تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- شورای وزارت خانه های فرهنگی، گامی درجهت تحقق حکمرانی فرهنگی
- حکمرانی فرهنگی
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1391/07/15 00:05
مطهری:رئيس جمهور بهتر بود عذرخواهی میکرد
چکیده: متاسفانه در کشور ما فرهنگ عذرخواهی وجود ندارد و مخصوصا در این دولت دائم می گویند ما مدیرترین و پاک ترین و بهترین هستیم و همه اشکالات در خارج از دولت است.محال است که در اینجا دولت که ابزارهای […]
چکیده:
متاسفانه در کشور ما فرهنگ عذرخواهی وجود ندارد و مخصوصا در این دولت دائم می گویند ما مدیرترین و پاک ترین و بهترین هستیم و همه اشکالات در خارج از دولت است.محال است که در اینجا دولت که ابزارهای مختلفی در اختیار دارد هیچ قصور یا تقصیری نداشته باشد. بهتر بود آقای رئیس جمهور یک عذرخواهی می کرد و می گفت البته فشارهای خارجی و داخلی هم موثر بوده است./محال است که در اینجا دولت که ابزارهای مختلفی در اختیار دارد هیچ قصور یا تقصیری نداشته باشد. بهتر بود آقای رئیس جمهور یک عذرخواهی می کرد و می گفت البته فشارهای خارجی و داخلی هم موثر بوده است. / نماینده مردم تهران در مجلس افزود: یک نگاه کلی غلط هم آقای احمدی نژاد دارد و بارها با اشاره و تصریح بیان کرده است و آن این است که فکر می کند رئیس جمهور که رای مستقیم مردم را دارد حق دارد نظرات شخصی خود را در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی اعمال کند. در حالی که مردم به رئیس جمهور رای می دهند تا مجری سیاست های کلی نظام و قوانین مصوب مجلس باشد، نه مجری نظرات خودش. تحقیر مجلس هم که در کلمات ایشان زیاد دیده میشود، ناشی از همین تفکر است. / مطهری درباره درخواست رئیس جمهور برای بازدید از زندان اوین گفت: این، حق رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی است که حتی به صورت سرزده از زندانها بازدید کند. من توصیه می کنم اگر ایشان به زندان اوین می روند، به دیدن آقای جوانفکر اکتفا نکنند و حال و وضعیت بازداشت شدگان دیگر را نیز جویا شوند.
متاسفانه در کشور ما فرهنگ عذرخواهی وجود ندارد و مخصوصا در این دولت دائم می گویند ما مدیرترین و پاک ترین و بهترین هستیم و همه اشکالات در خارج از دولت است.محال است که در اینجا دولت که ابزارهای مختلفی در اختیار دارد هیچ قصور یا تقصیری نداشته باشد. بهتر بود آقای رئیس جمهور یک عذرخواهی می کرد و می گفت البته فشارهای خارجی و داخلی هم موثر بوده است.
نماینده تهران با بیان اینکه احمدی نژاد سعه صدر لازم برای ریاست جمهوری را ندارد؛ گفت: آقای رئیس جمهور درباره انتقاد رهبر انقلاب از وضعیت فرهنگی کشور مغالطه کرد قدرت اجرایی در دست دولت است و سایر نهادها قدرت اجرایی ندارند و صرفا قدرت تبلیغی دارند درحالی که بیشتر انتقادات فرهنگی به حوزه اجرا برمی گردد.
علی مطهری در گفتگویی که با«مهر» داشته است، در ارزیابی خود از اظهارات رئیس جمهور در نشست خبری روز سه شنبه گذشته و توضیحات وی درباره وضعیت بازار ارز اظهار داشت: رئیس جمهور درباره نابسامانی بازار ارز که اواخر سال 90 آغاز شد و تا امروز ادامه دارد، به عنوان تصمیم گیر اصلی در این موضوع، هیچ مسئولیتی را برعهده نگرفت و همه مسئولیت را متوجه فشارهای خارجی و اخلال گران داخلی کرد در حالی که این درست نیست.
وی ادامه داد: محال است که در اینجا دولت که ابزارهای مختلفی در اختیار دارد هیچ قصور یا تقصیری نداشته باشد. بهتر بود آقای رئیس جمهور یک عذرخواهی می کرد و می گفت البته فشارهای خارجی و داخلی هم موثر بوده است.
نماینده تهران تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما فرهنگ عذرخواهی وجود ندارد و مخصوصا در این دولت دائم می گویند ما مدیرترین و پاک ترین و بهترین هستیم و همه اشکالات در خارج از دولت است.
وی ادامه داد: البته همه ما وظیفه داریم به درخواست رئیس جمهور مبنی بر کمک به دولت در حل مسئله ارز، عمل کنیم تا به امید خدا راه اندازی مرکز مبادلات ارزی به تدریج قیمت ارز را کاهش دهد و ثبات ایجاد کند و فعالان اقتصادی بتوانند برای کار خود برنامه ریزی کنند.
مطهری گفت: الان زمان همکاری و همدلی و کمک به دولت است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اظهارات رئیس جمهور پیرامون مذاکره با آمریکا نیز گفت: درباره مسئله برقراری رابطه با آمریکا آقای احمدی نژاد گفت که درخواستی در کار نبوده است، اما اخباری که از نیویورک ارسال می شد نشان می داد که مسئله فراتر از درخواست بوده که با عزت ملت ایران سازگار نیست خصوصا که درخواست رابطه در شرایط امروز به این معنی است که تحریم های اقتصادی موثر افتاده است.
وی افزود: اشکالی ندارد که نظر رئیس جمهور برقراری رابطه با آمریکا باشد، ولی اگر اینطور است چرا این موضوع را دو سه سال پیش مطرح نکردید و در اوج تحریم ها و نزدیک انتخابات ریاست جمهوری مطرح می کنید؟ حتی من این مطلب را که برخی می گویند رئیس جمهور حق ندارد در این موضوع صحبت کند، قبول ندارم بلکه او و هر کس دیگری می تواند نظر خود را بیان کند و البته تصمیم نهایی با تایید رهبری اتخاذ میشود.
مطهری در خصوص پاسخ رئیس جمهور به سوالی درباره انتقاد رهبری به وضعیت فرهنگی کشور نیز گفت: آقای رئیس جمهور در این باره مغالطه کرد و گفت "ما هم همین انتقادات را داریم و همه نهادهای فرهنگی باید پاسخگو باشند"، در حالی که امکانات و اختیارات سایر نهادهای فرهنگی با دولت قابل قیاس نیست. بعلاوه قدرت اجرایی در دست دولت است و سایر نهادها قدرت اجرایی ندارند و صرفا قدرت تبلیغی دارند درحالی که بیشتر انتقادات فرهنگی به حوزه اجرا برمی گردد.
نماینده تهران و عضو ناظر مجلس در هیئت نظارت بر مطبوعات در خصوص اظهارات رئیس جمهور درباره روزنامه شرق گفت: درباره روزنامه شرق آقای رئیس جمهور موضع درستی گرفت. موضع من هم در هیئت نظارت بر مطبوعات همین بود که این روزنامه تذکر بگیرد و به دادگاه ارجاع شود تا در آنجا با حضور هیئت منصفه و پس از شنیدن دفاعیات مدیر روزنامه قضاوت شود، ولی اکثر اعضا و خصوصا وزیر قائل به توقیف روزنامه بودند.
مطهری در بخش دیگری از این گفتگو خاطر نشان کرد: آقای رئیس جمهور در مصاحبه روز سه شنبه خود جمله ای گفت مبنی بر اینکه ایران هم مانند سوریه و غیره نیازمند اصلاحات سیاسی است. در واقع ایشان بعد از هفت سال، الان به حرف اصلاح طلبان رسیده است.
وی گفت: آقای رئیس جمهور در مصاحبه خود به نهادهای مختلف حمله کرد، من فکر می کنم این اتفاق به خاطر مسئله آقای جوانفکر و دیگر اطرافیان آقای احمدی نژاد است. رئیس جمهور می خواست هشدار بدهد که اگر جوانفکر آزاد نشود و مثلا درباره آقای رحیمی هم به همین صورت عمل شود من مقاومت می کنم. ولی این کار ایشان اشتباه است. من هم قبول دارم که حکم آقای جوانفکر سختگیرانه بود. اما ایشان به عنوان رئیس جمهور باید بگوید حکم او را قبول ندارم و مثلا جنبه سیاسی دارد، اما چون قانون است می پذیرم، نه اینکه بخواهد تهدید کند، حتی تهدید به استعفا.
مطهری خاطر نشان کرد: آقای احمدی نژاد توجه لازم را به جایگاه خود یعنی ریاست جمهوری و همچنین آثار و لوازم صحبت ها و رفتار خود در این جایگاه ندارد. همچنین سعه صدر لازم را برای این مقام ندارد و به همین جهت مکنونات قلبی خود درباره یک فرد یا نهاد و یا سازمان را فورا بروز می دهد بدون اینکه توجه داشته باشد شخص دوم مملکت است و این سخن او چه آثار و تبعاتی دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: یک نگاه کلی غلط هم آقای احمدی نژاد دارد و بارها با اشاره و تصریح بیان کرده است و آن این است که فکر می کند رئیس جمهور که رای مستقیم مردم را دارد حق دارد نظرات شخصی خود را در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی اعمال کند. در حالی که مردم به رئیس جمهور رای می دهند تا مجری سیاست های کلی نظام و قوانین مصوب مجلس باشد، نه مجری نظرات خودش. تحقیر مجلس هم که در کلمات ایشان زیاد دیده میشود، ناشی از همین تفکر است.
مطهری درباره درخواست رئیس جمهور برای بازدید از زندان اوین گفت: این، حق رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی است که حتی به صورت سرزده از زندانها بازدید کند. من توصیه می کنم اگر ایشان به زندان اوین می روند، به دیدن آقای جوانفکر اکتفا نکنند و حال و وضعیت بازداشت شدگان دیگر را نیز جویا شوند.
منبع:19دی
مطالب مشابه
- واکنش مطهری به اظهارات برخی طرف داران دولت: دولت باید تابع مجلس باشد
- مشکل اصلی آقای رئیسجمهور !/دکتر علی مطهری
- نادر قاضی پور نماینده مجلس: رئیس جمهور از ملت عذرخواهی کند
- علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:خوراک احمدینژاد برای رسانههای بیگانه
- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: عذرخواهی یا عدم عذرخواهی جبهه پایداری از حادثه قم نگاه مردم را تغییر نمی دهد