تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- انتصاب معاون امور رسانهای و تبلیغات وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- عبدالحسین کلانتری معاون امور فرهنگیِ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1392/06/19 20:30
واکنش نمایندگان نسبت به زیرسوال بردن مجلس
حسینی: انتساب واژه انتقامگیری به نظر نمایندگان درباره کدخدایی، توهین به مجلس است/ سبحانینیا: علت رأی نیاوردن کدخدایی را باید در عملکردش جستوجو کرد /بهروز نعمتی: ورشکستگان سیاسی پشتنام کدخدایی […]
حسینی: انتساب واژه انتقامگیری به نظر نمایندگان درباره کدخدایی، توهین به مجلس است/ سبحانینیا: علت رأی نیاوردن کدخدایی را باید در عملکردش جستوجو کرد /بهروز نعمتی: ورشکستگان سیاسی پشتنام کدخدایی بهدنبال انتقامگیری هستند
مراسم نکوداشتی برای قدردانی از زحمات عباسعلی کدخدایی، سخنگوی سابق شورای نگهبان برگزار شد که چندی پیش با اختلاف یک رأی نتوانست اعتماد مجلس را برای حضور مجدد در شورای نگهبان به دست آورد و به این ترتیب جای خود را به حقوقدان دیگری داد تا وظیفه وی را برای مدت شش سال آینده برعهده بگیرد.
به گزارش "اعتدال" به نقل از خانه ملت، عدم اعتماد دوباره مجلس به کدخدایی از همان آغاز برای برخی سخت گران آمد و واکنش هایی را به همراه داشت. مراسم روز گذشته نیز محملی شد برای بیان گلههای افرادی که شاید نظرات مخالف را تحمل ندارند.
آیت الله جنتی دراین مراسم با انتقاد از عدم اعتماد مجلس به کدخدایی گفت: برخی میخواستند فرصتی به دست بیاورند و از آقای کدخدایی انتقامگیری کنند. فرصتی برایشان بوجود آمد و حسادتهایی نیز بود که کار خود را کرد که من نه فرصت آن را دارم در رابطه با آن صحبت کنم و نه صلاح میدانم در مورد این موضوعات صحبت کنم و در ادامه افزود: در مجلس وضعیت طوری شد که آقای کدخدایی با کمبود یک رای، رای نیاورد که از قبل مقدمهچینی شده بود و اینطور نبود که به صورت طبیعی رایگیری شود.
غلامعلی حدادعادل نیز که ریاست فراکسیون اصولگرایان مجلس را بر عهده دارد، با بیان این که"آنچه در یکی دو ماه اخیر باعث تعجبش شد، این بود که کدخدایی بیهیچ جرمی در مجلس اصولگرایان رای نیاورد و این از شگفتیهای این مجلس (اصولگرا) بود."، مدعی شد که نمایندگان مخالف کدخدایی پاسخ قانعکنندهای برای رای ندادن به وی نداشته اند و از کدخدایی خواست که جنتی را تنها نگذارد.
این اظهارات با واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی مواجه شد؛
حسینی: انتساب واژه انتقامگیری به نظر نمایندگان درباره کدخدایی، توهین به مجلس است
سید باقر حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه عباسعلی کدخدایی زحمات زیادی را در شورای نگهبان متحمل شده که جای قدردانی دارد، گفت: نباید با رای نیاوردن کدخدایی برای عضویت در شورای نگهبان، مجلس را به انتقام گیری متهم کرد. نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه عباسعلی کدخدایی در یک فضای آزاد نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد، تصریح کرد: نمایندگان مجلس بدون هیچ مقدمه چینی به کدخدایی برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند. وی ادامه داد: به کارگیری واژه "انتقامگیری" برای توصیف نیت نمایندگانی که به کدخدایی رای ندادند، توهین به مجلس است. وی با اعلام اینکه اینگونه اظهار نظرها شان مجلس را پائین می آورد، ادامه داد: نمایندگان در خانه ملت وظایف قانونی دارند که به آن عمل می کنند همانند کاری که هنگام بررسی صلاحیت اعضای کابینه انجام دادند و سه وزیر پیشنهادی رای نیاوردند.
سبحانینیا: علت رأی نیاوردن کدخدایی را باید در عملکردش جستوجو کرد
حسین سبحانینیا، عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به اظهارات برخی شخصیتهای سیاسی کشور درباره زیر سوأل بردن رأیگیری حقوقدانهای جدید شورای نگهبان در مجلس، گفت: نفس عمل تقدیر از کدخدایی بهعنوان یک نیروی با تجربه مثبت و قابل قبول بود، اما اظهارات برخی افراد غیرقابل انتظار و نادرست بود. نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بر اساس قانون نمایندگان مجلس در رأی دادن آزاد هستند، افزود: مجلس شورای اسلامی در انجام امور و وظایفش هیچ موقع به دستورات دیکته شده عمل نکرده و در تمام اوقات بر اساس وظیفه اقدام به انجام امور محوله میکند. سبحانینیا با بیان اینکه در زمان بررسی تأیید حقوقدانهای شورای نگهبان در صحن علنی، میزان آرای موافق کدخدایی بسیار قابل قبول بود، گفت: قطعا اظهارات برخی افراد در زیر سؤال بردن انتخاب اعضای حقوقدان شورای نگهبان، توهین به افرادی است که به کدخدایی رأی موافق دادهاند. این نماینده مردم در مجلس نهم، با اعلام اینکه منتقدان رأی نیاوردن کدخدایی باید به مراسم بررسی صلاحیت وزرای کابینه یازدهم و رأی نیاوردن نجفی بهعنوان وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش نگاهی کنند، افزود: مشاهده کردیم که بعد از رأی نیاوردن این وزیر پیشنهادی، هیأت دولت بهویژه نجفی از مجلس و موافقان تشکر کردند.
عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس، با تأکید بر اینکه علت رأی نیاوردن برخی افراد را باید در عملکردشان جستوجو کرد، گفت: مجلس بر اساس شعور و تجربه خود درباره رأی اعتماد به نامزدهای مورد نظر تصمیمگیری میکند، از اینرو اظهارات برخی افراد درباره رأی نیاوردن کدخدایی خلاف انصاف و عدالت است. عضو هیأت رئیسه مجلس، با اعلام اینکه مجلس در انجام امور و وظایفش تحت تأثیر جوسازی برخی شخصیتهای سیاسی قرار نمیگیرد، تصریح کرد: به طور حتم این افراد باید پاسخ دهند که چرا در حوزه مجلس بهدنبال حاشیه سازی و سوژه سازی هستند، از طرف دیگر امروز مجلس یکی از ارکان نظام بوده و حفظ این پایگاه وظیفه تمام مسئولان و مقامات کشور است.
بهروز نعمتی: ورشکستگان سیاسی پشتنام کدخدایی بهدنبال انتقامگیری هستند
بهروز نعمتی، عضو هیأت رئیسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با انتقاد از حاشیه سازی برخی شخصیتهای سیاسی درباره رای نیاوردن عباسعلی کدخدایی برای عضویت در شورای نگهبان، گفت: کدخدایی جزء نیروهای فعال و خدوم نظام بوده و اعتقاد داریم که وی زحمات بسیاری را در چند سال اخیر کشیده است. نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به انتخاب حقوقدانهای جدید شورای نگهبان در مجلس، افزود: در هر صورت مجلس باید سه نفر از میان 5 نامزد معرفی شده را برای این جایگاه انتخاب میکرد، از این رو بر اساس قانون تشخیص صلاحیت و تأیید افراد بر عهده نمایندگان بوده و هیچ فردی حق اظهار نظر در این را رابطه ندارد.
وی با اعلام اینکه برخی ورشکستگان سیاسی با زیر سؤال بردن عملکرد مجلس بهدنبال انتقامگیری هستند، تصریح کرد: به طور حتم این افراد با اینگونه اظهارات تنها بغض و کینه خود را نسبت به قوه مقننه نشان میدهند، بهویژه فردی که در مراسم نکوداشت کدخدایی، داعیه مجلس اصولگرا را داشت باید بداند که آقای کدخدایی حدود 128 رأی آورد، اما نفر بعد توانست 129 رأی کسب کند، از این رو این افراد با شبههافکنی نمیتوانند به اهداف خود برسند. نعمتی ادامه داد: از کجا معلوم است که افراد منتقد رأی نیاوردن کدخدایی، در نشست آن روز مجلس به کدخدایی رأی داده باشند؟ بنابراین افراد باید نسبت به این موضوع منصفانه نگاه کنند.
وی با تأکید بر اینکه برخی به دنبال انتقامگیری از مجلس هستند، افزود: همان افرادی که از مجلس برای ریاست رأی نگرفتند، بهدنبال تضعیف قوه مقننه و قرار دادن مجلس در مقابل قوای دیگر هستند، اما بهطور حتم اشتباه این افراد حتی از زمان رأی نیاوردنشان هم بسیار گرانتر تمام خواهد شد. عضو هیأت رئیسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، با بیان اینکه مجلس هم مانند برخی علما و شخصیتهای سیاسی از عباسعلی کدخدایی دفاع میکند، گفت: بهطور حتم برخی که بهدنبال ایجاد تفرقه در میان قوا هستند، باید بدانند که دیگر شأنی در مجلس نداشته و باید مراقب برخوردهای سنگینتر از این باشند.
مطالب مشابه
- کدخدایی اعلام کرد ردصلاحیت ۵ نماینده فعلی مجلس به دلیل ارتباط با فساد 3000 میلیاردی
- مخالفت شورای نگهبان با تشکیل هیئت نظارت بر اجرای قانون اساسی توسط رئیس جمهور
- سخنگوی شورای نگهبان :تذکر و اخطار رئیسجمهور به شورای نگهبان خلاف اصل 113 قانون اساسی است
- واکنش سخنگوی شورای نگهبان به سخنان آیت الله هاشمی درباره رد صلاحیت ایشان
- آیتالله جنتی: برخی بهدنبال انتقام از کدخدایی بودند/ رأینیاوردن وی در مجلس از قبل مقدمهچینی شده بود