تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
کد خبر: 1583
1392/01/31 00:27
حدادعادل: دولت ما را دیوانه کرده!
در بحث تقدیم دیرهنگام بودجه از سوی دولت به مجلس برای تصویب نهایی دچار مشکلاتی شدیم که متأسفانه این قبیل کارها نظایرشان از سوی دولت کم نیست. دولت با برخی عملکردهای خود ما را دیوانه کرده! وی در واکنش […]
در بحث تقدیم دیرهنگام بودجه از سوی دولت به مجلس برای تصویب نهایی دچار مشکلاتی شدیم که متأسفانه این قبیل کارها نظایرشان از سوی دولت کم نیست. دولت با برخی عملکردهای خود ما را دیوانه کرده!
وی در واکنش به اینکه برخی قالیباف را تکنوکرات میدانند، گفت: نه ولایتی و نه قالیباف هیچ کدام اهل این حرفها نیستند منظور قالیباف از این مفهوم استفاده از تکنیکهای مختلف برای پیشرفت کشور است که خدمات زیادی را هم در طول چند سال اخیر برای استان تهران انجام داده است.
غلامعلی حدادعادل در همایش رئیسجمهور آینده در مسیر پیشرفت، مقاومت و عدالت که به همت اتحادیه اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در ارتباط با واقعیت انقلاب اسلامی اظهار داشت: در پنجاه سال گذشته تقابل میان امریکا و شوروی مطرح بود اما بعد از وقوع انقلاب اسلامی تقابل اسلامگرایی و بیداری اسلامی با استکبار جایگزین شده است.
وی افزود: منشأ تحولات کنونی در جهان انقلاب اسلامی ایران متشکل از تودههای مردمی است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در تفکرات غرب هیچ تحولی رخ نداده افزود: موضعگیری علیه کشور سوریه از سوی استکبار با هیچ معیاری قابل فهم نیست و در این دنیا جمهوری اسلامی اهل هیچ سیاست بازی نیست برای حق و حقیقت ایستادگی میکند و در نتیجه تحمل چنین کشوری برای آنها بسیار سخت است و هر روز توطئه های مختلف علیه ما اتخاذ میکنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: توطئههای دشمنان از دیرباز تاکنون و افزایش روزافزون آن بیارتباط با این تحلیل رهبری نیست چرا که دشمن میخواهد تجارب قبلی خود را در حوادث کودتای 1332 و روز ملی شدن صنعت نفت بار دیگر در کشور اجرا کند.
وی ادامه داد: دشمنان با اعمال فشارهای اقتصادی و هستهای از ماهها قبل به دنبال ایجاد آشوب و ناآرامی در کشور عمل کردهاند و قطعا اقدامات آنها با وجود ملت فهیم ایران به نتیجه نخواهد رسید چرا که آنها بذری در فضای سیاسی، اقتصادی کشور افشاندهاند که مایلند حاصل آن را در انتخابات درو کنند.
حداد عادل بیان داشت: متأسفانه برخی از مردم با تبلیغات رسانهای غرب به این مسئله فکر میکنند که اگر به طیف خاصی در کشور رأی دهند فشارهای اقتصادی کاهش و تعامل با غرب افزایش مییابد و در فضای سیاسی دانسته یا ندانسته برخی از افراد به دنبال ایجاد اختلافند.
حداد عادل با اشاره به انتقال نرم قدرت در کشور تصریح کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی همین مسئله است و دشمن با دامن زدن به اختلافات میخواهد مانع این مسئله در کشور شود.
وی با بیان اینکه انتخابات فرصت طلایی در کشور است، تصریح کرد: برخی از مردم علیرغم اینکه ضد انقلاب نیستند اما فاقد تحلیلهای درست سیاسیاند و فکر میکنند که اگر در انتخابات شرکت نکنند و یا به طیف دیگری رأی دهند تمامی فشارهای اعمال شده در کشور کاهش مییابد.
نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ورود اصولگرایان با تعدد نامزدها به انتخابات به مصلحت نظام نیست و ما با جمع بندی واحد وارد فضای انتخاباتی شدهایم.
حداد عادل در ارتباط با نقاط ضعف دولت نهم و دهم تصریح کرد: در این مسئله در مطرح کردن نقاط ضعف دولت قدری دست و بال ما بسته است و نمیتوان این نقاط ضعف را بیان کرد به هرحال این دولت، دولت مملکت ما و اکنون مشغول فعالیت در کشور است و هرچه بخواهیم بگوییم سقفی دارد و دارای خطوط قرمز به حساب میآید.
وی در ادامه اضافه کرد: نقاط ضعف دولت کنونی مسئله مدیریتی و شیوه رفتاری دولت و رابطه دولت با رهبری است.
حداد عادل ادامه داد: رفتار دولت در برخی مواقع به گونهای بود که اعتماد جامعه به عقلانی بودن تصمیمات دولت کاهش یافت و این یک لطمه بزرگ به کشور بود.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: عزل و نصب برخی وزرا در ماههای پایانی عمر دولت کاری عبث و بیهوده بود چراکه با این عمل تصویر عمومی دولت در تصمیم گیریها برای جامعه غیرقابل فهم شد.
وی افزود: در بحث تقدیم دیرهنگام بودجه از سوی دولت به مجلس برای تصویب نهایی دچار مشکلاتی شدیم که متأسفانه این قبیل کارها نظایرشان از سوی دولت کم نیست. دولت با برخی عملکردهای خود ما را دیوانه کرده!
وی در ادامه به نقاط قوت دولت اشاره و بیان داشت: بنده از حامیان دولت احمدی نژاد بودم و خصوصیات و ویژگیهایی همچون داشتن زبان مردمی، انتخاب افراد سالم برای کابینه، حضور در استانها، عدم ایجاد بحران در اثر فشارهای اقتصادی در کشور و همچنین به چرخه در آوردن کشور زیر فشارهای اقتصادی از ویژگیهای مثبت این دولت بود.
حدادعادل در تحلیل مفهوم تکنوکراتی ابراز داشت: سهم من از این مطلب صرفا به تحول ظاهری و پیشرفت های اقتصاد سرمایه داری در جامعه بدون در نظر گرفتن ملاحضات معنوی و انسانی مربوط می شود که در نهایت از دل تکنوکراتی سکولاریسم بوجود میآید.
وی در واکنش به اینکه برخی قالیباف را تکنوکرات میدانند، گفت: نه ولایتی و نه قالیباف هیچ کدام اهل این حرفها نیستند منظور قالیباف از این مفهوم استفاده از تکنیکهای مختلف برای پیشرفت کشور است که خدمات زیادی را هم در طول چند سال اخیر برای استان تهران انجام داده است.
عضو ائتلاف سهگانه انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: هیچ گونه اختلافی با دوستان خود همچون زاکانی، جلیلی و ... ندارم حتی آنها را انقلابی تر از خود میدانم و هر کدام که رئیسجمهور شود بنده هیچ مشکل ذهنی با این مسئله ندارم و بهتر است که با یافتن فرد مناسبی برای ریاستجمهوری و با در نظر گرفتن واقعیات و آرمان گراییها شخص مورد نظر را انتخاب کنیم.
وی در ارتباط با میزان آرا در نظرسنجی های ائتلافها و اختلاف موجود در این آرا اظهار داشت: در ائتلاف سهگانه رأی من و دوستان هر کدام بین 17 الی 18 درصد است و منشأ این نظرسنجیها از سوی بسیج صداوسیما و نیروی انتظامی و ... است.
حدادعادل همچنين افزود: اگر چنانچه رأی من در نظرسنجیها کمتر از بقیه دوستان شد برای چه باید بمانم ما مملکت را میخواهیم و باید به خاطر انقلاب فورا کنار برویم.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در ارتباط با مواضع قالیباف در فتنه 88 و عزت ائتلافش با قالیباف تصریح کرد: دیدگاههای ما در فتنه 88 متناقض نبود بلکه تفاوتهایی در آن وجود داشت و باید به شما بگویم در مجلس ششم اصلاح طلبان هر ساله در صدد برگزاری سالگرد 18 تیر بودند و قالیباف در آن زمان بعنوان فرمانده نیروی انتظامی مقابل اصلاح طلبان ایستادگی میکرد و به آنها باج نمیداد و نظر رهبری را به طور کامل در حفظ نظم و نظام ایفا می کرد.
حداد عادل در ارتباط با اینکه اگر چنانچه به عنوان کاندیدای نهایی در انتخابات ریاست جمهوری از سوی ائتلاف سهگانه معرفی نشد گفت: ما بدون اینکه قولی به هم داده باشیم تصمیم به کمک و همکاری با یکدیگر را داریم اگر چنانچه از بین ما سه نفر شخصی رأیش از ما بیشتر شد قطعا از او حمایت خواهیم کرد و باید به شما گوشزد کنم که در سن 68 سالگی وزیر شدن برای من هوسی نیست من و امثال ولایتی و قالیباف احتیاجی به این جور مقامها و پستها نداریم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صورت پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری بیان داشت: باید در نظر گرفتن واقعیات اقتصادی به طور علمی در این عرصه کار کرد.
وی افزود: افزایش 5 برابری یارانهها را بسیار غلط و نادرست میدانم چرا که با واقعیات اقتصادی کشور هیچ گونه انطباقی ندارد و با افزایش 5 برابری مردم باید 8 برابر از جیب خود برای امرار معاششان پرداخت کنند.
عضو ائتلاف سه گانه در انتخابات ریاستجمهوری افزود: یک فرد به تنهایی نباید در عرصه اقتصاد تصمیم گیرنده باشد و مسائل اقتصادی ایران فقط با داشتن علم حل و فصل نمیشود چراکه دشمن در این عرصه فقط علمی علیه ما رفتار نمیکند در میان کاندیداهای انتخابات کنونی بجز آل اسحاق هیچ اقتصاددانی نداریم و سبحانی با وجود سلیقههای خاص خود بعید است که رأی بیاورد.
حداد عادل در ارتباط با کاهش وابستگی به نفت تصریح کرد: علی رغم شعار صرفه جویی که در چند سال گذشته در کشور سردادیم معتقدم که هنوز کشور به صورت مصرفانه اداره میشود بنده اهل اصراف نیستم و پروژهها و برنامههای مختلفی را در کوتاه مدت و دراز مدت برای ارائه دارم.
حداد عادل افزود: کلید حل مشکلات در بیانات رهبری است باید قدر ایشان را دانست و در مفاهیم همچون سبک زندگی باید اصلاحات لازم را انجام دهیم تا اقتصاد مقاومتی هم از این طریق به بهترین شکل محقق شود.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در پایان در ارتباط با مسائل فرهنگی در کشور خاطرنشان کرد: افتخار من این است که از نظر فرهنگی پیرو رهبری باشم و دیدگاههای ایشان را به طور کامل درک و اجرا کنم.
وی افزود: منشأ تحولات کنونی در جهان انقلاب اسلامی ایران متشکل از تودههای مردمی است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در تفکرات غرب هیچ تحولی رخ نداده افزود: موضعگیری علیه کشور سوریه از سوی استکبار با هیچ معیاری قابل فهم نیست و در این دنیا جمهوری اسلامی اهل هیچ سیاست بازی نیست برای حق و حقیقت ایستادگی میکند و در نتیجه تحمل چنین کشوری برای آنها بسیار سخت است و هر روز توطئه های مختلف علیه ما اتخاذ میکنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: توطئههای دشمنان از دیرباز تاکنون و افزایش روزافزون آن بیارتباط با این تحلیل رهبری نیست چرا که دشمن میخواهد تجارب قبلی خود را در حوادث کودتای 1332 و روز ملی شدن صنعت نفت بار دیگر در کشور اجرا کند.
وی ادامه داد: دشمنان با اعمال فشارهای اقتصادی و هستهای از ماهها قبل به دنبال ایجاد آشوب و ناآرامی در کشور عمل کردهاند و قطعا اقدامات آنها با وجود ملت فهیم ایران به نتیجه نخواهد رسید چرا که آنها بذری در فضای سیاسی، اقتصادی کشور افشاندهاند که مایلند حاصل آن را در انتخابات درو کنند.
حداد عادل بیان داشت: متأسفانه برخی از مردم با تبلیغات رسانهای غرب به این مسئله فکر میکنند که اگر به طیف خاصی در کشور رأی دهند فشارهای اقتصادی کاهش و تعامل با غرب افزایش مییابد و در فضای سیاسی دانسته یا ندانسته برخی از افراد به دنبال ایجاد اختلافند.
حداد عادل با اشاره به انتقال نرم قدرت در کشور تصریح کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی همین مسئله است و دشمن با دامن زدن به اختلافات میخواهد مانع این مسئله در کشور شود.
وی با بیان اینکه انتخابات فرصت طلایی در کشور است، تصریح کرد: برخی از مردم علیرغم اینکه ضد انقلاب نیستند اما فاقد تحلیلهای درست سیاسیاند و فکر میکنند که اگر در انتخابات شرکت نکنند و یا به طیف دیگری رأی دهند تمامی فشارهای اعمال شده در کشور کاهش مییابد.
نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ورود اصولگرایان با تعدد نامزدها به انتخابات به مصلحت نظام نیست و ما با جمع بندی واحد وارد فضای انتخاباتی شدهایم.
حداد عادل در ارتباط با نقاط ضعف دولت نهم و دهم تصریح کرد: در این مسئله در مطرح کردن نقاط ضعف دولت قدری دست و بال ما بسته است و نمیتوان این نقاط ضعف را بیان کرد به هرحال این دولت، دولت مملکت ما و اکنون مشغول فعالیت در کشور است و هرچه بخواهیم بگوییم سقفی دارد و دارای خطوط قرمز به حساب میآید.
وی در ادامه اضافه کرد: نقاط ضعف دولت کنونی مسئله مدیریتی و شیوه رفتاری دولت و رابطه دولت با رهبری است.
حداد عادل ادامه داد: رفتار دولت در برخی مواقع به گونهای بود که اعتماد جامعه به عقلانی بودن تصمیمات دولت کاهش یافت و این یک لطمه بزرگ به کشور بود.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: عزل و نصب برخی وزرا در ماههای پایانی عمر دولت کاری عبث و بیهوده بود چراکه با این عمل تصویر عمومی دولت در تصمیم گیریها برای جامعه غیرقابل فهم شد.
وی افزود: در بحث تقدیم دیرهنگام بودجه از سوی دولت به مجلس برای تصویب نهایی دچار مشکلاتی شدیم که متأسفانه این قبیل کارها نظایرشان از سوی دولت کم نیست. دولت با برخی عملکردهای خود ما را دیوانه کرده!
وی در ادامه به نقاط قوت دولت اشاره و بیان داشت: بنده از حامیان دولت احمدی نژاد بودم و خصوصیات و ویژگیهایی همچون داشتن زبان مردمی، انتخاب افراد سالم برای کابینه، حضور در استانها، عدم ایجاد بحران در اثر فشارهای اقتصادی در کشور و همچنین به چرخه در آوردن کشور زیر فشارهای اقتصادی از ویژگیهای مثبت این دولت بود.
حدادعادل در تحلیل مفهوم تکنوکراتی ابراز داشت: سهم من از این مطلب صرفا به تحول ظاهری و پیشرفت های اقتصاد سرمایه داری در جامعه بدون در نظر گرفتن ملاحضات معنوی و انسانی مربوط می شود که در نهایت از دل تکنوکراتی سکولاریسم بوجود میآید.
وی در واکنش به اینکه برخی قالیباف را تکنوکرات میدانند، گفت: نه ولایتی و نه قالیباف هیچ کدام اهل این حرفها نیستند منظور قالیباف از این مفهوم استفاده از تکنیکهای مختلف برای پیشرفت کشور است که خدمات زیادی را هم در طول چند سال اخیر برای استان تهران انجام داده است.
عضو ائتلاف سهگانه انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: هیچ گونه اختلافی با دوستان خود همچون زاکانی، جلیلی و ... ندارم حتی آنها را انقلابی تر از خود میدانم و هر کدام که رئیسجمهور شود بنده هیچ مشکل ذهنی با این مسئله ندارم و بهتر است که با یافتن فرد مناسبی برای ریاستجمهوری و با در نظر گرفتن واقعیات و آرمان گراییها شخص مورد نظر را انتخاب کنیم.
وی در ارتباط با میزان آرا در نظرسنجی های ائتلافها و اختلاف موجود در این آرا اظهار داشت: در ائتلاف سهگانه رأی من و دوستان هر کدام بین 17 الی 18 درصد است و منشأ این نظرسنجیها از سوی بسیج صداوسیما و نیروی انتظامی و ... است.
حدادعادل همچنين افزود: اگر چنانچه رأی من در نظرسنجیها کمتر از بقیه دوستان شد برای چه باید بمانم ما مملکت را میخواهیم و باید به خاطر انقلاب فورا کنار برویم.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در ارتباط با مواضع قالیباف در فتنه 88 و عزت ائتلافش با قالیباف تصریح کرد: دیدگاههای ما در فتنه 88 متناقض نبود بلکه تفاوتهایی در آن وجود داشت و باید به شما بگویم در مجلس ششم اصلاح طلبان هر ساله در صدد برگزاری سالگرد 18 تیر بودند و قالیباف در آن زمان بعنوان فرمانده نیروی انتظامی مقابل اصلاح طلبان ایستادگی میکرد و به آنها باج نمیداد و نظر رهبری را به طور کامل در حفظ نظم و نظام ایفا می کرد.
حداد عادل در ارتباط با اینکه اگر چنانچه به عنوان کاندیدای نهایی در انتخابات ریاست جمهوری از سوی ائتلاف سهگانه معرفی نشد گفت: ما بدون اینکه قولی به هم داده باشیم تصمیم به کمک و همکاری با یکدیگر را داریم اگر چنانچه از بین ما سه نفر شخصی رأیش از ما بیشتر شد قطعا از او حمایت خواهیم کرد و باید به شما گوشزد کنم که در سن 68 سالگی وزیر شدن برای من هوسی نیست من و امثال ولایتی و قالیباف احتیاجی به این جور مقامها و پستها نداریم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صورت پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری بیان داشت: باید در نظر گرفتن واقعیات اقتصادی به طور علمی در این عرصه کار کرد.
وی افزود: افزایش 5 برابری یارانهها را بسیار غلط و نادرست میدانم چرا که با واقعیات اقتصادی کشور هیچ گونه انطباقی ندارد و با افزایش 5 برابری مردم باید 8 برابر از جیب خود برای امرار معاششان پرداخت کنند.
عضو ائتلاف سه گانه در انتخابات ریاستجمهوری افزود: یک فرد به تنهایی نباید در عرصه اقتصاد تصمیم گیرنده باشد و مسائل اقتصادی ایران فقط با داشتن علم حل و فصل نمیشود چراکه دشمن در این عرصه فقط علمی علیه ما رفتار نمیکند در میان کاندیداهای انتخابات کنونی بجز آل اسحاق هیچ اقتصاددانی نداریم و سبحانی با وجود سلیقههای خاص خود بعید است که رأی بیاورد.
حداد عادل در ارتباط با کاهش وابستگی به نفت تصریح کرد: علی رغم شعار صرفه جویی که در چند سال گذشته در کشور سردادیم معتقدم که هنوز کشور به صورت مصرفانه اداره میشود بنده اهل اصراف نیستم و پروژهها و برنامههای مختلفی را در کوتاه مدت و دراز مدت برای ارائه دارم.
حداد عادل افزود: کلید حل مشکلات در بیانات رهبری است باید قدر ایشان را دانست و در مفاهیم همچون سبک زندگی باید اصلاحات لازم را انجام دهیم تا اقتصاد مقاومتی هم از این طریق به بهترین شکل محقق شود.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در پایان در ارتباط با مسائل فرهنگی در کشور خاطرنشان کرد: افتخار من این است که از نظر فرهنگی پیرو رهبری باشم و دیدگاههای ایشان را به طور کامل درک و اجرا کنم.
مطالب مشابه
- رحماندوست:حضور کشورهای غیرعرب در همایش ادبیات مقاومت، بیداری و انقلاب
- زيباكلام: احمدينژاد تا آخر خط ميرود يا ...! شک نکنید دنبال رییسجمهور کردن ولایتی هستند
- تحلیل «المانیتور» از انتخابات ایران: جایی که پراید قدیمی از بنز جلو می زند!
- آیت الله محمد غروی: احمدی نژاد پشت سر جلیلی خواهد ایستاد
- قالیباف را هُل ندهید سمت رادیکالها!