تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- شورای وزارت خانه های فرهنگی، گامی درجهت تحقق حکمرانی فرهنگی
- حکمرانی فرهنگی
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1394/03/11 21:01
آیت الله هاشمی رفسنجانی: منافع سیاسی گروهی در وجود مشکلات است
می بینید در شرایطی که به قول رئیس جمهوری محترم، سرداران میدان دیپلماسی دولت اعتدال، مشغول تلاش و نبرد در عرصه حل مسایل و جلوگیری از بهانه گیری های خارجی هستند، گروهی که منافع سیاسی آنها در وجود […]
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام مسایل هسته ای را یکی از میادین اختلاف ایران با قدرت های جهانی دانست و گفت: می بینید در شرایطی که به قول رئیس جمهوری محترم، سرداران میدان دیپلماسی دولت اعتدال، مشغول تلاش و نبرد در عرصه حل مسایل و جلوگیری از بهانه گیری های خارجی هستند، گروهی که منافع سیاسی آنها در وجود مشکلات است، چگونه با تندروی ها، کارشکنی ها، به دیگران توهین می کنند!
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از اقشار مختلف مردم دزفول، استان خوزستان و به ویژه این شهرستان را منطقه ای مهم در تاریخ و جغرافیای ایران دانست و گفت: یکی از اهداف صدام و حامیانشان برای شکست انقلاب اشغال استان خوزستان در آغاز جنگ بود.
وی با یادآوری مقاومت های مردم دزفول در طول ۸ سال دفاع مقدس، گفت: با استناد به یکی از نقشه هایی که از سنگرهای عراقی ها به دست آمده بود عبور از دزفول و رسیدن به مسجد سلیمان یکی از اهداف ارتش بعث بود، اما مقاومت خوزستانی ها آنها را ناکام گذاشت و مقاومت مردم دزفول در مقابل موشک ها، این خطه را به عنوان شهر مقاومت در تاریخ ایران جاودان کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به اظهارات چند تن از حاضران که نسبت به برخی افراطی گری ها و تنزّل اخلاق در کشور انتقاد داشتند، گفت: هر فرد دلسوزی به خاطر اشکالات و مشکلاتی که در نظام اسلامی ایجاد می شود ناراحت است.
هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از اوضاع کشور در سال های قبل از پیروزی انقلاب و عواملی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد، به اعتصاب کارگران شرکت نفت و تأثیر آن بر تسریع سقوط رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: خوزستان در ابعاد مختلف یک استان قابل توجه است و مردم آن همچنان برای ایران، عزیز و دوست داشتنی هستند.
وی مقابله با رذیلت های اخلاقی و احیای اخلاق اسلامی را یکی از اهداف مردم برای انقلاب علیه رژیم طاغوت توصیف کرد و گفت: متأسفانه در مقطعی به خاطر میدان گرفتن افراطیون، شاهد افول مکارم اخلاقی و رشد رذیلت ها بودیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تأسف از رشد بیکاری جوانان در گذشته، ایجاد اشتغال را یک ضرورت حکومتی و اجتماعی دانست و گفت: ایران ظرفیت ایجاد اشتغال برای همه مردم، مخصوصاً جوانان تحصیلکرده را دارد که نیازمند برنامه ریزی های درست است.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به ابراز تأسف یکی از حاضران به خاطر افزایش پرونده های قضایی در کشور، گفت: باید این مسأله به عنوان یک بحران اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، وی افزایش نقدینگی را ویروس سلامت اقتصادی و اجتماعی دانست و گفت: در شرایطی که در اوج افزایش درآمدهای کشور می توانستند آن درآمدهای نفتی را در خدمت سازندگی کشور بگیرند، ولی متأسفانه با روی آوردن به واردات اجناس بی کیفیت، باعث تخریب پایه های تولید در کشور شدند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تفاوت رفتار و گفتار بعضی از مسؤولان کشور، به خصوص در مسایل اجرایی ۸ سال از تاریخ انقلاب اسلامی را باعث تضعیف روحیات دینی و فرهنگی در جامعه دانست و گفت: متأسفانه بعضی ها با حمایت های خود جریانی را روی کار آورده بودند که علناً می گفتند در عصر ظهور هستیم و به بهانه آمادگی برای ظهور به راه های انحرافی دیگری پرداختند.
وی افزایش اسلام هراسی، شیعه گریزی و ایران ستیزی را نتیجه آن سیاست ها در طول سال های گذشته دانست و گفت: در حالی که می توانستیم با استفاده از تجربه سیاست خارجی تنش زدایی پس از جنگ، از دشمنی ها کم کنیم و در تعامل با دنیا به تقویت زیرساخت ها بپردازیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتخاب دکتر روحانی را نشانه علاقه مردم کشور به اعتدال دانست و گفت: می توانیم با این ظرفیت ها، کشور را در مسیر برخورداری از امکانات قرار دهیم که حق مردم ایران برخورداری از یک زندگی بهتر است.
هاشمی رفسنجانی برای حل مشکل بیکاری توجه به اختراعات و ابتکارات جوانان را یکی از راه ها دانست و گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی با طرح شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری، برنامه داریم تا بین صنعت و دانشگاه رابطه کاری ایجاد نماییم.
وی «من لا معاش له لا معاد له» را یک تحلیل روشن از پیامبر (ص) برای جامعه دانست و گفت: بی دلیل نیست که می گویند وقتی فقر به سوی کشوری راه افتاد، کفر می گوید تو تنها نرو که من و تو باید با هم برویم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سعادت دنیوی را عامل سعادت اخروی مردم دانست و گفت: روحیه دینی در وجود مردم و به ویژه جوانان ما هست و نباید بگذاریم دشمنان انقلاب با دروغ های سیاسی، بین مردم و نظام جدایی بیندازند که حضور مردم باعث پیروزی های مشعشع در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی شده است و هنوز هم مردم، محکم ترین عامل تقویت نظام هستند.
هاشمی رفسنجانی به شرایط بحرانی و کشت و کشتار هر روزه در کشورهای منطقه به خصوص یمن، سوریه، عراق، مصر، لبنان، فلسطین، بحرین، افغانستان و پاکستان اشاره و تصریح کرد: در این موقعیت مسئولیت بزرگی به گردن ماست که باید ضمن حفظ اقتدار و امنیت کشور، از راه برادری و برابری بر اوضاع منطقه تأثیر بگذاریم.
منبع: 19دی
مطالب مشابه
- آیتالله هاشمی رفسنجانی: تفرقه و تضعیف انسجام ملی، به نفع کشور نیست
- آيت اللة هاشمی رفسنجانی: اختلافافکنی و ایجاد دعواهای سیاسی سم است/تادیر نشده کشور از مسیر اشتباه برگردد
- آیتالله هاشمی رفسنجانی:دلیل مشکلات عدم پایبندی به قانون اساسی است
- آیت الله هاشمی رفسنجانی: رأی قاطع مردم به اعتدال، نتیجه عملکرد نامطلوب و شعارهای بی محتوایی بود که جامعه را دچار مشکلات عدیده کرد
- آیت الله هاشمی: کسی که میگوید «رای مردم تزیینی است»، برای بدنامی اسلام تلاش میکند/ برخی انتقادات از دولت، نقد نیست، خصومت است