تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- عبدالحسین کلانتری معاون امور فرهنگیِ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- محسن جوادی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات شد
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
کد خبر: 1967
1391/11/06 23:57
آیت الله استادی تاکید کرد: کدورت بین سیاسیون مردم را بیاعتماد میکند
کدورتها و دشمنیها باید برطرف شود و به فکر هم بودنها باید افزایش یابد که این امر موجب دلگرمی بیشتر مردم خواهد شد امام جمعه قم کدورت بین سیاسیون را موجب بیاعتمادی بین مردم دانست گفت: اگر دشمنیها […]
کدورتها و دشمنیها باید برطرف شود و به فکر هم بودنها باید افزایش یابد که این امر موجب دلگرمی بیشتر مردم خواهد شد
امام جمعه قم کدورت بین سیاسیون را موجب بیاعتمادی بین مردم دانست گفت: اگر دشمنیها برطرف شود موجب دلگرمی بیشتر مردم خواهد شد.
آیت الله رضا استادی در خطبههای این هفته نماز جمعه قم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: در جامعه اسلامی همه باید اخلاق اسلامی را که منشأ آن رسول الله(ص) و ائمه معصومین(ع) هستند رعایت کنند.
وی عنوان کرد: یکی از ویژگیهای اخلاقی رسول الله(ص) رعایت انصاف بود که همه باید سعی کنیم در کارها و گفتههایمان انصاف را رعایت کنیم.
رئیس شورای عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه قضاوتها و برخورد با اشخاص باید با انصاف همراه باشند افزود: در عین حالی که نقاط ضعف و کاستیها گفته میشود باید خوبیها و نقاط قوت نیز بیان شود که در غیر این صورت انصاف را رعایت نکردهایم.
امام جمعه قم ادامه داد: اگر برخوردها با یکدیگر منصفانه باشد این همه اختلافات و طلاق در خانوادهها دیده نمیشود.
جامعه نیازمند رعایت اخلاق اسلامی و انصاف هستند
وی با اشاره به اینکه امروز همه اقشار جامعه نیازمند رعایت اخلاق اسلامی و انصاف هستند افزود: گروههای سیاسی در برخورد با یکدیگر نباید خدمات صورت گرفته را از یاد ببرند و باید برادری و اخوت در بین همه برقرار باشد.
آیت الله استادی اضافه کرد: هر مسلمانی ممکن است در زندگی دچار لغزش و خطا شود اما نباید تنها بر روی لغزشهای افراد تکیه و خوبیهای آن را فراموش کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: در روایات آمده است شبیهترین مردم به پیامبر(ص) کسانی هستند که محبت بیشتری نسبت به برادران دینی خود داشته باشند.
وی گفت: کسانی به رسول الله(ص) نزدیکتر هستند که در زندکی خود نسبت به برادران دینی انصاف و برادری را راعایت کنند که در این صورت دیگر شاهد نزاع و درگیری چه در خانه و چه در جامعه نخواهیم بود.
خطیب نماز جمعه قم با اشاره به روایت دیگری ابراز داشت: در روایت آمده افضل مردم نزد رسول خدا کسی است که خیرخواهی او نسبت به مسلمانان بیشتر باشد و کسی بیش از سایرین به پیامبر(ص) نزدیک است که به فکر دیگران باشد.
وی افزود: رسول اکرم(ص) همواره بدی را با خوبی پاسخ میدادند و بیدلیل نبود که در زمان جاهلیت خیل عظیم مردم را به سمت خود جذب کردند که این امر ناشی از اخلاق و برخورد مهربانانه ایشان نسبت به مردم بود.
اگر به سمت سبک زندگی رسول الله(ص) برویم همه امور اصلاح میشود
آیت الله استادی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به سبک زندگی اسلامی ابراز داشت: اگر به سمت سبک زندگی رسول الله(ص) برویم همه امور اصلاح خواهد شد و اگر اینگونه نباشد شاهد مشکلات فراوانی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در مجلسی که پیامبر(ص) حضور داشتند کسی از دیگری بدگویی و غیبت نمیکرد افزود: این ویژگی در بزرگان عصر ما هم وجود داشت و افردی که میخواهد از اخلاق امام خمینی(ره) تمجید کنند عنوان میکنند که در محضر ایشان امکان نداشت فردی از کسی بدگویی کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: تا اخلاق ما شبیه به اخلاق رسول الله(ص) نباشد زندگی ما آنگونه که اسلام از ما میخواهد نمیشود و این مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت.
وی تاکید کرد: اگر در جامعه دروغی گفته میشود باید اعلام شود که این گفتهها واقعیت نداشته است.
رسانهها غیر منطقی صحبت نکنند
رئیس شورای عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه برخی از رسانهها نباید غیر منطقی صحبت و از الفاظ نامربوط استفاده کنند ابراز داشت: به زبان آوردن برخی از الفاظ و صحبتها مناسب جامعه اسلامی نیست و مسلمان باید در زمان عصبانیت زبان خود را کنترل کند و هر حرفی که بر زبان میآید بیان نکند.
آیت الله استادی تصریح کرد: در ایام دهه وحدت نباید تنها به برگزاری مراسمهای مذهبی و برپا کردن جشنها اکتفا کرد، بلکه باید خودمان و زندگیمان را با اخلاق رسول اکرم(ص) مقایسه کنیم و به آنها نزدیکتر شویم.
وی در ادامه با تبریک فرارسیدن میلاد امام جعفر صادق(ع) رئیس مذهب جعفری عنوان کرد: در زمان امام صادق(ع) فرصتی پیدا شد تا آن حضرت معارف اسلامی را برای مردم بازگو کند و خانه ایشان در آن زمان به دانشگاه بزرگی تبدیل شده که این فرصت در زمان ائمه دیگر بوجود نبامده بود.
خطیب نماز جمعه قم افزود: در زمان امام صادق(ع) بیش از چهار هزار نفر از پای درس ایشان بهره میبردند و آن حضرت توانست بار دیگر تا حدود زیادی اهل بیت(ع) را در جامعه آن زمان مطرح کند.
وحدت بین امتهای اسلامی به نفع همه است
وی در ادامه با تاکید بر حفظ وحدت در بین امت اسلامی عنوان کرد: هیچکس نمیپذیرد که وحدت بین مسلمانان خوب نیست و وحدت بین امتهای اسلامی به نفع همه است به خصوص در زمان ما که دشمن تمام توان خود را به کار بسته است تا بین مسلمانان جدایی و تفرقه ایجاد کند تا از این طریق مقاصد خود را پیش برد به همین دلیل حفظ وحدت میتواند همه مسلمانان را در یک صف واحد بر علیه دشمنان نگه دارد.
آیت الله استادی در ادامه با اشاره به کشتار شیعیان در کشورهای مختلف از جمله پاکستان، عراق، افعانستان و بحرین ابراز داشت: این کشتارها به دلیل ایجاد تفرقه دشمنان در بین مسلمانان است.
وحدت به معنای ایستادگی در برابر دشمنان اسلام است
وی با بیان اینکه امام راحل، مقام معظم رهبری و همه مراجع بر روی مسئله وحدت امت اسلامی تاکید دارند، افزود: وحدت به معنای عدم بیان حقایق نیست بلکه به معنای ایستادگی در برابر دشمنان اسلام و مسلمین است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: در روایات آمده است که امام صادق(ع)، چهار هزار شاگرد داشتهاند که بسیاری از آنها سنی بودند و لی درب خانه امام صادق(ص) بر روی همه آنها باز بود و آن حضرت کسی را از آمدن به جلسات خود منع نمیکردند.
آیت الله استادی تصریح کرد: امام صادق(ع) به موقع حقایق را بیان و روشنگری میکردند و اینگونه نبوده است که افراد را از خود طرد کنند.
خطیب نماز جمعه قم تاکید کرد: امروز اگر بخواهیم در برابر دشمنان مقاومت کنیم باید همه با هم متحد باشیم و از ایجاد کدورت و تفرقه بین خود پرهیز کنیم.
مردم هم در برابر گرانیها و تورم وظیفه دارند
وی در بخش دیگری از خطبههای خود با بیان اینکه به بنده میگویند در خصوص گرانیها و تورم در کشور صحبت کنم افزود: باید عنوان کرد که مسئولان به سهم خود در حال تلاش هستند و میگویند در حال پیگیری مشکلات هستیم اما از طرفی باید در مورد خودمان صحبت کنیم که وظایف مردم در برابر این گرانیها و مشکلات بوجود آمده چیست و چه کاری باید انجام دهیم.
آیت الله استادی با بیان اینکه باید قدری به خودمان برگردیم افزود: امام صادق(ع) فرمودند از محبوبترین اعمال نزد خداوند شاد کردن دل مومن است و این یعنی اینکه اگر کسی بدهکار است و غصه دارد و با مشکلاتی زندگی خود را پیش میبرد باید به او کمک و یاری رساند.
انتقاد صرف از وجود مشکلات اقتصادی مناسب نیست
وی ادامه داد: از اینکه بنشینیم و مدام عنوان کنیم مردم مشکلات اقتصادی دارند و بیشتر حقوقشان را برای اجاره خانه میدهند و از دیگران انتقاد کنیم مناسب نیست بلکه باید تلاش کنیم به سهم خود مومن و خانوادهای را خوشحال و مشکلاتشان را بر طرف کنیم.
عضو شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم گفت: بسیاری از این افرادی که همین خانههای محقر را با کمال خوشحالی خریداری کردهاند شاید بیشتر حقوقشان را بابت اقساط خرید خانه میدهند و جا دارد افراد به یکدیگر در این مسائل کمک کنند که همین اعمال مسلمانی و ایمانمان را نسبت به پیامبر(ص) اثبات میکند
مردم به گرانیها دامن نزنند
وی با بیان اینکه افرادی که توانایی مالی دارند باید به سایرین نیز کمک کنند، افزود: در این شرایط اقتصادی گاهی خودمان نیز به گرانیها و تورم دامن میزنیم و در این شرایط که برخی از مردم گرفتار هستند فروشندگان باید از سود خود صرفه کنند اما مشاهده میشود نه تنها اینگونه نیست بلکه برخیها از این شرایط سوء استفاده هم میکنند و به دنبال سود بیشتر خود هستند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به در پیش بودن یوم الله ۲۲ بهمن و همچنین انتخابات ریاست جمهوری آینده افزود: باید همه تلاش کنیم در انتخابات حضور حداکثری داشته باشند و در ۲۲ بهمن نیز به وظیفه دینی که همان حمایت از اسلام و نظام اسلامی است عمل کنیم تا به دنیا نشان دهیم که همواره در صحنه حاضر هستیم ولی رسیدن به این امر نیازمند به فکر بودن همه افراد با هم است.
وی تصریح کرد: کدورتها و دشمنیها باید برطرف شود و به فکر هم بودنها باید افزایش یابد که این امر موجب دلگرمی بیشتر مردم خواهد شد.
عضو شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم گفت: اگر کدورتها بین احزاب و سیاسیون زیاد شود موجب بیاعتمادی در بین مردم خواهد شد.
آیت الله رضا استادی در خطبههای این هفته نماز جمعه قم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: در جامعه اسلامی همه باید اخلاق اسلامی را که منشأ آن رسول الله(ص) و ائمه معصومین(ع) هستند رعایت کنند.
وی عنوان کرد: یکی از ویژگیهای اخلاقی رسول الله(ص) رعایت انصاف بود که همه باید سعی کنیم در کارها و گفتههایمان انصاف را رعایت کنیم.
رئیس شورای عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه قضاوتها و برخورد با اشخاص باید با انصاف همراه باشند افزود: در عین حالی که نقاط ضعف و کاستیها گفته میشود باید خوبیها و نقاط قوت نیز بیان شود که در غیر این صورت انصاف را رعایت نکردهایم.
امام جمعه قم ادامه داد: اگر برخوردها با یکدیگر منصفانه باشد این همه اختلافات و طلاق در خانوادهها دیده نمیشود.
جامعه نیازمند رعایت اخلاق اسلامی و انصاف هستند
وی با اشاره به اینکه امروز همه اقشار جامعه نیازمند رعایت اخلاق اسلامی و انصاف هستند افزود: گروههای سیاسی در برخورد با یکدیگر نباید خدمات صورت گرفته را از یاد ببرند و باید برادری و اخوت در بین همه برقرار باشد.
آیت الله استادی اضافه کرد: هر مسلمانی ممکن است در زندگی دچار لغزش و خطا شود اما نباید تنها بر روی لغزشهای افراد تکیه و خوبیهای آن را فراموش کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: در روایات آمده است شبیهترین مردم به پیامبر(ص) کسانی هستند که محبت بیشتری نسبت به برادران دینی خود داشته باشند.
وی گفت: کسانی به رسول الله(ص) نزدیکتر هستند که در زندکی خود نسبت به برادران دینی انصاف و برادری را راعایت کنند که در این صورت دیگر شاهد نزاع و درگیری چه در خانه و چه در جامعه نخواهیم بود.
خطیب نماز جمعه قم با اشاره به روایت دیگری ابراز داشت: در روایت آمده افضل مردم نزد رسول خدا کسی است که خیرخواهی او نسبت به مسلمانان بیشتر باشد و کسی بیش از سایرین به پیامبر(ص) نزدیک است که به فکر دیگران باشد.
وی افزود: رسول اکرم(ص) همواره بدی را با خوبی پاسخ میدادند و بیدلیل نبود که در زمان جاهلیت خیل عظیم مردم را به سمت خود جذب کردند که این امر ناشی از اخلاق و برخورد مهربانانه ایشان نسبت به مردم بود.
اگر به سمت سبک زندگی رسول الله(ص) برویم همه امور اصلاح میشود
آیت الله استادی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به سبک زندگی اسلامی ابراز داشت: اگر به سمت سبک زندگی رسول الله(ص) برویم همه امور اصلاح خواهد شد و اگر اینگونه نباشد شاهد مشکلات فراوانی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در مجلسی که پیامبر(ص) حضور داشتند کسی از دیگری بدگویی و غیبت نمیکرد افزود: این ویژگی در بزرگان عصر ما هم وجود داشت و افردی که میخواهد از اخلاق امام خمینی(ره) تمجید کنند عنوان میکنند که در محضر ایشان امکان نداشت فردی از کسی بدگویی کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: تا اخلاق ما شبیه به اخلاق رسول الله(ص) نباشد زندگی ما آنگونه که اسلام از ما میخواهد نمیشود و این مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت.
وی تاکید کرد: اگر در جامعه دروغی گفته میشود باید اعلام شود که این گفتهها واقعیت نداشته است.
رسانهها غیر منطقی صحبت نکنند
رئیس شورای عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه برخی از رسانهها نباید غیر منطقی صحبت و از الفاظ نامربوط استفاده کنند ابراز داشت: به زبان آوردن برخی از الفاظ و صحبتها مناسب جامعه اسلامی نیست و مسلمان باید در زمان عصبانیت زبان خود را کنترل کند و هر حرفی که بر زبان میآید بیان نکند.
آیت الله استادی تصریح کرد: در ایام دهه وحدت نباید تنها به برگزاری مراسمهای مذهبی و برپا کردن جشنها اکتفا کرد، بلکه باید خودمان و زندگیمان را با اخلاق رسول اکرم(ص) مقایسه کنیم و به آنها نزدیکتر شویم.
وی در ادامه با تبریک فرارسیدن میلاد امام جعفر صادق(ع) رئیس مذهب جعفری عنوان کرد: در زمان امام صادق(ع) فرصتی پیدا شد تا آن حضرت معارف اسلامی را برای مردم بازگو کند و خانه ایشان در آن زمان به دانشگاه بزرگی تبدیل شده که این فرصت در زمان ائمه دیگر بوجود نبامده بود.
خطیب نماز جمعه قم افزود: در زمان امام صادق(ع) بیش از چهار هزار نفر از پای درس ایشان بهره میبردند و آن حضرت توانست بار دیگر تا حدود زیادی اهل بیت(ع) را در جامعه آن زمان مطرح کند.
وحدت بین امتهای اسلامی به نفع همه است
وی در ادامه با تاکید بر حفظ وحدت در بین امت اسلامی عنوان کرد: هیچکس نمیپذیرد که وحدت بین مسلمانان خوب نیست و وحدت بین امتهای اسلامی به نفع همه است به خصوص در زمان ما که دشمن تمام توان خود را به کار بسته است تا بین مسلمانان جدایی و تفرقه ایجاد کند تا از این طریق مقاصد خود را پیش برد به همین دلیل حفظ وحدت میتواند همه مسلمانان را در یک صف واحد بر علیه دشمنان نگه دارد.
آیت الله استادی در ادامه با اشاره به کشتار شیعیان در کشورهای مختلف از جمله پاکستان، عراق، افعانستان و بحرین ابراز داشت: این کشتارها به دلیل ایجاد تفرقه دشمنان در بین مسلمانان است.
وحدت به معنای ایستادگی در برابر دشمنان اسلام است
وی با بیان اینکه امام راحل، مقام معظم رهبری و همه مراجع بر روی مسئله وحدت امت اسلامی تاکید دارند، افزود: وحدت به معنای عدم بیان حقایق نیست بلکه به معنای ایستادگی در برابر دشمنان اسلام و مسلمین است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: در روایات آمده است که امام صادق(ع)، چهار هزار شاگرد داشتهاند که بسیاری از آنها سنی بودند و لی درب خانه امام صادق(ص) بر روی همه آنها باز بود و آن حضرت کسی را از آمدن به جلسات خود منع نمیکردند.
آیت الله استادی تصریح کرد: امام صادق(ع) به موقع حقایق را بیان و روشنگری میکردند و اینگونه نبوده است که افراد را از خود طرد کنند.
خطیب نماز جمعه قم تاکید کرد: امروز اگر بخواهیم در برابر دشمنان مقاومت کنیم باید همه با هم متحد باشیم و از ایجاد کدورت و تفرقه بین خود پرهیز کنیم.
مردم هم در برابر گرانیها و تورم وظیفه دارند
وی در بخش دیگری از خطبههای خود با بیان اینکه به بنده میگویند در خصوص گرانیها و تورم در کشور صحبت کنم افزود: باید عنوان کرد که مسئولان به سهم خود در حال تلاش هستند و میگویند در حال پیگیری مشکلات هستیم اما از طرفی باید در مورد خودمان صحبت کنیم که وظایف مردم در برابر این گرانیها و مشکلات بوجود آمده چیست و چه کاری باید انجام دهیم.
آیت الله استادی با بیان اینکه باید قدری به خودمان برگردیم افزود: امام صادق(ع) فرمودند از محبوبترین اعمال نزد خداوند شاد کردن دل مومن است و این یعنی اینکه اگر کسی بدهکار است و غصه دارد و با مشکلاتی زندگی خود را پیش میبرد باید به او کمک و یاری رساند.
انتقاد صرف از وجود مشکلات اقتصادی مناسب نیست
وی ادامه داد: از اینکه بنشینیم و مدام عنوان کنیم مردم مشکلات اقتصادی دارند و بیشتر حقوقشان را برای اجاره خانه میدهند و از دیگران انتقاد کنیم مناسب نیست بلکه باید تلاش کنیم به سهم خود مومن و خانوادهای را خوشحال و مشکلاتشان را بر طرف کنیم.
عضو شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم گفت: بسیاری از این افرادی که همین خانههای محقر را با کمال خوشحالی خریداری کردهاند شاید بیشتر حقوقشان را بابت اقساط خرید خانه میدهند و جا دارد افراد به یکدیگر در این مسائل کمک کنند که همین اعمال مسلمانی و ایمانمان را نسبت به پیامبر(ص) اثبات میکند
مردم به گرانیها دامن نزنند
وی با بیان اینکه افرادی که توانایی مالی دارند باید به سایرین نیز کمک کنند، افزود: در این شرایط اقتصادی گاهی خودمان نیز به گرانیها و تورم دامن میزنیم و در این شرایط که برخی از مردم گرفتار هستند فروشندگان باید از سود خود صرفه کنند اما مشاهده میشود نه تنها اینگونه نیست بلکه برخیها از این شرایط سوء استفاده هم میکنند و به دنبال سود بیشتر خود هستند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به در پیش بودن یوم الله ۲۲ بهمن و همچنین انتخابات ریاست جمهوری آینده افزود: باید همه تلاش کنیم در انتخابات حضور حداکثری داشته باشند و در ۲۲ بهمن نیز به وظیفه دینی که همان حمایت از اسلام و نظام اسلامی است عمل کنیم تا به دنیا نشان دهیم که همواره در صحنه حاضر هستیم ولی رسیدن به این امر نیازمند به فکر بودن همه افراد با هم است.
وی تصریح کرد: کدورتها و دشمنیها باید برطرف شود و به فکر هم بودنها باید افزایش یابد که این امر موجب دلگرمی بیشتر مردم خواهد شد.
عضو شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم گفت: اگر کدورتها بین احزاب و سیاسیون زیاد شود موجب بیاعتمادی در بین مردم خواهد شد.
منبع:
19دی
مطالب مشابه