تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1391/12/27 16:51
این همان "احمدی نژادِ نامۀ ۸۸" است/علی عسکری
چهرههای افراطی در جرگه اصولگرایان بهویژه حامیان احمدینژاد که از رهبری بهعنوان مولا یاد میکنند و شرط ولایت را هم التزام به ولایت و بلکه ذوب در ولایت میدانند، آیا نمیخواهند نصایح اخیر رهبری را […]
چهرههای افراطی در جرگه اصولگرایان بهویژه حامیان احمدینژاد که از رهبری بهعنوان مولا یاد میکنند و شرط ولایت را هم التزام به ولایت و بلکه ذوب در ولایت میدانند، آیا نمیخواهند نصایح اخیر رهبری را در رابطه با آنچه بهعنوان خلاف شرع، اخلاق و قانون از زبان رهبری بیان شد و هشدار چندمین بار از سوی معظم له بود را قبولدار باشند؟
نه جریان انحرافی و نه برخی چهرههای چسبیده به قدرت، نه در گذشته محتوای نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را درک کردهاند و نه فیالحال که تشت رسواییشان از پشتبام افتاده و صدا کرده،میخواهند بر آن دلسوزیهای امین امام خمینی (ره) و رهبری اذعان کنند
همه میدانیم که آیتا. . . هاشمیرفسنجانی که اخوت دینی و همراهی بیش از شصت سال ایشان با رهبری مصداق عینی «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» را در اذهان تداعی میکند، همیشه عملگرایی را با اعتدال و میانهروی مبنای نظر قرار داده و ضرورت نظام را وحدت و آرامش جامعه معرفی نموده است
در مکتب اسلام برعکس مکاتب مادی، هدف وسیله را توجیه نمیکند و بدین جهت یک فرد مؤمن، مقید به اخلاق و حفظ حرمت انسان و همنوع است، بهویژه که پیامبر اعظم و رسول خاتم (ص) دلیل بعثت و پیامبری خود را اتمام و کمال مکارم اخلاقی معرفی نموده و با صراحت و تأکید اعلام نموده است: «اِنّیِ بُعِثْتُ لِأُتَمِمُ مَکارِمَ الْاَخْلاق»؛ با توجه به این معیار مهم اسلامی که از پیامبر اسلام (ص)، صاحب اصلی ولایت یاد شده و با توجه به میراث بزرگ اخلاقی به یادگار مانده از آن حضرت و اوصیای معصوم ایشان، افراط پیشه نمودن و هتاکی آن هم بهنام ولایت، خبط بزرگی است ؛ امری که افراطگرایان سالهاست آنرا رعایت نمیکنند.
بعد از نامه آیتا. . . هاشمیرفسجانی به رهبر معظم در فرجام اتفاقات پیشآمده از یک بداخلاقی انتخاباتی و در آخرین خطبههای ایشان در نماز جمعه که اذان وحدت برای همه دلسوزان اسلام، امام خمینی (ره)، انقلاب و رهبری بود، عوامل افراطگرا بهعنوان ماندگاری در قدرت، چنان رفتارهای خلاف عرف و اخلاق خود را تشدید نموده و از موجآفرینی از طریق تریبونهای عمومی و رسانه ملی استفاده و التهابآفرینی کردند که شعار مرگ بر . . .، ریاست خبرگان جای منافقین نیست و. . . فضای کشور را پر نمود و در چنین فضای ملتهبی، آیتا. . . هاشمیرفسنجانی به عنوان یار امام خمینی (ره) و همسنگر دیرین رهبری و مشاور امین ایشان، بهعنوان چهرهای مظلوم و مقتدر به وظیفهمندیهای دینی و انقلابی خویش عامل و پایبند بود و قدمی از اهداف آرمانی و تکلیف انقلابی خویش عقب نگذاشت.
همه میدانیم که آیتا. . . هاشمیرفسنجانی که اخوت دینی و همراهی بیش از شصت سال ایشان با رهبری مصداق عینی «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» را در اذهان تداعی میکند، همیشه عملگرایی را با اعتدال و میانهروی مبنای نظر قرار داده و ضرورت نظام را وحدت و آرامش جامعه معرفی نموده است.
ایشان در همان نماز جمعه مورد اشاره عوامل جریان افراطی، با یک تحلیل امنیتی و کارشناسانه اعلام نمود: «مشکلاتی که پیشآمده و در سر راه ملت و نظام قرار گرفته را نمیشود با خشونت و تندروی حلوفصل کرد»، چیزی که طالبان خشونت و مروجین شعارهای نابجا و خلاف، تا بهحال با تحریکات خود، نخواستهاند آن را باور کنند.
چهرههای افراطی در جرگه اصولگرایان بهویژه حامیان دکتر احمدینژاد که از رهبری بهعنوان مولا یاد میکنند و شرط ولایت را هم التزام به ولایت و بلکه ذوب در ولایت میدانند، آیا نمیخواهند نصایح اخیر رهبری را در رابطه با آنچه بهعنوان خلاف شرع، اخلاق و قانون از زبان رهبری بیان شد و هشدار چندمین بار از سوی معظم له بود را قبولدار باشند؟ .
آیا اینان نشنیدند که مقام معظم رهبری در نماز جمعه بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال ١٣٨٨ فرمود: «در مورد آقای هاشمی، باید بگویم که او همه سرمایه و مکنت خدادادای خود را صرف انقلاب کرده است. در مورد ایشان دچار توهم نشوید.»؛ آیا این حضرات ولایتنما، ندیدند که چگونه علیرغم غوغاسالاری و فتنهگری که بر علیه آیتا. . . هاشمیرفسنجانی داشتهاند، باز هم مقام معظم رهبری، در دوره جدید ضمن تشکر از خدمات ایشان، او را به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب نمود. مجمع و نهادی که بهعنوان نهاد حاکمیتی مستشار عالی رهبری در قانون اساسی کشور و نظام، رسمیت دارد و منشأ خدمات فراوانی به مردم و نظام است.
بهنظر میرسد، فطرت و خمیرمایه انسانی هتاکان قدری کدر شده و آنان به جای درک حقیقت و واقعیات ملموس و بدیهی، ره به افسانه زده و سبزه به بیطالعی خود در فصل نوشکفته، بهار سیاسی نخبگان دلسوز را زیر پا قرار دادهاند وگرنه هر انسان آگاه و برخوردار از فطرت الهی بهخوبی میداند که درگیر نمودن مردم بهنام دین بر علیه یکدیگر، خطایی نابخشودنی و بالاترین ظلم به دین و ولایت است. بهویژه که عاملین و مسببین چنین اقدام ناپسندی، ارزشمداری و ولایتمداری را وسیله و ابزار کار خود معرفی نمایند.
در نامه بهقول آقایان بیسلام ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام به مقام معظم رهبری و سخنان و راهکارهای ارائه شده و سنجیده ایشان، خطاب به رکن رکین نظام و عمود خیمه انقلاب، آن چیزی که مشهود و عیان است، هشدار در مورد فتنه جریان انحرافی و احمدینژاد است، هشدار از فتنهای که پس از گذشت بیش از سه سال، امروز تنها بعضی از ابعاد آن آشکار شده و رهبر معظم، مراجع عظام تقلید، دلسوزان نظام و مردم را نگران نموده است.
روشن است که نسخه درمانی ریاست نهاد مستشار عالی رهبری و دلسوزیهای ایشان، امروز به دغدغه مهم مقام رهبری تبدیل شده و معظم له برای برونرفت از این فتنه پیچیده و انحراف پیشآمده در درون نظام، در حال چارهاندیشی است و از آن جهت که مشاوری امین همچون آیتا. . . هاشمیرفسنجانی که مرد گذر از بحرانهاست در کنار ایشان قرار دارد، آنقدرها هم جای نگرانی نیست ، چرا که رفتار سنجیده، عالمانه و از روی تدبیر نخبگان، در کنار رهبری، آینده بهتری را برای کشور رقم خواهد زد.
لکن آنچه مشهود است، آن که حامیان جریان انحرافی و برخی چهرههای التهابآفرین و چسبیده به قدرت، نه در گذشته محتوای نامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را درک کردهاند و نه فیالحال که تشت رسواییشان از پشتبام افتاده و صدا کرده، میخواهند بر آن دلسوزیهای امین امام خمینی (ره) و رهبری فکر کنند. از قدیم گفتهاند: «فرد خفته در خواب را میتوان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده، هرگز!».
منبع:+
مطالب مشابه