تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1390/12/02 18:45
هاشمی:جبههنرفتهها و جنگندیدهها، تحلیلگر دوران دفاع مقدس شدهاند!
چکیده: هاشمی رفسنجانی برگزاری انتخابات با سیستمی صحیح و شفاف و مطابق مُرّ قانون را پاسخگوی بسیاری از مشکلات خواند و خطاب به جبهه مردمسالاری تصریح کرد: به شما به عنوان بخشی از نیروهای حاضر در صحنه […]
چکیده:
هاشمی رفسنجانی برگزاری انتخابات با سیستمی صحیح و شفاف و مطابق مُرّ قانون را پاسخگوی بسیاری از مشکلات خواند و خطاب به جبهه مردمسالاری تصریح کرد: به شما به عنوان بخشی از نیروهای حاضر در صحنه انتخابات توصیه میکنم، قانون و اخلاق را رعایت کرده و از تهمت و تخریب پرهیز نمایید، چرا که در بلندمدت قلوب مردم و رضای خداوند را از دست خواهید داد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هتک آبروی مؤمن را مانند شکستن گوشهای از عرش خداوند خواند و با بیان اینکه خداوند متعال در قلوب شکسته مظلومان جای دارد و انتقام شکسته شدن قلب مؤمن را از ظالم میگیرد، تصریح کرد: مردم به دنبال اسلام لفظی نیستند، بلکه خواستار اسلامی هستند که پیامبر اکرم(ص) براساس آن توانست در مدت 10 سال از جامعه قبیلهای و عرب جاهل مدینهالنبی را بسازد. / رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات راشد الغنوشی مبنی بر اینکه مدل حکومتی ترکیه را بر مدل حکومتی ایران ترجیح میدهد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مصر خبری رسید که برای من سخت تر از اظهارات راشد الغنوشی بود، چرا که برخی از مساجد مصر ایران را متهم به حمایت از علویان سوریه بر علیه اهل سنت این کشور میکنند. ما باید در برنامهریزیها و موضعگیریها دقت لازم را به عمل آورده و موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنیم تا بتوانیم الگوی مناسب و مطلوبی برای جهان اسلام و سایر کشورها باشیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایط کنونی تمامی تلاشها باید به گونهای باشد که حضور مردم در پای صندوقهای رای که نماد مردمی بودن نظام است افزایش یابد.
به گزارش فارس، آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای شورای هماهنگی جبهه مردمسالاری با اشاره به اینکه خواست و سرمایه اولیه و اساسی ما در انقلاب و نظام اسلامی تکیه بر مردم بوده، پیروزی و تداوم انقلاب و نظام اسلامی را بدون حمایت پیوسته مردم غیرممکن دانست و گفت: تا زمانی که با مردم باشیم و مردم نیز با عشق و علاقه به پای نظام و انقلاب بایستند، آسیبناپذیر خواهیم بود، اما اگر روزی رابطه مردم و نظام بهگونهای شود که نتوانیم از نظام و انقلاب و تشیّع دفاع کنیم، مقصرین باید پاسخگوی خداوند و مردم باشند.
وی بزرگترین و مهمترین تبلور حضور مردم را انتخابات خواند و با اشاره به تجربه بشر در زمینه اجرای مردمسالاری و اداره جامعه از طریق صندوقهای رأی،افزود: حضور مردم در انتخابات از یک سوی نشانه وفاداری و وظیفهشناسی آنان نسبت به نظام و از سوی دیگر بیانگر صلاحیت برگزارکنندگان انتخاب خواهد بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخابات مجلس را سرآمد سایر انتخابات خواند و با بیان اینکه اصلاح و پیشرفت جامعه از دل مجلس بیرون خواهد آمد، تأکید کرد: محور اساسی نظام اسلامی عمل به قانون و احکام دینی و نیز رعایت اخلاق است، اما اگر فضای انتخابات بهگونهای باشد که تریبونداران قصد زمین زدن رقیب را داشته و یا مجریان و ناظران بخواهند با سلایق شخصی و جناحی و نیز سوءاستفاده از بیتالمال رقیب را از میدان به در کنند، نباید انتظار داشته باشند مردمی که ناظر صحنه هستند به تأیید اقدامات آنان بپردازند.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به قانون انتخابات که براساس آن کاندیداها یا وابستگان حزبی و جناحی باید برای جلب آرای مردم، فقط به تشریح برنامهها و دفاع از عملکرد خود و جناح خود بپردازند و در غیر این صورت تخلف کرده و صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارند، گفت: متأسفانه اکنون در بحثها و مناظرههای انتخاباتی بهویژه توسط کسانی که ادعای ارزشمداری دارند، آنچه که رعایت نمیشود همین مورد است و اخلاق و ادب اسلامی به مسلخ میرود.
وی افزود: کسانی هستند که به خاطر جلب چند رأی بیشتر، تهمت، دروغ و اهانت و تخریب انجام میدهند و متأسفانه هیچ مرجع شرعی و قانونی هم به این حجم از اهانتها و تخریبها توجه نمیکند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: متأسفانه امروز مبارزه ندیدهها، مبارز شدهاند، جبههنرفتهها و جنگندیدهها، تحلیلگر دوران دفاع مقدس شدهاند و سرد و گرم نچشیدههای انقلاب و مبارزه که تازه به دوران رسیدهاند، گذشتهها را زیر سؤال میبرند که امیدواریم روزی اوضاع اصلاح شود.
هاشمی رفسنجانی برگزاری انتخابات با سیستمی صحیح و شفاف و مطابق مُرّ قانون را پاسخگوی بسیاری از مشکلات خواند و خطاب به جبهه مردمسالاری تصریح کرد: به شما به عنوان بخشی از نیروهای حاضر در صحنه انتخابات توصیه میکنم، قانون و اخلاق را رعایت کرده و از تهمت و تخریب پرهیز نمایید، چرا که در بلندمدت قلوب مردم و رضای خداوند را از دست خواهید داد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هتک آبروی مؤمن را مانند شکستن گوشهای از عرش خداوند خواند و با بیان اینکه خداوند متعال در قلوب شکسته مظلومان جای دارد و انتقام شکسته شدن قلب مؤمن را از ظالم میگیرد، تصریح کرد: مردم به دنبال اسلام لفظی نیستند، بلکه خواستار اسلامی هستند که پیامبر اکرم(ص) براساس آن توانست در مدت 10 سال از جامعه قبیلهای و عرب جاهل مدینهالنبی را بسازد.
هاشمی رفسنجانی مقطع کنونی را زمان آزمایش و اتمام حجت خداوند با مردم و مسئولان نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: در مقطعی قرار داریم که اگر درست عمل کنیم و رضای خداوند و خلق خدا را درنظر بگیریم، باعث افتخار و زینت اهل بیت و اسلام خواهیم بود و اگر تنها رضای افراد و سلایق و جناحها را درنظر بگیریم، به زمین خواهیم خورد و نزد خدا و خلق او مغموم خواهیم بود.
همچنین بر اساس دیگر گزارش ها، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات راشد الغنوشی مبنی بر اینکه مدل حکومتی ترکیه را بر مدل حکومتی ایران ترجیح میدهد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مصر خبری رسید که برای من سخت تر از اظهارات راشد الغنوشی بود، چرا که برخی از مساجد مصر ایران را متهم به حمایت از علویان سوریه بر علیه اهل سنت این کشور میکنند. ما باید در برنامهریزیها و موضعگیریها دقت لازم را به عمل آورده و موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنیم تا بتوانیم الگوی مناسب و مطلوبی برای جهان اسلام و سایر کشورها باشیم.
شایان ذکر است در ابتدای این دیدار مصطفی کواکبیان رئیس شورای هماهنگی جبهه مردمسالاری با ابراز نگرانی از گسترش بداخلاقیهای انتخاباتی، تخریب نامزدها و سرمایههای انقلاب را محور این تهمت و تحریبها عنوان کرد و گفت: متأسفانه برخی گروهها با استفاده از امکانات عمومی و ملی تلاش دارند با سوءاستفاده از بیتالمال کاندیداهای خود را وارد مجلس کنند.
وی خطاب به رفسنجانی گفت: بهرغم برخی شعارها در مورد اخلاقگرایی، متأسفانه شاهدیم که محور اصلی برخی مناظرات بهویژه در محافل دانشگاهی حمله و تخریب و تهمت است که این موضوع به هیچوجه از لحاظ انسانی، اخلاقی و قانونی با انتخابات سازگار ندارد.
دبیرکل حزب مردمسالاری با دعوت از اقشار گوناگون مردم برای حضور در عرصه انتخابات و وارد کردن کسانی که نماینده واقعی مردم در مجلس باشند، به نقش آیتالله هاشمی رفسنجانی در این زمینه اشاره کرد و گفت: راهنماییها و دلسوزیهای آیتالله هاشمی رفسنجانی همواره راهگشای مردم و مسئولان برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات بوده و خواهد بود.
منبع:بازتاب
مطالب مشابه
- بسیاری از واحدهای تولیدی کشور تعطیل و یا در آستانه تعطیلی قرار دارند؛ آیت الله رفسنجانی: باید وابستگی بودجه به در آمد نفت حذف می شد، اما بیشتر شد
- هاشمی رفسنجانی: چند روز پیش خبر بدی از مصر برایم رسید
- آيت الله هاشمی رفسنجانی: آلودگی به دروغ، تهمت، فساد و تبعیض بیش از مشکلات اقتصادی مردم را آزار میدهد
- ابراز تأسف هاشمی از میدانداری افراد و جریانهای کوتهنظرو تندرو در کشور
- آیتالله هاشمی رفسنجانی:دلیل مشکلات عدم پایبندی به قانون اساسی است