه با همه فشارها و تضييقات در چارچوب قانـون اساسي به فعاليت و مشاركت جمعـي ادامه داده و عِرق دين، ملـت و منافع نظام و مردم رادارند، تشكر و قدرداني كرد.
گفتنی است در ابتداي اين ديدار آقاي بهمنزاده دبير شوراي هماهنگي جبهه اصلاحطلبان با اشاره به مشكلات فعاليت احزاب اصلاحطلب در شرايط كنوني گفت: با همه موانع و مشكلات پيش روي فعالان اصلاحطلب، آنان خود را موظف و ملتزم به ادامه كار و فعاليت براي ايجاد فضايي مشاركتجويانه ميدانند.
همچنين دكتر مصطفي كواكبيان، رئيس جبهه اصلاحطلبان عنايت و توجه پدرانه آيتالله هاشمي به گروههاي وفادار به نظام و كساني كه كار جمعي و حزبي ميكنند را مورد تقدير قرار داد و گفت: معتقديم در انتخابات پيش رو جريان اصلاحطلب تنها با اجماع و مشاركت حداكثري و نيز در سايه برگزاري انتخاباتي آزاد و قانوني، برقراري عدالت تبليغاتي و نظارت بر عدم استفاده از امكانات دولتي توسط مجريان و ناظران انتخابات ميتواند موفقيتهاي خوبي به دست آورد.
دكتر محتشمي، دبير كل حزب آزادي نيز با اشاره به كلام مولاي متقيان كه «مدارا را رأس سياستها» عنوان كردند، آيتالله هاشمي رفسنجاني را سمبل مدارا در كشور خواند و گفت: در طول تاريخ نظام اسلامي تا زماني كه در صحنه داخلي و بينالمللي با مدارا رفتار و عمل كردهايم، پيشرفت و توسعه داشتهايم و زماني كه دست از مدارا برداشتهايم، فرصتها را تبديل به تهديد كردهايم.
همچنين در ادامه دكتر حقشناس كارشناس رسانهاي با بيان تاريخچه سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران و بيان فرصتها و تهديدهاي سه دهه گذشته، فرصت موجود تا انتخابات رياست جمهوري آينده را مقطعي حساس براي زايش و تولدي مجدد براي تغيير و اصلاح وضع موجود و استفاده از پتانسيل اصلاحطلبان در آينده كشور خواند.
منبه:+
مطالب مشابه
- هاشمی رفسنجانی: برای گشایش امور باید به انتخابهای مردم احترام بگذاریم
- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام : انقلابنكردهها از انقلابيون و ضدروحانيها از روحانيت انتقام ميگيرد / بسياري از دلسوزان به اشتباهات پي بردهاند
- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام : انقلابنكردهها از انقلابيون و ضدروحانيها از روحانيت انتقام ميگيرد / بسياري از دلسوزان به اشتباهات پي بردهاند
- آیت الله هاشمی:حذف روحانيت هدف اول جرياني انحرافي است
- آیت الله هاشمی رفسنجانی :تندروها یا جاهل اند یا مغرض / چه کسانی با وحدت ملی مخالفند؟