تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1390/12/16 07:23
سخنان علی مطهری در نطق میان دستور: رای به من زنگ خطری برای انحصار طلبان است/ عاملان ارسال پیامک های تخریبی مجازات شوند
چکیده: به بنده باید زنگ خطری برای انحصارطلبانی باشد که به جای آنکه در پی تنظیم فهرستی از کاندیداهای اصلح و تشکیل مجلس قوی و کارآمد باشند، دنبال تنظیم فهرستی هستند که به موجب آن آقای الف یا ب رئیس […]
چکیده:
به بنده باید زنگ خطری برای انحصارطلبانی باشد که به جای آنکه در پی تنظیم فهرستی از کاندیداهای اصلح و تشکیل مجلس قوی و کارآمد باشند، دنبال تنظیم فهرستی هستند که به موجب آن آقای الف یا ب رئیس مجلس بعدی باشد.
علی مطهری در نطق میان دستور امروز خود در مجلس با تشکر از حضور گسترده مردم در انتخابات رای مردم تهران به خود را حاکی از اقبال مردم به گفتمان اصولگرایی انتقادی دانست.
وی با بیان اینکه مشارکت ملت ایران در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شرایط ویژه جهانی کشورمان از یک سو نشاندهنده رشد اجتماعی و سیاسی ملت ایران است تصریح کرد: این حضور پیام روشنی برای غرب سلطهگر خصوصا آمریکا و اشغالگران قدس دارد که آنها با اراده فولادین برای حفظ انقلاب اسلامی مواجه است و تحریم اقتصادی و تهدید نظامی آب در هاون کوبیدن است و مجبورند برای حل مسائل منطقه خاورمیانه و جهان با ایران همکاری کنند.
این نماینده مجلس ادامه داد: البته مسئولان اجرایی کشور مشارکت خوب مردم در انتخابات را به معنای درستی همه رفتارهای خود تلقی نکنند چرا که مردم انتقادات زیادی از نحوه مدیریتی اقتصادی و فرهنگی کشور و از نوع برخورد با منتقدان و معترضان دارند اما همواره برای حفظ اصل انقلاب و نظام جمهوری اسلامی وارد میدان میشوند تا پیام خود را به غرب زورگو برسانند.
مطهری با تشکر از مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات گفت: با وجود اینکه نام اینجانب در هیچ یک از دو فهرست مشهور یعنی جبهه متحد اصولگرایی و جبهه پایداری وجود نداشت و تخریب گسترده و سازمان یافتهای نیز علیه من انجام شد، رای قابل توجهی به بنده دادند، سپاسگزارم.
گفتمان صدای ملت فراگیر است
وی اضافه کرد: این امر حاکی از آن است که تفکر و گفتمان صدای ملت که با همه آرمانهای اولیه انقلاب اسلامی از جمله رعایت حقوق مردم بر حکومت و آزادی بیان تاکید دارد، مورد استقبال مردم حوزه انتخابیه تهران قرار گرفته است.
پیامک های دروغ
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود تصریح کرد: به عنوان نمونهای از تخریبهایی که علیه بنده صورت گرفت به ذکر این نکته بسنده میکنم؛ در روزهای پنجشنبه و جمعه یعنی روز قبل از انتخابات و روز انتخابات که تبلیغات ممنوع است، چند پیامک به طور گسترده در سطح تهران ارسال شد که یکی از آنها چنین است:
" مزخرفات علی مطهری عوضی در دانشگاه الزهرا: مقام عدالت بالاتر از ولایت است، ولایت فقیه یعنی استبداد و ولی فقیه یعنی مستبد منتهی ولی فقیه ما مستبد عادل است. لطفا شخصیت این مردک عوضی را به مردم نشان دهید. انتهای پیام".
مطهری بر همین اساس ادامه داد: این پیامکها در حالی ارسال میشد که متن سخنان من این بوده است "اینکه میگویند ولایت بالاتر از عدالت است، حرف غلطی است و تفکر اشعریگری و بر ضد تفکر شیعه است و خدا هم بر اساس عدالت عمل میکند و بالاتر از عدالت نیست بلکه عین عدالت است.
به تعبیر شهید مطهری عدالت مقیاس دین است نه دین مقیاس عدالت. آنچه عدل است خدا انجام میدهد و آنچه خدا انجام میدهد، عدل است. دو گروه برداشت غلطی از ولایت فقیه دارند. یکی روشنفکرانی امثال سروش که ولایت فقیه را به استبداد ظالم تفسیر میکند و دیگر افراد و گروههای تندرو و افراطی که عملا ولایت فقیه را به معنای استبداد عادل میدانند. در حالی که ما ولایت فقیه را عاملی برای جلوگیری از استبداد دولتها میدانیم و آن را در تضاد با آزادی و دموکراسی نمیبینیم".
وی ادامه داد: این کجا و آن پیامک موذیانه کجا. لذا در همین جا از مقامات امنیتی و اطلاعاتی درخواست میکنم که منشا ارسال آن پیامک علیه اینجانب را به جامعه معرفی و مجازات کنند.
زنگ خطر برای انحصارطلبان
این نماینده مردم تهران در خانه ملت افزود: اینکه مردم تهران واقعیت را از پس چندین پرده فریب و تخریب درک میکنند و پس از اجرای پروژههای مختلف علیه اینجانب مانند رد صلاحیت در هیئت اجرایی، حذف نام من از فهرست جبهه متحد اصولگرایان در حالی که 7 رای مثبت از 12 رای را کسب کرده بودم و نیز پروژه تخریب جدی بنده در ایام تبلیغات و پس از آن باز هم رای قابل توجهی به بنده میدهند، باید زنگ خطری برای انحصارطلبانی باشد که به جای آنکه در پی تنظیم فهرستی از کاندیداهای اصلح و تشکیل مجلس قوی و کارآمد باشند، دنبال تنظیم فهرستی هستند که به موجب آن آقای الف یا ب رئیس مجلس بعدی باشد.
مطهری بر همین اساس ادامه داد: این یعنی خیانت به مردم و بازی با آرمانهای انقلاب. جبهه متحد اصولگرایان باید برای آینده سازوکار درستی را طراحی کند. اینکه چند تن از اعضای 8+7 خود کاندیدا باشند و ابتدا برای خود رایگیری کنند و نام خودشان را در فهرست قرار دهند و سپس درباره رقبایشان تصمیمگیری کنند خلاف عدالت و اصولگرایی است.
قهر با نظام معنا ندارد
وی با تشکر از خاتمی برای شرکت در انتخابات و تلاش برای آشتی دادن گروهی که با نظام قهر کرده بودند، گفت: اساسا قهر با نظام معنی ندارد. همچنان که انسان با فرزند خود قهر نمیکند. قهر مصلحان جامعه با نظام یعنی باز شدن میدان برای افراد افراطی و تندرو و رخنه فرصتطلبان و افتادن انقلاب به دست نااهلان و به حاشیه رانده شدن انقلابیون اصیل و راستین، همان بلایی که بر سر انقلاب مشروطه آمد.
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود تاکید کرد: کسانی از اصلاحطلبان که به طور فعال در انتخابات شرکت کردند روش درستتری را نسبت به آنها که به طور کمرنگ شرکت کردند، اتخاذ نمودند. اگر کسانی مطالباتی در مورد حوادث پس از انتخابات سال 88 از نظام دارند، باید از راه خودش وارد میشدند نه از راه شرکت نکردن در انتخابات و میدان را به حریف واگذار کردن و به نوعی در جهت خواست دشمن حرکت کردن.
مطهری با اشاره به طرح سؤال از رئیس جمهور گفت: این مسئله قرار است یکشنبه یا سهشنبه هفته آینده در مجلس بررسی شود و رئیس جمهور با حضو در صحن مجلس به سؤالات نمایندگان پاسخ دهد البته جای این پرسش از هیئت رئیسه مجلس است که چرا این حضور در همین هفته که فرصت قانونی است انجام نمیشود.
وی اضافه کرد: نکته قابل ذکر این است که چرا روزنامه دولتی ایران این مقدار علیه این حق قانونی ملت جوسازی میکند؟ چرا اینقدر از موضوعی که صرفا یک پرسش و پاسخ ساده و یک گفتوگو است و قطعا موجب حسن تفاهم مجلس و دولت میشود، میهراسد.
این نماینده مجلس با توصیه به مدیران روزنامه دولتی ایران تصریح کرد: یک مسئله ساده را تبدیل به یک مسئله جنجالی نکنند و اخلاق اسلامی را رعایت کنند.
ضرورت تجدید نظر در حکم مرتضوی
مطهری در ادامه از دولت به خاطر قطع فروش نفت به انگلیس و فرانسه که موجب حفظ عزت ملت ایران میشود، سپاسگزاری کرد و گفت: همچنین از رئیس جمهور میخواهم در تصمیم خود مبنی بر انتصاب سعید مرتضوی به مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی تجدیدنظر کند چراکه پرونده وی در خصوص بازداشتهای کهریزک همچنان مفتوح است تا آنجا که حکم قضاوت وی برای هموار شدن راه رسیدگی به این پرونده تعلیق شد.
وی همچنین از احمدینژاد خواست به جای این حکم برای مرتضوی با قوه قضائیه همکاری کرده و راه رسیدگی به پرونده کهریزک را هموار کند و طوری اقدام نکند که مردم احساس تبعیض بین خود و مقامات دولتی کنند چنانچه در خصوص بازپرسی از معاون اول رئیسجمهور در محل دفتر ایشان چنین موضوعی احساس شد.
این نماینده مردم تهران با اشاره به اهمیت بیداری اسلامی در منطقه و شمال آفریقا گفت: رهبر انقلاب از همان ابتدا و زمانی که بسیاری در حال تردید بودند، حمایت جدی از این بیداری اسلامی داشتند و حتی سقوط دیکتاتور مصر در آینده نزدیک را پیشبینی کردند و بر تاثیر متقابل انقلاب اسلامی ایران و نهضتهای منطقه تاکید کردند.
مطهری افزود: اکنون خط مقدم نبرد آمریکا و اسرائیل با ایران به مرزهای خاورمیانه و شمال آفریقا منتقل شده است لذا حمایت جدی ما از این نهضتها یک واجب عقلی است همچنین سخنان آتشین مقام معظم رهبری درباره بیداری اسلامی که بر مردم منطقه تاثیر بسزایی داشته است، انسان را به یاد سخنان سید جمالالدین اسدآبادی میاندازد.
منبع: 19دی
مطالب مشابه
- علی مطهری: مجلسی درست نکنیم که تندروها در آن انقلابی درست کنند که فقط ۵نفر در آن بگنجند
- بهت خبرنگاران خارجی از شور و اشتیاق انتخاباتی در ایران
- وزیر کشور خبرداد؛ مشارکت 65 درصدی در کل کشور و 52 درصدی در استان تهران+جدول/ رای گیری اخیر 13درصد بالاتر از دو دوره قبل
- پیام انتخابات مجلس نهم برای اصولگریان، اصلاح طلبان و اپوزیسیون نظام / فواد صادقی
- مطهری: رهبری با معرفی توفیقی مخالفت کردند +تکمیلی:لاریجانی سخنان مطهری درباره مخالفت رهبری با توفیقی را تکذیب کرد