تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- عبدالحسین کلانتری معاون امور فرهنگیِ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- محسن جوادی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات شد
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1391/10/20 00:49
مطهری: انتخابات آزاد به معنای تقلب در سال 88 نیست
مطهري: به دلیل نفوذی که آقای هاشمی در شخصیتها و گروههای سیاسی دارد به نظر بنده تنها کسی که می تواند همه گروههای سیاسی و شخصیتها را کنار هم نشانده و اداره کند، اوست. نماینده مردم تهران در مجلس […]
مطهري: به دلیل نفوذی که آقای هاشمی در شخصیتها و گروههای سیاسی دارد به نظر بنده تنها کسی که می تواند همه گروههای سیاسی و شخصیتها را کنار هم نشانده و اداره کند، اوست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات دیدار اخیرش با آیت الله هاشمی رفسنجانی و درباره بیان موضوع انتخابات آزاد از سوی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برخلاف تصور عده ای، بیان این موضوع به معنای تقلب در انتخابات سال 88 نیست.
علی مطهری در گفتگو با مهر با اشاره به جزئیات دیدار اخیرش با آیت الله هاشمی رفسنجانی و طرح پیشنهاد کاندیداتوری به وی اظهار داشت: ملاقات با آقای هاشمی را از این جهت تمایلی به رسانه ای شدن نداشتم که یک دیدار احوال پرسی بود ولی آقای رسایی شیطنت کرد و قبل از این که ما به این دیدار برویم، اعلام کرد که فراکسیون رهروان ولایت می خواهند به دیدار هاشمی بروند و به وی پیشنهاد انتخاباتی ارائه کنند.
وی افزود: این موضوع در حالی از سوی آقای رسایی مطرح شد که دیدار ما یک ملاقات اتفاقی بود. یکی از نمایندگان به بنده گفت که پدرش با آقای هاشمی دوست بوده و علاقه مند است که به دیدار وی برود. بنده وقت ملاقات گرفتم و در این بین یکی دیگر از نمایندگان با ما همراه شد و چند نفر غیر نماینده هم در دیدار با آقای هاشمی حضور داشتند.
مطهری با اشاره به اقدام حمید رسایی و رسانه ای کردن دیداری که هنوز انجام نشده بود توسط وی، تصریح کرد: او کار غیر اخلاقی انجام داد و من هم خطاب به رسایی گفتم که چرا یک مسئله شخصی را رسانه ای کرده است که در جواب گفت من نمی دانستم موضوع محرمانه است و گرنه در رسانه ها مطرح نمی کردم. مطهری اضافه کرد من از این جهت که اعلام شد اعضای "صدای ملت" با آقای هاشمی دیدار کردند آن را تکذیب کردم و از آن جهت که واقعا دیداری انجام شده و پیشنهاد شخصی من برای کاندیداتوری ایشان مطرح شده بود آن را تایید کردم. لذا برخی افراد دچار تحیر شدند که باید گفت عامل آن، کار آقای رسایی بود.
وی ادامه داد: البته حال که موضوع رسانه ای شد مشکلی ندارد. اتفاقا بد هم نبود که مطرح شود. به نظر من اگر دیگران هم در مورد آقای هاشمی نظری دارند بهتر است که مطرح کرده و به وی پیشنهاد کنند.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که پیشنهادش به هاشمی رفسنجانی نظر شخصی وی بوده و موضع صدای ملت برای انتخابات آتی نیست، گفت: نظر بنده این بود که در شرایط خاص موجود که اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی ما آسیب دیده، فعلا کسی جز آقای هاشمی نمی تواند ما را از این بحران خارج کند.
وی اضافه کرد: به دلیل نفوذی که آقای هاشمی در شخصیتها و گروههای سیاسی دارد به نظر بنده تنها کسی که می تواند همه گروههای سیاسی و شخصیتها را کنار هم نشانده و اداره کند، اوست.
مطهری دلایل دیگر خود برای دعوت هاشمی رفسنجانی را ارتباط خوب او با مقامات کشورهای همسایه خصوصا اعراب، شناخت دنیای غرب از هاشمی، نفوذی که وی در بین مخالفان و منتقدان دارد و همچنین پایگاه اجتماعی او در بین قشر متدین و انقلابی بیان کرد.
وی عنوان کرد: پیشنهاد من به آقای هاشمی این بود که برای یک دوره 4 ساله بیاید وسر و سامانی به وضع موجود کشور داده و سپس فرد دیگری مسئولیت ریاست جمهوری را برعهده بگیرد. معتقدم درشرایط خاص فعلی هاشمی رفسنجانی بهترین گزینه است، اما متاسفانه ایشان درخواست بنده را برای کاندیداتوری در انتخابات رد کرد.
مطهری در پاسخ به سئوال خبرنکار مهر درباره این که منظور آقای هاشمی از برگزاری انتخابات آزاد چیست و مخالفتهایی که با این ایده وی صورت میگیرد بر چه اساسی انجام می شود، گفت: مخالفان ایده وی حرفشان این است که وقتی افرادی از انتخابات آزاد صحبت می کنند به این معنی است که انتخابات گذشته آزاد نبوده ودر آن تقلب صورت گرفته است. در حالی که نباید به این شکل به قضیه نگاه کرد، یعنی ما باید حسن ظن داشته باشیم نه اینکه این حرفها را به خودمان بگیریم.
وی افزود: اگر کسی از انتخابات آزاد صحبت می کند و ما موضع می گیریم اتفاقا این موضوع بیشتر شبهه ایجاد می کند که شاید مسائلی وجود داشته است. اتفاقا باید از بیان چنین سخنانی استقبال کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با طرح این سئوال که مگر بقیه افراد طرفدار انتخابات آزاد نیستند، اظهار داشت: مگر مخالفان آقای هاشمی طرفدارانتخابات آزاد نیستند؟ نباید به گونه ای صحبت کنیم که گویی عده ای مخالف انتخابات آزاد هستند.
وی تاکید کرد: به هر حال حرف آقای هاشمی برای برگزاری انتخابات آزاد، حرف منطقی است؛ چراکه انتخابات همیشه باید آزاد باشد. این حرف وی به این معنی نیست که انتخابات گذشته حتما با تقلب همراه بوده است. البته آقای هاشمی نقدهایی به انتخابات 88 و حتی 84 دارد.
مطهری ادامه داد: بالاخره باید ببینیم که منظور از انتخابات آزاد چیست؟ یک بار نشد که برویم و از آقای هاشمی بپرسیم که منظور شما از انتخابات آزاد چیست؟ اگر تعریضی به انتخابات 84 و 88 دارد خوب باید بگوید که کجای کار نقص داشته و اگر بحثی از سازمان رای می شود، منظور چیست؟
وی با بیان اینکه باید مسائل درمورد انتخابات، روشن و به صورت شفاف گفته شود، خطاب به مخالفان ایده هاشمی گفت: به جای اینکه به این ایده و شخص آقای هاشمی حمله کنید بهتر است بنشینید و با ایشان صحبت کنید. از ایشان بپرسید اینکه شما می گویید انتخابات آزاد و بر این واژه تاکید دارید و گاهی اشاراتی به تخلف و بلکه تقلب در انتخابات سالهای 84 و 88 داشته اید، منظورتان چیست.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بهتر است این گونه مسائل باز شده ودر رسانه ها مطرح شود. این رویکرد بسیار بهتر است تا اینکه دائما به افراد حمله کنند وهر کسی حرفی می زند متهم به فتنه افروزی و بیان حرف رمز فتنه 92 شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در پیش گرفتن اقدامات تخریبی در شان گروههای سیاسی ما نیست و بهتر است آنها در مورد مسائلی نظیر انتخابات آزاد با آقای هاشمی گفتگو کنند. شاید او دلایل و مدارکی برای بیان این جملات داشته باشد و در نهایت این گفتگو به حسن تفاهم و وحدت منتهی شود.
مطالب مشابه
- واکنش مطهری به نطق رسایی: تند و سخیف بود/ او حرمت لباس خود را نگه نمیدارد/ هاشمی مقام دوم کشور و به لحاظ مبارزاتی همردیف رهبری است
- علی مطهری:آقای هاشمی تاکید کرد اگر من مطمئن شوم که مقام معظم رهبری با کاندیداتوری بنده مخالفتی ندارند، حتما برای کاندیداتوری ثبت نام می کنم
- توضیحات مطهری درباره سفر به قم: یکی از مراجع قول مساعد دادند که هاشمی را به حضور در انتخابات ترغیب کنند
- روایت مطهری از تماس هاشمی با رهبر انقلاب
- علی مطهری: بین هاشمی و حداد مسابقه کشتی بگذارند!