تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- چابک سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- تمدید مهلت ارسال آثار به چهلودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
- انتصاباتی ارزشمند در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
- نگاهی به برنامه های وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در دولت چهاردهم
- مصوبات جلسه 660و661 هیات انتخاب و خرید کتاب
- خرید کتاب، پس از حدود2سال تعطیلی خرید! سیدمحمدکاظم شمس
- کارنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ در دولت سیزدهم
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
- بررسی برگزاری نمایشگاه حضوری 1401
- مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و اعضای هیئت علمی چهاردهمین دوره جایزه جایزه ادبی جلال آلاحمد منصوب شدند
- انتصاب مدیر کل تازه دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
1391/06/03 17:45
چرا جریان احمدی نژادی ها مهمترین مخالفان منصوبین رهبری شده اند؟
چکیده: جریان احمدی نژادی که امروز رییس قوه قضاییه را متهم به دیکتاتوری می کند، آیا مدعی هستند رهبر انقلاب یک دیکتاتور را به عنوان عادل ترین قاضی کشور و قاضی القضات منصوب کرده؟ کسانی که ناطق نوری را […]
چکیده:
جریان احمدی نژادی که امروز رییس قوه قضاییه را متهم به دیکتاتوری می کند، آیا مدعی هستند رهبر انقلاب یک دیکتاتور را به عنوان عادل ترین قاضی کشور و قاضی القضات منصوب کرده؟ کسانی که ناطق نوری را متهم به فساد مالی می کنند، آیا ادعا دارند ولی فقیه یک مفسد اقتصادی را به عنوان رییس بازرسی دفتر رهبری منصوب کرده است؟
در حالی که طیف تندروی جناح راست که در سالهای اخیر به جریان احمدی نژاد یا گفتمان سوم تیر ملقب شده اند، در دولتهای سابق از مظلومیت طیف نزدیک به رهبری در برابر سایر قوا سخن می گفتند، هم اکنون این طیف بیشترین حمله را به طیف منصوب رهبری در نظام انجام می دهد.
به گزارش سرویس سیاسی «بازتاب»، در دوران مشهور به سازندگی و اصلاحات، طیف تندروی جناح راست که آن زمان در قالب انصار حزب الله و گروه های خودسر سازماندهی شده بودند، همواره با حمله به دولت و مجلس، این دو نهاد انتخابی را متهم به عدم همراهی با اهداف و انتظارات رهبری می کردند و از مظلومیت رهبری در نظام داد سخن می دادند.
نمونه این افراد حسین الله کرم و دستیارانش سعید قاسمی و مسعود ده نمکی، در کنار مداحان و سخنرانانی نظیر پناهیان، علم الهدی و... محسوب می شدند.
اما با گذشت زمان و به قدرت رسیدن طیف تندرو در دولت و بخشی از مجلس، یکباره مواضع این گروه تغییر کرده و اکنون منصوبین رهبری مهمترین اهداف این طیف برای حمله محسوب می شوند.
افرادی نظیر آیت الله آملی لاریجانی، عزت الله ضرغامی، محسن رضایی، ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی از جمله شخصیتهایی هستند که در سال های اخیر مورد بیشترین تخریب و ترور شخصیت از سوی طیف تندرو و جریان احمدی نژادی قرار گرفته اند.
به طور نمونه افرادی نظیر وحید جلیلی و یامین پور بیشترین حمله را به ضرغامی، یا افرادی نظیر سعید قاسمی، رسایی و حسینیان حملات شدیدی را علیه قوه قضاییه، محسن رضایی و ناطق نوری انجام می دهند و حمله به هاشمی رفسنجانی نیز از فصل مشترکهای اصلی جریان تندرو یا احمدی نژادی است.
اکنون پرسش اینجاست که این گروه که داعیه ذوب در ولایت را دارند و مهمترین ایرادشان به مخالفانشان داشتن اندکی زاویه با تمایلات رهبر انقلاب است، آیا مدعی هستند از رهبری اطلاعشان بیشتر است یا آنکه مصلحت را بهتر تشخیص می دهند؟
آیا بسیاری از شخصیتهایی که امروز سیبل تخریب و تیراندازی و اهانت جریان احمدی نژادی هستند، همگی از منصوبین مستقیم رهبر انقلاب، آن هم در پست های حساس نیستند؟
جریان احمدی نژادی که امروز رییس قوه قضاییه را متهم به دیکتاتوری می کند، آیا مدعی هستند رهبر انقلاب یک دیکتاتور را به عنوان عادل ترین قاضی کشور و قاضی القضات منصوب کرده است؟
کسانی که ناطق نوری را متهم به فساد مالی می کنند، آیا ادعا دارند ولی فقیه یک مفسد اقتصادی را به عنوان رییس بازرسی دفتر رهبری منصوب کرده است؟
کسانی که عزت الله ضرغامی را متهم به غیرانقلابی بودن، غربزدگی و بیگانگی با ارزشهای اسلامی می کنند، واقعا فکر می کنند آیت الله خامنه ای بزرگترین رسانه کشور را به فردی غیرانقلابی و بی تعهد سپرده است؟
اگر این افراد در انتقادهایشان صادق هستند که باید گفت دچار دورویی هستند؛ یعنی در عین این که بیشترین تملق ها و چاپلوسی ها را نسبت به رهبری در قالب واژگانی نظیر «حضرت ماه» و «حضرت آقا» و.. ارائه می کنند، بخش بزرگی از تصمیمات کلیدی رهبری در انتصاب مسئولین را نادرست و غیرارزشی می دانند و اگر در انتقاداتشان صادق نیستند و صرفا انتقادشان از دستگاه قضایی یا صداوسیما برای منافع شخصی است که باید برای هزینه کردن از انقلاب و رهبری در جهت منافع شخصی مورد بازخواست قرار گیرند.
البته انتقاد اصولی از از این افراد و دیگر مسوولان منصوب رهبری یا دیگران حق همه است، اما نکته اینجاست که این عزیزان به دلیل سوپرانقلابی بودن!، معمولا به جای انتقاد به طور کلی این افراد را زیر سوال می برند و اتهامات مورد اشاره را به آنها می زنند.
نکته جالب تر این که طیف احمدی نژادی خالص که هنوز با حلقه نخست رییس دولت دارای رابطه است، حتی سپاه پاسداران و دفتر رهبری را متهم به اعمال نفوذ، سوء استفاده و ... می کنند؛ اظهارات افرادی نظیر جوانفکر و وبلاگ نویسان هوادار احمدی نژاد از این دسته است که با مستثنی کردن ظاهری شخص آیت الله خامنه ای، حتی حلقه نخست ایشان را نیز متهم به سوء استفاده و... می کنند و بازهم مدعی اعتقاد و التزام به ولایت مطلقه هستند.
ظاهرا این گروه از افزایش سطح آگاهی و شعور مردم بی اطلاعند و نمی دانند افکار عمومی متوجه می شود رشد یک شبه و در قدرت ماندن این طیف، مرهون جایگاه رهبری است و جریان احمدی نژادی نمی تواند این را کتمان کند که از یک سو با این ابزار به قدرت رسیده است و همزمان با گرفتن ژست مخالفت با منصوبین رهبری، مظلوم نمایی کند.
منبع:+
مطالب مشابه
- آیت الله هاشمی رفسنجانی ، ضمن بازخوانی سیر تاریخی تخریبهای صورت گرفته علیه خود و خانواده اش در طول تاریخ انقلاب که ابتدا از سازمان منافقین و جریان انحرافی ذیل تابلوی ریاست جمهوری بنی صدر آغاز و بعدها از سوی دشمنان خارجی دنبال شد و سپس در دوران ریاست جمهوری از سوی جناح راست افراطی و پس از دوران ریاست جمهوری نیز از سوی جناح چپ افراطی ادامه پیدا کرد و درنهایت به جریان انحرافی سالهای اخیر منتهی گردید ؛ اهداف جریان اخیر نیز کاملا برای من روشن است و مطمئن هستم اینها به قانون تمکین نکرده و نخواهند کرد
- تفاوت موضع متفاوت رییس جبهه پایداری در جریان خانه نشینی احمدی نژاد با سوال مجلس از وی
- سایت حامی دولت:احمدی نژاد با تنفیذ بسیاری از امورات دولت به مشایی نشان داد که علاقه ای به پذیرش ماهیت حکم حکومتی ندارد
- از حمید رسایی تا اپوزیسیون نظام!
- داود احمدی نژاد:جریان انحرافی هدفی جز آشوب ندارد