کد خبر: 2511

تاریخ انتشار: 1348-10-11 - 03:30

نسخه چاپی | دسته بندی: ---
0
بازدیدها: 934

محسن رضایی: حضورم در انتخابات ۸۸ به خاطر مسایلی بود که الان نتیجه آن را می بینی

چکیده: محسن رضایی می گوید: دلیل حضورش در عرصه انتخابات سال 88 به خاطر مسایلی بود که الان نتیجه آن را دیده می شود. به گزارش انتخاب، محسن رضایی در جمع دانشجویان ایرانی مقیم لندن که به صورت ویدئو […]

چکیده:

محسن رضایی می گوید: دلیل حضورش در عرصه انتخابات سال 88 به خاطر مسایلی بود که الان نتیجه آن را دیده می شود.
به گزارش انتخاب، محسن رضایی در جمع دانشجویان ایرانی مقیم لندن که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد در پاسخ به سوالی درباره اینکه درباره اینکه در چند انتخابات شرکت کرده و نامزد شده، گفت: تا کنون در جمهوری اسلامی بیش از 30 انتخابات برگزار شده است و من تنها یک بار در انتخابات مجلس و یک بار در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 شرکت کرده ام و در انتخابات سال 84 از انتخابات کناره گیری کردم.
رضایی این سوال را مطرح کرد که آیا شرکت در 2 انتخابات از مجموع 30 انتخابات در قیاس با دیگر کاندیداهای انتخابات متوالی زیادی است؟
رضایی افزود: اگر در سال 88 هم به صحنه انتخابات آمدم به خاطر مسایلی بود که الآن نتیجه آن را می بینید و در مناظرات سال 88 مسایلی را گفتم که مایل نبودم روی بدهد، ولی متاسفانه امروز شاهد آن هستیم. رضایی خاطر نشان ساخت: برای انتخابات آتی ریاست جمهوری هنوز تصمیم نگرفته ام و در حال بررسی هستم، اگر بخواهم بیایم رسماً اعلام خواهم کرد و برنامه هایم را هم خواهم گفت.
وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال برگزار نشدن یا تعویق انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی خاص نیز گفت: ما حتی در دوره دفاع مقدس که 15 استان ایران به اشغال در آمده بود نیز انتخابات ها را سر وقت برگزار کرده ایم، لذا انتخابات آتی نیز در موقع خود برگزار خواهد شد و مشکلی وجود نخواهد داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ایده دولت وحدت ملی آقای هاشمی نیز گفت: من معتقد به تشکیل دولت ائتلافی هستم، دولت وحدت ملی بیشتر برای محل هایی کاربرد و مصداق دارد که گروهها درگیر جنگ شده باشند و به نظر من در کشور ما ایده دولت ائتلافی کارآمد و متعهد بیشتر قابل پیاده شدن است.
رضایی در پاسخ به سوالی درباره آینده روابط ایران و غرب با توجه به اختلافات ماهوی موجود بین آنها گفت:مذاکرات ایران با گروه 1+5 تقطه آغاز خوبی برای ایران و غرب است که می توان در قالب آن درباره بسیاری از مسایل مشترک صحبت کرد. در مذاکرات 1+5 می توان در خصوص مسائل محیط زیست و صلح و توسعه منطقه نیز مذاکره کرد.
محسن رضایی افزود: ایران و غرب در شرایط نه جنگ و نه صلح قرار دارند، ولی رویارویی اقتصادی و سیاسی که غرب با ایران آغاز کرده می تواند ما را به هم نزدیک یا به درگیری بکشاند که این بستگی به مدیریت دو طرف دارد.
وی تصریح کرد: غرب در سالهای آینده حتما به این نتیجه خواهد رسید که باید از روش های فعلی در قبال ایران دست کشیده و راه دیگری را پیش گیرد.
رضایی اظهار داشت: در شرایط فعلی هم چه کسی گفته که مذاکره ایران با آمریکا یا اسرائیل حتما باید دو جانبه باشد؟ در حالی که مذاکره با 1+5 خود یک نقطه آغاز خوب است که اگر به نتایج خوب برسد می توان حتی آن را به مذاکرات تبدیل کرد. مهم این است که بین ما و گروه 1+5 نقاط مشترک پیدا شود. نقاطی که در حال حاضر کم رنگ شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال یکی دیگر از شرکت کنندگان در این کنفرانس ویدئویی گفت: ما می توانیم شرایط فتح خیبر و بدر را داشته باشیم و شرایط را از تهدید تحریم ها به فرصت پیشرفت کشور تبدیل کنیم.
رضایی تصریح کرد: البته الآن تجارت و اقتصاد ما با تهدید و مشکل مواجه شده ولی ما می توانیم از این مرحله عبور کرده و فتح خیبری و بدری داشته باشیم.
فنر ارز در رفت ولی قابل کنترل است
نوسانات بازار ارز و طلا از دیگر سوال های مطرح بود که رضایی درباره آن گفت: یک عامل این نوسانات عدم آمادگی دولتمردان ما بوده است، شاید شناخت و در نتیجه آمادگی نداشته اند اما از همین روزها شاهدیم که دولت سیاست هایی پیش گرفته که به سمت تثبیت قیمت ارز در حال حرکت هستیم.
رضایی افزود: قیمت ارز در دوره آقایان هاشمی و خاتمی افزایش هایی در حد 2 برابر داشت ولی این افزایش در طی هشت سال به آرامی صورت گرفت. اما در دوره آقای احمدی نژاد این قیمت ثابت ماند و فشاری ایجاد شد که باعث حالتی مانند در رفتن فنر پیش بیاید. در حالی که قیمت ارز در 7 سال گذشته می توانست آرام آرام و متناسب با تورم داخلی و خارجی انعطاف داشته باشد، به علت رعایت نکردن این موضوع و ضعف مدیریت ها حالت در رفتگی فنر ایجاد شد اما وضع ارز قابل کنترل است. وی افزود: بنگاه های ما قبلاً با رقابت پذیری با کالاهای دیگر مواجه بودند حالا با تحریم هم مواجه اند، برای مدیریت این وضع و تبدیل تهدیدها به فرصت لازم است به سمت الگوی جدیدی از اداره و مدیریت اقتصادی کشور حرکت کنیم.
اسرائیل حماقت کند بیش از 10 هزار کشته می دهد
تهدیدات صهیونیست ها علیه ایران هم از موضوعات مورد توجه پرسش کنندگان بود که دکتر رضایی درباره آن گفت: ما خواهان جنگ نیستیم ولی خود را برای دفاع کاملاً آماده کرده ایم، البته صهیونیست ها جرات حمله به ایران را هم ندارند و این حرف ها را برای کسب امتیاز از رئیس جمهور آینده آمریکا می زنند، ولی اگر حمله کنند قدرت بازدارنده ایران ضربه مهلکی به آنها خواهد زد و تعداد تلفات اسرائیل از 10 هزار نفر کمتر نخواهد بود. لذا آنها خیلی زود متوقف خواهند شد.

 

منبع:انتخاب 

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود