کد خبر: 4360

1390/11/09 23:03

نسخه چاپی | دسته بندی: مطالب دیگران- سیاسی / لینکستان (مطالب دیگران)
0
بازدیدها: 1 465

باهنر:رسایی با آقای مهدوی کنی دیدار داشته، حسینیان با...

چکیده: باهنر با بیان این‌که «جبهه پایداری در شهرستان‌ها فعال است» گفت: ما به آن‌ها به هر زبانی که گفتیم بیایید کار کنیم نیامدند، سه چهار روز قبل آقای رسایی با آیت‌الله مهدوی‌کنی و آقای حسینیان نیز […]

چکیده:

باهنر با بیان این‌که «جبهه پایداری در شهرستان‌ها فعال است» گفت: ما به آن‌ها به هر زبانی که گفتیم بیایید کار کنیم نیامدند، سه چهار روز قبل آقای رسایی با آیت‌الله مهدوی‌کنی و آقای حسینیان نیز جداگانه با آقای عسگراولادی دیدار داشتند و ما به آن‌ها گفته‌ایم که دو صندلی شما همچنان در جبهه متحد خالی است.

برخی از آقایان گویی به دنبال این هستند که در انتخابات مجلس نهم دعوای هاشمی و احمدی‌نژاد را احیا کنند و فکر می‌کنند بر اساس این موضوع می‌توانند پیروز انتخابات شود، و شاید این صحبت‌ها نیز بر اساس این تحلیل مطرح شده باشد.

 

محمدرضا باهنر، دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین اظهار کرد: سه چهار روز قبل آقای رسایی با آیت‌الله مهدوی‌کنی و آقای حسینیان نیز جداگانه با آقای عسگراولادی دیدار داشتند و ما به آن‌ها گفته‌ایم که دو صندلی شما همچنان در جبهه متحد خالی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، باهنر با بیان این‌که «جبهه پایداری در شهرستان‌ها فعال است» گفت: ما به آن‌ها به هر زبانی که گفتیم بیایید کار کنیم نیامدند، سه چهار روز قبل آقای رسایی با آیت‌الله مهدوی‌کنی و آقای حسینیان نیز جداگانه با آقای عسگراولادی دیدار داشتند و ما به آن‌ها گفته‌ایم که دو صندلی شما همچنان در جبهه متحد خالی است.

وی با اشاره به این‌که جبهه پایداری انتقاداتی را به جبهه متحد اصولگرایان وارد کرده است، گفت: آن‌ها می‌گفتند که ما ۸+۷ را قبول نداریم و مثلا باید ۱۰+۸ بشود و سهمیه ما اضافه شود از طرف دیگر می‌گفتند توجیهی ندارد که آقایان قالیباف و لاریجانی در این گروه هشت نفره نماینده‌ای داشته باشند و از طرف دیگر می‌گفتند که چرا برخی از افراد در ترکیب حضور دارند، مثلا چرا باهنر به عنوان نماینده جبهه پیروان خط امام و رهبری در این جبهه است، در واقع آن‌ها هم روی آدم‌ها و هم روی ساختار حرف داشتند.

این عضو جبهه متحد اصولگرایی در ادامه تصریح کرد: البته در برخی از جاه‌ها نیز تند‌تر رفتند، مثلا در هفته‌نامه ۹ دی که متعلق به آقای رسایی است مقاله‌ای نگارش شد با این عنوان که «مات شدن هاشمی در برابر آیت‌الله مصباح‌یزدی» و یا به این عنوان که «پروژه هاشمی شکست خورد». در واقع در آن مقاله گفته می‌شد که ۸+۷ ساخته آقای هاشمی است و جبهه پایداری با کمک آیت‌الله مصباح آن را به بن‌بست رسانده است، در واقع آن‌ها ساختار، آدم‌ها و هم مسوولان ۸+۷ را زیر سوال بردند و به نحوی سخن گفتند که گویی جامعه روحانیت و جامعه مدرسین هم بازی خورده‌اند و ۸+۷ پروژه هاشمی است.

وی گفت: ‌برخی از آقایان گویی به دنبال این هستند که در انتخابات مجلس نهم دعوای هاشمی و احمدی‌نژاد را احیا کنند و فکر می‌کنند بر اساس این موضوع می‌توانند پیروز انتخابات شود، و شاید این صحبت‌ها نیز بر اساس این تحلیل مطرح شده باشد.

باهنر ادامه داد: جبهه پایداری پس از ثبت‌نام‌ها گفتند چون اصلاح‌طلبان نیامدند اشکالی ندارد، ما با هم رقابت کنیم، ولی ما تحلیل آن‌ها را قبول نداریم و اگر چه اصلاح‌طلبان به صورت رسمی نیامدند، ولی مهره‌های سفید و کم‌رنگ خود را فرستادند و خودشان اعلام کردند که حدود ۷۰۰ نفرشان ثبت‌نام کردند و تایید اصلاح‌طلبان نسبت به آنچه که ثبت‌نام کردند کمتر از اصول‌گرایان نیست، در واقع خیلی از این اصلاح‌طلبان که ثبت‌نام کرده‌اند تایید شده‌اند.

وی در ادامه با بیان این‌که «در جبهه متحد بحث در مورد لیست تهران آغاز شده ولی هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم» اظهار کرد: بار‌ها ما از جبهه پایداری برای حضور در جبهه متحد و ارائه یک لیست دعوت کرده‌ایم، بار‌ها آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی بر این موضوع تاکید کرده‌اند، ولی عده‌ای معتقدند که اگر با جبهه پایداری به وحدت نرسیدیم یک لیست ۱۰۰ درصد مجزا بدهیم و این‌که افراد بین دو لیست مشترک نباشند، مثلا اگر باهنر در لیست جبهه متحد است دیگر در لیست جبهه پایداری نباشد.

باهنر ادامه داد: استدلال افرادی که چنین موضوعی را مطرح می‌کنند این است که ممکن است جبهه پایداری از اسامی پر رای و معروف آن استفاده کند و در لوای آن افراد خود را به داخل مجلس بفرستد و ممکن است توده مردم نیز نتوانند به راحتی اعضای این دو لیست را تفکیک کنند و تشخیص بدهند.

این نماینده مجلس افزود: برخی از دوستان نیز می‌گویند که وجود مشترکات در لیست‌ها اشکالی ندارد و اگر به اشتراکات ۷۰ الی ۸۰ درصد رسیدیم خوب است. این افراد می‌گویند ما بحث وحدت را مطرح می‌کنیم و طرفدار آن هستیم، ولی این به معنای رفتار صفر یا صدی نیست، اگر اشتراکات ۳۰ تا باشد خیلی خوب است، ولی اگر به ۲۵، ۲۲ و حتی ۲۰ هم برسد بد نیست و این دوستان می‌گویند صفر و صدی عمل نکنیم. البته در این زمینه و مسائلی که مطرح شد هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

وی در ادامه گفت: جبهه متحد طی نامه‌ای‌ رسمی از جبهه پایداری، ایستادگی، مستقل‌ها و دانشگاهیان خواست که اگر فرآیند تصمیم‌گیری در جبهه را قبول دارند و ارائه لیست مشترک را نیز قبول دارند اسامی کاندیدا‌های مورد نظرشان را ارائه دهند، وقتی این لیست‌ها به دست ما رسید حدود ۷۰ الی ۸۰ اسم از اسامی بود که بین لیست‌های مختلف هم‌پوشانی داشت و در واقع مشترک بود.

وی گفت: در جبهه متحد اصولگرایان تصمیم گرفته شده که شش روحانی در لیست تهران جبهه متحد اصولگرایان حضور داشته باشند و تاکید شده بود که خود جامعه روحانیت مبارز در مورد این شش نفر تصمیم‌گیری کند و خود آن‌ها این شش نفر را به شورای مرکزی جبهه متحد معرفی کنند. البته تصمیم گرفته شده که اگر شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در مورد این افراد معرفی شده حرفی داشت به جامعه روحانیت اطلاع دهد، ولی همانطور که گفتم جامعه روحانیت قرار است این شش نفر را به شورای مرکزی جبهه متحد معرفی کند.

باهنر خاطرنشان کرد: هم‌چنین تصمیم گرفته شد که حداقل شش خانم در لیست جبهه متحد اصولگرایان حضور داشته باشند، در واقع ما ۵۵ اسم داریم که شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در مورد ‌آن‌ها بحث و گفت‌وگو می‌کند و همانطور که گفتم از لیست ۳۰ نفره تهران قرار است شش نفر روحانی و حداقل شش نفر خانم باشند و در مورد ۱۸ نفر باقی‌مانده نیز در حال بحث و گفت‌وگو هستیم و از بین اسامی که داریم باید این افراد انتخاب شود.

وی با اشاره به نظرسنجی‌هایی که در جامعه در ارتباط با مشارکت مردم در انتخابات صورت گرفته است، عنوان کرد: این نظرسنجی‌ها بیانگر این است که حدود ۵۲ درصد از مردم در انتخابات شرکت می‌کنند، البته هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم این آمار افزایش پیدا می‌کند و احتمال می‌دهیم از مرز ۶۰ درصد بگذرد.

وی ادامه داد: در تهران این نظرسنجی‌ها نزدیک به ۲۰ درصد است و بازار متشنج و مسائل مرتبط با آن مثل قیمت‌ها و دلهره‌های بی‌جا که در این زمینه وجود دارد روی روان مردم بعضا تاثیر گذاشته و باید روی این موضوع کار شود و امیدواریم که این کار صورت بگیرد.

وی با بیان این‌که «کمترین میزان مشارکت مردم تهران در انتخابات ۳۰ درصد بوده و بالا‌ترین رکورد آن ۷۵ درصد در انتخابات سال ۸۸ بود» گفت: در انتخابات مجلس رکورد مشارکت مردم تهران زیر ۵۰ درصد و بالای ۴۵ درصد بوده است.

نایب رییس مجلس افزود: خود آقایان اصلاح‌طلب می‌گویند که اگر میزان مشارکت مردم در انتخابات در کشور از ۳۰ درصد عبور کند ما شکست خورده‌ایم و اگر زیر ۳۰ درصد باشد ما برنده‌ شده‌ایم و ان‌شاءالله حضور مردم دو برابر این امر خواهد بود و انقلاب و رهبری و نظام جمهوری اسلامی در این عرصه پیروز می‌شود. اکنون نیز در مورد مردم تهران رقم ۲۰ درصد خوب است و امیدواریم هرچه به زمان انتخابات نزدیک می‌شویم این روند افزایش پیدا کند و از ۳۰ و ۴۰ درصد بگذرد و به ۵۰ درصد نزدیک شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد که جبهه متحد برای انتخابات مجلس نهم یک ائتلاف است.

وی در پاسخ به پرسشی در ارتباط با هاشمی رفسنجانی گفت: آقای هاشمی در مقاطع مختلف خدمات بزرگی را انجام داده‌اند، ولی آدم‌های بزرگ وقتی خطا می‌کنند خطا‌های آن‌ها نیز بزرگ است.

 باهنر گفت: جبهه متحد اصولگرایان در حال رایزنی با جبهه ایستادگی است و افرادی از این جبهه نیز در لیست ۵۵ نفره‌ای که جبهه متحد قرار است از بین آن‌ها کاندیدا‌ها را مشخص کند، قرار دارد.

 

منبع: بازتاب امروز 

 

چکییده:

رسایی در حالی از دفتر آیت الله مهدوی کنی خارج می شود که بسیار مراقب بوده ملاقات وی با ایشان محرمانه بماند.آیت الله مهدوی در پاسخ رسایی با اعلام این که سخنان رسایی را مانند مواضع حسینیان ، زارعی و آقاتهرانی باور ندارد، اظهار می کند اگر اعضای جبهه پایداری واقعا به او ارادت دارند، بر تفرقه اصرار نکنند و در جبهه متحد اصولگرایان مشارکت کنند.

شنیده های خبرنگار «بازتاب»، از ملاقات حجت الاسلام حمید رسایی، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با آیت الله مهدوی کنی حکایت دارد که مشخص نیست با اطلاع اعضای این جبهه بوده یا بدون اطلاع آنان انجام شده است.

بنابراین گزارش، در دیدار مذکور که غروب چهارشنبه انجام شده است، رسایی اقدام به ابراز ارادت شدید به آیت الله مهدوی می کند.

آیت الله مهدوی در پاسخ رسایی با اعلام این که سخنان رسایی را مانند مواضع حسینیان ، زارعی و آقاتهرانی باور ندارد، اظهار می کند اگر اعضای جبهه پایداری واقعا به او ارادت دارند، بر تفرقه اصرار نکنند و در جبهه متحد اصولگرایان مشارکت کنند.

رسایی در پاسخ ضمن تکرار مواضع گروه پایداری اظهار می کند که دراین جلسه از طرف خود حضور دارد و وی نیز از بخشی از عملکرد جبهه پایداری و تندروی های اعضای جبهه مذکور ناراضی است و اکنون از طرف خود برای قرار گرفتن اسمش در فهرست جبهه متحد درخواست دارد.

رسایی در حالی از دفتر آیت الله مهدوی کنی خارج می شود که بسیار مراقب بوده ملاقات وی با ایشان محرمانه بماند.

گفته می شود رسایی پنجشنبه شب به همراه شورای مرکزی جبهه پایداری با آیت الله مصباح هم دیدار کرده است و مواضعی گرفته و با توجه به نتایج این جلسه، احتمال عدم وحدت اصولگرایان و حضور این جبهه به صورت مجزا در انتخابات افزایش یافته است که در این صورت، احتمال موفقیت کسانی که در هر دو فهرست باشند، بیشتر از سایر اعضای پایداری است.

منبع: بازتاب امروز

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود