تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1390/12/16 12:59
مطهری: از خاتمي براي آشتي کساني که با نظام قهر کردهاند، سپاسگزارم/ آقای احمدی نژاد! پرونده مرتضوی در ماجرای کهریزک هنوز باز است
چکیده: قهر مصلحان جامعه با نظام، يعني باز شدن ميدان براي افراد تندرو و فرصتطلب و افتادن انقلاب به دست نااهلان و به خارج رانده شدن انقلابيون اصيل كه اين همان اتفاقي بود كه در دوران مشروطه رخ داد. […]
چکیده:
قهر مصلحان جامعه با نظام، يعني باز شدن ميدان براي افراد تندرو و فرصتطلب و افتادن انقلاب به دست نااهلان و به خارج رانده شدن انقلابيون اصيل كه اين همان اتفاقي بود كه در دوران مشروطه رخ داد.
علي مطهري گفت: مشاركت خوب ملت در انتخابات در موقيعت ويژه كشور در سطح جهان از يك جهت نشان دهنده رشد سياسي ملت است و از سوي ديگر پيام روشني براي غرب سلطهگر و خصوصا آمريكا داشت.
به گزارش انتخاب، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در نطق ميان دستور خود در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: پيام بزرگ اين انتخابات به نظامهاي استبدادي اين بود كه مردم ايران با اراده آهنين براي حمايت از انقلاب و نظام خود ايستادهاند و غرب و آمريكا مجبور است براي حل مسائل جهاني با ايران همكاري كند.
وي افزود: مسوولان اجرايي بايد بدانند كه مشاركت خوب مردم در انتخابات به معني درستي همه رفتارهاي آنها نيست؛ چراكه مردم انتقاداتي از نحوه مديريت سياسي و اقتصادي و نوع برخورد با برخي منتقدان و معترضان دارند اما همواره براي حفظ اصل انقلاب و نظام وارد ميدان ميشوند.
وي ادامه داد: از مردم فهيم حوزه انتخابيه خود كه با وجود همه تبليغات منفي و تخريبها و با وجود اينكه نام بنده در هيچ يك از دو فهرست مشهور تهران نبود راي قابل قبولي به اينجانب دادند سپاسگزارم و از مسوولان اطلاعاتي و انتظامي درخواست ميكنم منشاء تخريبها عليه بنده را معرفي و با آنها برخورد كنند.
مطهري ابراز عقيده كرد: اين اقبال زنگ خطري بود براي كساني كه به جاي آنكه به دنبال تشكيل مجلس قوي و كارآمد باشند به دنبال فهرستي بودند كه به موجب آن افراد خاصي رييس مجلس آينده باشند و اين يعني خيانت به مردم و آرمانهاي انقلاب؛ همچنين به جبهه متحد عرض ميكنم كه اين جبهه بايد سازوكار درستي طراحي كند تا شاهد نباشيم كه چند تن از اعضاي 8+7 خود كانديدا باشند و ابتدا براي خود راي جمع كنند و سپس درباره رقبا تصميمگيري كنند؛ چراكه اين كار خلاف عدالت و اصولگرايي است.
وي با اشاره به شركت سيد محمد خاتمي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي، گفت: از آقاي خاتمي براي شركت در انتخابات و تلاش براي آشتي دادن گروهي كه با نظام قهر كرده است تشكر ميكنم؛ چراكه اساسا قهر با نظام معني ندارد و قهر مصلحان جامعه با نظام، يعني باز شدن ميدان براي افراد تندرو و فرصتطلب و افتادن انقلاب به دست نااهلان و به خارج رانده شدن انقلابيون اصيل كه اين همان اتفاقي بود كه در دوران مشروطه رخ داد.
وي تصريح كرد: برخي اصلاحطلباني كه به طور فعال در انتخابات شركت كردهاند روش درستتري نسبت به كساني كه شركت نكردهاند، داشتند كه بايد از آنها سپاسگزار بود.
نماينده مردم تهران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به موضوع طرح سوال از رييسجمهور، اظهار كرد: رييسجمهور قرار است هفته آينده در مجلس حضور يابد و به سوالات پاسخ دهد و اين سوال از هيات رييسه مطرح است كه چرا اين حضور در همين هفته كه در فرصت قانوني است انجام نميشود.
وي با انتقاد به آنچه «جوسازي يكي از روزنامهها درباره سوال از رييسجمهور» عنوان كرد گفت: از مسوولان اين روزنامه سوال ميكنم كه چرا براي اين حق قانوني ملت جوسازي ميكنند و به مديران اين روزنامه توصيه ميكنم يك مساله ساده را تبديل به يك جنجال نكنند؛ چرا كه سوال از رييسجمهور يك امر كاملا قانوني و براي ايجاد يك تعامل ميان دولت و مجلس است و نبايد از آن هراسيد.
وي افزود: همچنين از دولت محترم براي قطع فروش نفت به انگليس و فرانسه كه موجب حفظ عزت ملت نيز شده است سپاسگزارم.
وي با اشاره به «اتفاقات تلخ كهريزك» تاكيد كرد: از رييسجمهور تقاضا دارم در تصميم خود مبني بر انتصاب سعيد مرتضوي به مديرعاملي سازمان تامين اجتماعي تجديدنظر كند.چرا که او هنوز پرونده اش مفتوح است.
عضو فراكسيون اكثريت مجلس هشتم شوراي اسلامي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به موضوع بيداري اسلامي گفت: بيداري اسلامي در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا كه رهبر در همان ابتدا و در زماني كه عدهاي در بهت و ناباوري بودند به آن پي بردند و از آن حمايت جدي نمودند و همينطور سقوط ديكتاتور مصر را نيز پيشبيني نمودند اكنون خط نبرد اسرائيل و آمريكا با ايران است و مرزهاي اين نبرد به خاورميانه و شمال آفريقا منتقل شده است و حمايت ما از اين نهضتها يك واجب عقلي است.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در مورد بيداري اسلامي گفت: اين سخنان بر مردم منطقه تاثير فراواني گذاشت و د انسان را ياد سخنان سيدجمالالدين اسدآبادي مياندازد و در اين زمينه مجلس و دولت وظيفه سنگيني دارند.
منبع: انتخاب
مطالب مشابه
- محمد خوشچهره نماينده پيشين مجلس شوراي اسلامي: سرمايههاي مادي و مالي، سرمايههاي انساني، سرمايه علمي و سرمايه اجتماعي را از جمله موتورهاي محرك جوامع طي دههاي گذشته برشمرد و گفت: امام خميني (ره) سرمايهاي فراتر از اين چهار سرمايه ايجاد كرد و آن ، سرمايهاي به نام مردم است/ اول انقلاب شهيد بهشتي يك تنه در مقابل تفكرات انحرافي ميايستاد و در مقابل دوربينهاي تلويزيوني با آنها بحث و مناظره ميكرد و بدين ترتيب مردم به صورت عقلاني قانع ميشدند و اين چنين بود كه طومار تفكرات التقاطي در هم پيچيده شد كه در انتخابات گذشته هم بايد به همين شكل عمل مي شد چرا كه اين موضوع با مشاركت مردم رابطه مستقيم دارد/امام (ره) در مدل خود "جمهوري اسلامي" را مطرح كردند خاطرنشان كرد: جمهوري به معناي تبلور اراده مردم است و اسلامي بودن نيز مربوط به محتواي نظام ميشود؛ امام تاكيد داشتند كه جمهوري اسلامي ، نه يك كلمه كم و نه يك كلمه بيش و اين سخن يعني جمهوريت و اسلاميت به معناي دو بال اين نظام هستند ولي از اول انقلاب جريانات مختلف در مورد اين دو بال افراط و تفريط ميكردند يعني يا بيش از حد به جمهوريت ميپرداختند يا تلقي هايي افراطي و متحجرانه از اسلام را مطرح ميكردند، براي مثال ، بخش برانداز مشاركت در مجلس ششم به سمت رفراندوم رفتند و يا اين اواخر افراط را در سوي ديگر شاهد هستيم
- از ورود هتاكان و بداخلاقان به مجلس بايد جلوگيري كرد
- استقبال توكلي از حضور خاتمي در انتخابات
- روزنامه جمهوری اسلامی: برندگان و بازندگان اصلی در مصر،مرسی لیبرال است
- فرصت، زياد نيست