تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- انتصاب معاون امور رسانهای و تبلیغات وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- عبدالحسین کلانتری معاون امور فرهنگیِ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1392/07/02 13:52
وزیر دفاع: "نرمش قهرمانانه" برای همه ارکان نظام لازمالاجراست
وزیر دفاع درباره احتمال تفاوت دیدگاه نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران درباره سیاست نرمش قهرمانانه با نظر دستگاه دیپلماسی نیز تصریح کرد: سیاستی که مقام معظم رهبری اعلام میکنند، برای همه جهات و ارکان […]
وزیر دفاع درباره احتمال تفاوت دیدگاه نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران درباره سیاست نرمش قهرمانانه با نظر دستگاه دیپلماسی نیز تصریح کرد: سیاستی که مقام معظم رهبری اعلام میکنند، برای همه جهات و ارکان نظام لازمالاجراست و نظام با عزم و اراده راسخ سیاستهای رهبری را دنبال خواهد کرد و مقام معظم رهبری نیز نظارت میکنند، اگر کاستی وجود داشته باشد، تذکر خواهند داد و با کسی مماشات نخواهند کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه "جمهوری اسلامی هرگز مذاکره به عنوان طرف ضعیف را نمیپذیرد"، خاطرنشان کرد: ایران در اوج عزت و اقتدار آماده مذاکره است.
به گزارش ایسنا سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان در گفتوگو با برنامه "من طهران" شبکه خبری العالم درباره چگونگی عمل به "نرمش قهرمانانه" در ارتباطات بینالمللی گفت: مقام معظم رهبری قبلا نیز درباره سیاست خارجی سه اصل عزت، حکمت و مصلحت را مطرح کردند که شاید سیاست نرمش قهرمانانه تعبیری از همان سه اصل باشد.
وی با بیان اینکه "این اصول بر روابط و مناسبات خارجی جمهوری اسلامی ایران حاکم است، ادامه خواهد داشت و تغییری نخواهد کرد"، افزود: معنی سیاست نرمش قهرمانانه اینست که اصول، منافع و اهداف ملی ایران ثابت است و ما راهبردهای خودمان را نیز ثابت و غیرقابل تغییر میدانیم اما هرکسی در تاکتیک مانور میکند تا منافعش را ماکسیمم کند. ایران با پشتوانه عظیم مردمی و با توجه به توانمندیهای اقتصادی و دفاعیاش میتواند در عرصه جهانی بازیگری مؤثری داشته باشد که یکی از جنبههای این بازیگری، مساله مذاکرات است.
دهقان خاطرنشان کرد: یکی از اصول ثابت ایران این است که بر سر میز مذاکره نباید به عنوان طرف ضعیف تلقی بشویم. ایران در اوج عزت و اقتدار آماده مذاکره است و هیچ پیش شرط و تهدیدی را نخواهد پذیرفت و از طرف مقابل هیچ ترسی و واهمهای به خود راه نخواهد داد.
وی با بیان اینکه "نظام سلطه دلسوز نظام ما و منافع ایران نیست بلکه به دنبال منافع خودش است"، تصریح کرد: سیاست نرمش قهرمانانه به این معنی است که طرف مقابل باید بپذیرد در شرایط برابر، بدون تحمیل هر موضوعی به ما و بدون تعدی به حقوق رسمی شناخته شده برای هر نظام سیاسی در قانون بین الملل بر سر میز مذاکره بنشیند. اگر این شرایط فراهم باشد، ما مشکلی با مذاکرات نخواهیم داشت.
سیاست نرمش قهرمانانه برای همه ارکان نظام لازمالاجراست
وزیر دفاع درباره احتمال تفاوت دیدگاه نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران درباره سیاست نرمش قهرمانانه با نظر دستگاه دیپلماسی نیز تصریح کرد: سیاستی که مقام معظم رهبری اعلام میکنند، برای همه جهات و ارکان نظام لازمالاجراست و نظام با عزم و اراده راسخ سیاستهای رهبری را دنبال خواهد کرد و مقام معظم رهبری نیز نظارت میکنند، اگر کاستی وجود داشته باشد، تذکر خواهند داد و با کسی مماشات نخواهند کرد.
آمریکا توان جنگیدن ندارد
سردار دهقان در باره راهبرد آمریکاییها برای گذاشتن دو گزینه جنگ و دیپلماسی روی میز خاطرنشان کرد: تحولات بیست سال گذشته منطقه و جهان و مداخلات نظامی آمریکا اولاً این درس را به نظامیان، سیاسیون و متحدان واشنگتن داده که هزینه جنگ بیشتر از منفعتی آن است، ثانیاً تصمیم به وارد شدن در جنگ آسان است ولی خروج پیروزمندانه از آن تضمین شده نیست.
وی ادامه داد: سیاسیون آمریکا ارادهای برای جنگ در خارج از مرزها ندارند و توانی نیز برای جنگیدن، به این معنا که منطقهای را اشغال کنند و نظامی سیاسی را ساقط کنند، ندارند؛ ولی شلیک موشکی از زمین یا هوا به سوی منطقهای قدرت و توانمندی نظامی محسوب نمیشود بلکه مهم این است که بتواند اراده خود را بر اراده منطقه مورد هدف تحمیل کند و ارادهاش، اراده غالب باشد.
وزیر دفاع همچنین خاطرنشان کرد: این نکته نباید فراموش شود که اسرائیلیها همیشه به دنبال این بودند که آمریکاییها را به اقدامی علیه ایران تحریک کنند؛ ولی آمریکاییها تاکنون نشان دادهاند که آنقدر هم کم عقل نیستند و اوضاع را تجزیه و تحلیل میکنند؛ لذا باید بپذیریم که لابی صهیونیستی همیشه آمریکا را علیه ایران تحریک میکند. تهدید "گزینه جنگ روی میز است" نیز چیز جدیدی نیست و از زمان جنگ تحمیلی تاکنون به بهانه های مختلف مطرح شده است.
مذاکرات باید در فضای برابر، بدون تهدید و با احترام متقابل شود
دهقان تاکید کرد: آنچه آقای روحانی در این باره فرمودند و مورد تأیید نظام نیز است، این است که نمیتوان با زبان زور و تهدید با کسی مذاکره کرد. نکته مهم این ست که مذاکرات باید در فضای برابر، بدون تهدید و با احترام متقابل برگزار شود و اراده طرفی بر طرف دیگری تحمیل نشود و به عبارت امروزی، هر مذاکرهای باید جریان برد - برد را با خودش همراه داشته باشد. از نظر ما تهدید کردن و در کنار آن دعوت کردن به مذاکره قابل قبول نیست.
دوران مذاکره برای مذاکره پایان یافته است
وی در پاسخ به این پرسش که "آیا پیشبینی میکنید آقای روحانی با اوباما دیدار کند؟"، اظهار کرد: آقای روحانی گفتند که در دنیای دیپلماسی همه چیز ممکن است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران درباره میزان احتمال انجام چنین دیداری گفت: ابتدا آمریکاییها تکذیب کردند ولی الان میگویند آمادگی داریم. نکته مهم اینست که دوران مذاکره برای مذاکره پایان یافته است و مهم است که یک نشست، خروجی داشته باشد و پس از نشست بتوان اقدامی را آغاز کرد.
موضوع استفاده نظامی از انرژی هستهای در ایران مطرح نیست
دهقان درباره اتهام طرفهای غربی مبنی بر امکان انحراف ایران از برنامه هستهای صلحآمیز نیز خاطرنشان کرد: امکان انحراف ایران از برنامه هستهای صلحآمیز خود بهانهای در دست آمریکاست که از طریق آژانس بینالمللی انرژی اتمی این مساله را دنبال میکنند. رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بارها اعلام فرمودند که ما از لحاظ شرعی نمیتوانیم به دنبال استفاده نظامی از انرژی هستهای باشیم و فرمایشات رهبری برای همه ارگانها تکلیف شرعی است و نمیتوانند از فرمایشات ایشان تخطی کنند.
وی تاکید کرد: همه دستگاههای امنیتی آمریکا نیز گزارشی را منتشر کردند که هیچ علامتی دال بر انحراف ایران از برنامه هستهای خود به سمت استفاده نظامی وجود ندارد و آژانس نیز این مساله را به صورتی دیگر اعلام میکند و میگوید که براهینی اثبات نشده است. وقتی چیزی به نام استفاده نظامی از انرژی هستهای در ایران وجود ندارد، چرا باید طرفهای غربی تصور کنند که چنین چیزی وجود دارد؟
تسلیحاتی تولید میکنیم که برای نیروهای مسلح برتری بیافریند
وزیر دفاع درباره دستاوردهای جدید این وزارتخانه نیز گفت: فعالیتها و تحقیقات چندجانبه وزارت دفاع مبتنی بر تحلیل دقیق، نگاه راهبردی و افق زمانی بلندمدت است و با توجه به تحولات امنیتی محیطی و تهدیدات متصور برای منافع ملی و بر اساس سیاست بازدارندگی و دفاع همهجانبه، تجهیزات مورد نیاز و مؤثر را تولید میکنیم.
دهقان افزود: تجهیزات و تسلیحات نوینی را تولید میکنیم که برای نیروهای مسلح برتری بیافریند و به سمت بازدارندگی مؤثر پیش برویم. ما در صنایع هوایی توانستهایم انواع هواپیماهای هدایتپذیر شناسایی، رهگیری و جنگی تولید کنیم و تلاش میکنیم مداومت پروازی، سقف پروازی و سرعت این هواپیماها را افزایش دهیم.
مطالب مشابه
- حمله ترقی به هاشمی به خاطر پیشنهاد مذاکره با آمریکا
- دکتر حسین اعلایی:انتخابات نشان داد اراده ملی سرنوشت ساز است
- سردار محمد کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:نه روحانی اختیار تام دارد، نه مذاکره ای رخ خواهد داد
- نقدی:نرمش قهرمانانه یعنی مذاکره برای محو اسرائیل/صلح امام حسن برای مردم ننگ ابدیست
- چه کسانی از سیاست "نرمش قهرمانانه" ناراحتند/جعفر محمدی سردبیر عصرایران