کد خبر: 1943

1391/11/15 17:59

نسخه چاپی | دسته بندی: ---
0
بازدیدها: 499

لاریجانی به احمدی‌نژاد: چرا نمی‌گذارید به پرونده یاران‌تان رسیدگی شود؟

لاریجانی پس از پایان سخنان رئیس‌جمهور به بخش‌های مختلف سخنان احمدی‌نژاد پاسخ داد.   به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از سخنان احمدی‌نژاد در صحن […]

لاریجانی پس از پایان سخنان رئیس‌جمهور به بخش‌های مختلف سخنان احمدی‌نژاد پاسخ داد.

خبرگزاری فارس: پاسخ لاریجانی به احمدی‌نژاد: چرا نمی‌گذارید به پرونده یاران‌تان رسیدگی شود؟
  •  

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از سخنان احمدی‌نژاد در صحن علنی و پخش فیلمی از فاضل لاریجانی از سوی احمدی‌نژاد در صحن علنی مجلس اظهار داشت: من احساس کردم چون رئیس جمهور در مورد من صحبت می‌کند، اجازه دادم که حرف‌هایشان را مطرح کنند؛ استیضاحی در مجلس مطرح شده ربطش به من چیست که رئیس جمهور این موضوع را مطرح کرد.

وی در ادامه گفت: اتفاقا جلسه خوبی بود و بعضی از مسائلی که در کشور ما وجود دارد از همین سنخ است که باید حل شود؛ این روش‌ها اگر در پشت صحنه ادامه پیدا کند، مشکل است.

رئیس مجلس اظهار داشت:‌من تشکر می‌کنم از اینکه نمایندگان تحمل کردند و آقای رئیس جمهور همه حرف‌هایش را زد؛ رئیس جمهور گفت من یک نواری دارم که خود این هم یک ژستی است و من هم گفتم شما که مصلحت می‌دانید این را انجام دهید و رئیس جمهور نوار را گذاشت و مسئله روشن شد و بقیه مطالب هم که در نوار پخش نشد خود رئیس جمهور قرائت کرد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور بحثی در مورد بهم ریخته شدن تنظیم قوا مطرح کرد که باید بگویم تنظیم قوا بهم نخورده؛ آقای رئیس جمهور این سلیقه شماست که یک جایی نظر شورای نگهبان را به عنوان مفسر قانون اساسی قبول ندارید و یک جاهایی هم ....

به گزارش فارس، رئیس جمهور از رئیس مجلس خواست تا به وی هم اجازه صحبت دهد که رئیس مجلس خطاب به وی گفت: شما در این جلسه اتهاماتی به من وارد کردید و من مطابق آئین‌نامه جواب شما را می‌دهم و شما هم حق ندارید چرا که بیش از حد حرف زدید؛ تمام حرف شما اتهام به رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه بود. من هم رئیس مجلسم و اینجا می‌خواهم جواب شما را بدهم؛ شما در سرتاپای این استیضاح  اتهامات و تهمت‌هایی به من گفتید و مطابق آئین‌نامه دو برابر وقت شما من فرصت دارم که جواب دهم.

لاریجانی خطاب به رئیس جمهور ادامه داد: شما فرمودید بعضی از مسائل سیاسی است؛ 2،3 سال است که تحت شدیدترین فشارها هستید؛ مشکل اینجاست شما افرادی را به عنوان یاران خودتان انتخاب کرده‌اید که این افراد پرونده‌هایی دارند و نمی‌گذارید که این پرونده‌ها رسیدگی شود؛ فشاری نیست. اگر از من می‌پرسید همین مطالبی که گفتید به دادگاه بدهید تا رسیدگی کنند، مگر ما از کسی دفاع می‌‌کنیم. ما اگر نزدیک‌ترین فردمان هم تخلف کنند می‌گوییم رسیدگی کنند ولی شما نمی‌گذارید رسیدگی شود و اشکال کار اینجاست.

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد گفت: شما فرمودید که در کار بن بست ایجاد می‌شود؛ اشتباه می‌کنید. در کشوری که ولایت فقیه است بن‌بست نیست؛ شما در بسیاری از مواقع به رهبری شکایت کردید و ایشان به هیئت حل اختلاف ارجاع داده‌اند و هیئت حل اختلاف هم نظر قاطع داد؛ دیگر کسی نباید حرفی بزند، پس بن‌بستی وجود ندارد.

رئیس مجلس اضافه کرد: مثلا شما چندین بار در مورد اصل 138 مسائلی را مطرح کردید و قانون را خواندید درحالی که شما به قانون تمکین نکردید؛ درحالی که شورای نگهبان این قانون را تایید کرده است که اگر هیئت وزیران مصوبه‌ای گذراند که با قانون تطابق نداشت، رئیس مجلس موظف است به آن ایراد بگیرد و بعد آن را به دولت بدهد؛ در قانون گفته شده که اگر دولت رعایت نکرد باید آن را لغو کند که رئیس جمهور به این اعتراض دارد؛ چه کسی باید این را حل کند؛ شورای نگهبان باید این را حل کند که شورای نگهبان نظر داده‌اند و قبول کرده، شما چرا تمکین نمی‌کنید؛ شما حتی در مورد این موضوع به رهبری هم نامه نوشتید و گفتید که این موضوع خلاف قانون اساسی است پس چرا نظر رهبری را نمی‌گویید؛ رهبری موضوع را به هیئت حل اختلاف داده‌اند و هیئت هم نظر شورای نگهبان را پرسید و ایشان ابلاغ کردند یعنی موضوع تمام شد؛ دیگر چه چیزی را تکرار می‌کنید؛ اگر از ولایت فقیه دفاع می‌کنید که ولی فقیه نظر دادند و بن‌بست را تمام کردند پس چرا می‌گویید بن‌بست است.

رئیس مجلس اظهار داشت: شما فرمودید دیوان عدالت باید محل اتکا باشد و اگر ما شکایتی داریم بررسی کند؛‌گفتید که دیوان یک جاهایی بررسی را طول داد و یا رسیدگی نکرد؛ عزیز من قبل از همه این حرف‌ها در مورد سازمان تامین اجتماعی اگر قبل از سال 88 بود دیوان حق داشت اما سال 88 قانون تصویب شده؛ قانون اصلاح ماده 113 قانون مدیریت خدمات کشوری در بند الف می‌گوید که سازمان مذکور زیر مجموعه وزارت رفاه و تامین اجتماعی است و وزیر در برابر قانون ذیربط پاسخگو است؛ شما رفته‌اید در هیئت دولت این را تغییر داده‌اید و برده‌اید زیر نظر معاون اول که اینجا هم دیوان عدالت اداری و هم رئیس مجلس گفته خلاف قانون است یعنی قانون را زیر پا گذاشته‌اید؛ چرا می‌گویید دیگران دست و پای ما را می‌بندند؛ شما تخلف کرده‌اید.

لاریجانی اظهار داشت:‌ این موضوع دفاع ندارد اگر نمی‌دانید بپرسید؛ شما فرمودید که دیوان محاسبات چرا دادگاه دارد؛ دیوان محاسبات دادگاه ندارد بلکه قوه قضائیه شعبه‌ای در آنجا دارد که در آنجا دادستان و دادگاه است که این هم قانون است و مجلس تصویب کرده و شورای نگهبان هم آن را تایید کرده است؛ شما به چه چیزی ایراد دارید پس بفرمائید نظر شورای نگهبان را قبول ندارم؛ نمی‌توانید این را بگویید شما رئیس جمهور هستید و باید نظامات حاکم بر کشور و قانون اساسی را قبول داشته باشید؛ قانون دیوان محاسبات گفته که یک شعبه دادسرا و یک شعبه دادگاه در آنجا باشد که در مورد دادستان آن هم مجلس رای می‌دهد؛ دادسرا برای خیلی‌ها حکم صادر می‌کند که بعد به دادگاه می‌رود. دادگاه هم یک حکم بدوی برای رئیس بانک مرکزی داده که وی می‌تواند در دادگاه تجدیدنظر شکایت کند؛ شما به چه چیزی ایراد گرفته‌اید، این عین عدالت است؛ مگر می‌توانید بگویید که بعضی‌ها بهتر از بقیه هستند و در دادگاه موضوع آنها رسیدگی نشود؛ شما نباید یک هاله‌ای بگذارید که دادگاه دخالت نکند بلکه باید بگویید احسنت که دخالت کردید؛ برو رسیدگی کن از مسئولین ذیربط بنابراین دیوان محاسبات تخلفی نکرده و ربطی به دیوان ندارد.

 

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد اظهار داشت: شما فرمودید که اگر اینطور باشد رئیس مجلس باید حاکم باشد؛ رئیس مجلس یک وظایف روشنی دارد و قوا هم مستقل از هم هستند؛ رئیس مجلس طبق قانون موظف است که اگر مصوبات خلاف قانون یا روح قانون باشد، تشخیص بدهد و آن را رد کند، بنابراین محدوده ما همین است نه در کار اجرا دخالت داریم ...

 

شما می‌گویید چرا رئیس مجلس در موضوع آقای مرتضوی دخالت کرده؛ کسی به مرتضوی کاری ندارد؛ رئیس مجلس می‌گوید مصوبه‌ای که دولت دور زده و متن قانونی را لغو کرده و سازمان را زیر نظر معاون اول برده خلاف قانون است، دولت تخلف کرد و من هم اعلام کردم بنابراین این مسائل روشن است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نفس این کار را ملاحظه کنید؛ همین تهمت‌های زیادی که در این جلسه نثار بنده شد هیچ ربطی به موضوع استیضاح نداشت و اگر من می‌خواستم مرع آئین‌نامه را رعایت کنم، نباید اجازه می‌دادم که رئیس جمهور در این زمینه‌ها حرف بزند اما چون دیدم هی می‌گوید فیلم، فیلم و بیاناتش به جای استیضاح در مورد رئیس مجلس است گفتم اجازه دهید حرف‌هایش را بزند و خوب شد که حرف‌هایش را زد؛ نمایندگان محترم در جریان هستند که از ابتدای بحث استیضاح وزیر کار بنده وساطت کردم از باب اینکه تشنجی بین دولت و مجلس ایجاد نشود؛ آقای مظفر معاون نظارت مجلس هستند و اگر من خلاف می‌گویم آقای مظفر شهادت بدهد.

 

وی ادامه داد: من به آقای مظفر گفتم شما استیضاح‌کنندگان را دعوت کنید و وزیر کار را هم دعوت کنید و ببینید که می‌توانید با اینها به تفاهم برسید تا استیضاح در مجلس مطرح نشود که آقایان جلسه گذاشتند و متنش را با خشنودی برای من آوردند که همه هم آن را امضاء کردند. که آقای وزیر کار قبول کرده با هیئت امنا جلسه بگذارد تا مرتضوی را عوض کنند و گفتند که آقای وزیر گفته که من امضاء نمی‌کنم ولی این موضوع را اجرا می‌کنم که ظاهرا آقای وزیر در این رابطه معذوراتی داشته است.

 

لاریجانی اظهار داشت: بعد از اینکه این کار انجام شد وزیر پذیرفت و رفت علی‌الظاهر این کار را انجام دهد؛ بعد از آنکه این اتفاق افتاد یک مرتبه به مصوبه دولت روبرو شدیم که این سازمان را خلاف قانون زیر نظر معاون اول بردند و وزیر هم گفت دیگر از من کاری ساخته نیست، خوب این مسخره کردن قانون است، خلاف قانون است، چطور توقع دارید رئیس مجلس ساکت باشد؛ من آقای مرتضوی را از شما بهتر می‌شناسم؛ آقای مرتضوی خدماتی هم در گذشته داشته ولی این دلیل نمی‌شود که اگر کسی خلاف قانون مرتکب شد، ما حرفی نزنیم؛ برادرمان هم باشد باید جلویش بایستیم.

 

رئیس مجلس گفت: هیئت تطبیق مصوبه مجلس را لغو کرد؛ آقای شیخ‌الاسلام تلفنی با بنده تماس گرفت و گفت که من می‌خواستم شما توجیه شوید که من تخلف نکردم و این موضوع از عهده من خارج است و دولت تصویب کرده که این مسئله زیر نظر معاون اول باشد که من هم گفتم که این خلاف قانون است.

 

وی گفت: روز دوشنبه من خدمت رئیس جمهور رفتم که راجع به کار دیگری بود؛ در آنجا به ایشان گفتم که این استیضاح مطرح است و پیش از این هم آقای مظفر دخالت کرد که حل شود ولی نشد؛ حالا یا من وساطت کنم یا شما وساطت کنید که این مسئله حل شود و راهش هم این است که آقای مرتضوی یک کار دیگری به عهده گیرد چرا که حضورش در اینجا خلاف قانون است؛ بعد گفتم ما هم از دوستان استیضاح‌کننده خواهش کنیم که امضا خود را پس بگیرند و ایشان نپذیرفتند بنابراین ما بین خودمان و خدا آن چیزی که وظیفه داشتیم تا تشنج بوجود نیاید انجام دادیم ولی رئیس جمهور نپذیرفت. امروز صبح ساعت 7 آقای فروزنده آمد و گفت که من یک پیغام فوری از آقای رئیس جمهور دارم و می‌خواهم با شما صحبت کنم؛ من با اینکه کار داشتم گفتم چون کارم فوری است، بیاید. فروزنده به بنده گفت بهتر است این موضوع را حل و فصل کنیم چرا که مشکل ایجاد می‌شود و ممکن است رئیس جمهور حرف‌هایی بزند که من هم سیر موضوع را به آقای فروزنده گفتم راهش این است که رئیس جمهور بپذیرد، آقای مرتضوی را جابجا کند و فروزنده هم گفت که رئیس جمهور نمی‌پذیرد و بعد هم یک نکته‌ای گفت؛ آقای فروزنده گفت که آقای احمدی‌نژاد گفته این به نفع کشور نیست و همچنین گفته که اگر این مسئله حل نشود، نواری از بستگان شما دارد که آن را پخش می‌کند و من را تهدید کردند و من هم گفتم که نمی‌دانم موضوع نوار چیست؛ مال هر کدام از بستگانم باشد فرقی نمی‌کند و اگر موضوعی باشد من نوار را می‌بینم و پاسخ ایشان را می‌دهم.

رئیس مجلس ادامه داد: البته من اطلاعات زیادی دارم ولی مصلحت نمی‌بینم راجع به اطرافیان ایشان چیزی بگویم؛ من مثل ایشان لازم نمی‌بینم کشور را متشنج کنم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به آقای فروزنده گفتم این یک تهدید است؛ تا ما از استیضاح صرف‌نظر کنیم؛ من این را مصلحت نمی‌دانستم؛ مجلس جایگاهی است که رئیس آن قسم خورده که از حقوق مجلس دفاع کند؛ بعد گفتم شما راجع به بستگان من هرچه دارید بگویید و من هیچ مشکلی ندارم؛ بین خودم و خدایم، من وضع روشنی دارم؛ بیایید بگویید نتیجه همه این حرف‌هایی که زدید چه بود.

 

لاریجانی اظهار داشت: به نظر شما این یک اقدام توطئه‌آمیز علیه رئیس قوه مقننه نبود؟ که آقای مرتضوی یکی از بستگان ما را به دفترش دعوت می‌کند و بعد فیلم می‌گیرند پس معلوم است که برنامه داشته‌اند؛ مگر وقتی شما در ملاقات‌ها به اتاق ما می‌آیید ما فیلم می‌گیریم؛ ما نمی‌دانیم دستگاه رئیس جمهور چطور است ولی ما که فیلم نمی‌گیریم؛ به نظر شما این توطئه‌آمیز نیست.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینکه یک نفری را صدا می‌کنند که بیاید و بعد با آن فرد صحبت می‌کنند و بعد فیلم هم می‌گیرند آیا توطئه‌آمیز نیست؛ معلوم است که برنامه داشتید این فیلم را بگیرید و یک روزی مثل امروز آن را علنی کنید؛ من نمی‌دانم چه فایده‌ای در این است ولی نفس این کار آیا یک کار مافیایی نیست و یک کار توطئه‌آمیز نیست؛ به نظر شما این اخلاق است؛ آیا این کار در سطح یک رئیس جمهور است؛ رئیس جمهوری که مرتب دیگران را تهدید می‌کند و در مورد استیضاح رئیس مجلس را تهدید می‌کند... مشکلات کشور اینهاست.

 

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد گفت: بنده با برادرم ارتباطی ندارم؛ رئیس جمهور هی می‌گفت، آقای فاضل لاریجانی. در این کشور خیلی‌ها با هم نسبت دارند اما رفتارهایشان متفاوت است؛ ما با هم ارتباطی نداریم؛ آقای فرهنگی با آقای فاضل لاریجانی تماس گرفته که از آقای فرهنگی می‌خواهم بگوید که ایشان چه گفته است.

 

به گزارش فارس، فرهنگی اظهار داشت: چون اتاق فرمان گفت که صدا مطلقاً روشن نیست و ما می‌خواهیم این را پخش کنیم، چیزی مفهوم نخواهد شد بنده گفتم که با آقای فاضل لاریجانی تماس گرفتم و من موضوع را سؤال کردم؛ آقای فاضل لاریجانی که رئیس دانشگاه آزاد آمل و مشاور رئیس دانشگاه پیام نور است گفت که غیر از اینها سمتی ندارد.

 

فرهنگی افزود: آقای فاضل لاریجانی گفت که مدت‌ها آقای مرتضوی پیگیر این ملاقات‌ها بود و بعد از پیگیری‌های زیاد در آنجا حضور پیدا کردم عمده آن نشست را آقای مرتضوی صحبت کرد و ضمن ابراز ارادت نسبت به خانواده آقای لاریجانی و هم خدمت علی لاریجانی رئیس مجلس و هم صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه از ایشان درخواست وساطت برای دیدار با رئیس قوه قضائیه را داشت و مطالب مفصلی را هم علیه قاضی پرونده خودش مطرح کردئ فیلمبرداری هم آنجا در جریان نبود؛ فاضل لاریجانی گفت، بعد از جلسه من با رئیس قوه صحبت کردم و ایشان هم درخواست ملاقات را نپذیرفت. به گفته فاضل لاریجانی برخی نکات در مورد دانشگاه آزاد و مشکلات آن در این جلسه مطرح شد.

 

به گزارش فارس لاریجانی در ادامه اظهار داشت: فرض کنید که فاضل لاریجانی را دعوت کرده‌اند تا برای دیدار با رئیس قوه قضائیه وقت بگیرد و بعد هم این مسائل مطرح شد و بعد فیلم گرفتند و امروز در جلسه استیضاح این فیلم را پخش می‌کنند؛ ربطش به استیضاح چیست؛ آقای جهانگیرزاده اینجا است از ایشان می‌خواهم بگویند که چند بار آقای مرتضوی از من خواست تا دیدار کند.

 

به گزارش فارس، جواد جهانگیرزاده گفت: توسط مسئول امور پارلمانی آقای مرتضوی هم حضوری و هم دو بار به صورت تلفنی از من پیگیری کردند که آقای لاریجانی وقتی را برای آقای مرتضوی اختصاص دهد که من چند بار مراجعه کردم و رئیس مجلس گفت که چون اصل بر این است که قانون رعایت شود، آمدن وی برای این است که باقی بماند؛ ‌لذا دیدار را نپذیرفتند؛ من حتی شماره دفتر را هم دادم ولی این اتفاق نیفتاد.

 

به گزارش فارس، لاریجانی در ادامه گفت: ‌آقای مرتضوی دنبال این بود که برای پرونده خودش پیش رئیس قوه قضائیه برود و برای استیضاح هم پیش من بیاید که من این موضوع را مصلحت ندیدم و عمل نکردم و اگر عمل می‌کردیم امروز چیز دیگری می‌گفتند؛ می‌گفتند همین ارتباطات منجر به ارتباطات دیگری شد.

 

لاریجانی خطاب به رئیس جمهور گفت: این‌ها را ما صداقت نمی‌دانیم؛ این رفتارها و بداخلاقی‌ها بلای جان کشور شده است؛ فرض کنید اصلا یکی از بستگان بنده اشتباه‌کار بوده؛ چه ربطی به من دارد؛ اگر من مثل شما در مورد جلسه‌ای که اخوی شما آقای داود احمدی‌نژاد با من داشت و مطالب زیادی نسبت به اطرافیان شما و جریان انحرافی مطرح کرد، از ارتباط با منافقین، فساد مالی، ارتباط با خارج، من فیلم می‌گرفتم و پخش می‌کردم برای شما خوب بود؟ برادر شما هم نظراتی دارد چه ربطی به شما دارد ولی شما همین اخلاق را رعایت نکردید؛ اگر یکی از بستگان بنده اشتباهی داشت باید مثل هر کس دیگری رسیدگی کرد و ما هم مانعی نیستیم و حتی مؤیدیم.

 

لاریجانی اظهار داشت: چطور این مطلب را تا به امروز به من نگفتید؛ مثلا نگفتید که زد و بند وجود دارد؛ شما می‌خواستید همین را بگویید دیگر. نوشته‌های شما همین بود؛ خوب می‌گفتید که رسیدگی می‌کردم؛ شما نه به من گفتید و نه به قوه قضائیه و امروز هم پشت میکروفون گفتید؛ اینها مشکلات اخلاقی جامعه ماست؛ این آقایی که شما نام بردید اصلا در اطراف من نیست و هیچ مسئولیتی هم در از جانب من ندارد؛ اما فرق قضیه من با شما این است که با این همه مشکلاتی که اطرافیان شما دارند و حتی بعضی از آنها تحت تعقیبند و پرونده دارند، همچنان شما آنها را ابقا می‌کنید و روی آن هم می‌ایستید و مشکل این است؛ دو طرز تفکر وجود دارد، ما می‌گوییم اگر یکی از اطرافیان اشکال داشت رسیدگی کنید ولی شما مانع می‌شوید و یک بار هم در مصاحبه گفتید که خط قرمز هستند. این خلاف حق است، این خلاف عدالت است؛ چه فایده‌ای دارد که مرتب ما از عدالت صحبت کنیم ولی با این روش‌ها کیان اخلاق جامعه را به فساد بکشیم.

 

لاریجانی ادامه داد: مشکل ما این است که رئیس جمهور اولیّات اخلاقی را رعایت نمی‌کند؛ اگر رئیس جمهور مطلبی داشت چرا اینجا مطرح کرد؛ استیضاح نمایندگان یک چیز بود و نه ربطی به رئیس مجلس داشت و نه ربطی به چیز دیگر؛ چرا این مسئله را مطرح کردید؛ اتفاقا خوب شد این مسائل را گفتید؛ شما که مرتب می‌گویید بگم، بگم، و این مسائل را در کشور راه انداخته‌اید، امروز این فیلم را پخش کرده‌اید تا مردم شخصیت شما را بهتر بشناسند.

 

لاریجانی خطاب به احمدی‌نژاد گفت: آقای رئیس جمهور یک حدیث قدسی است که می‌گوید که اگر کسی به مسلمانی اتهامی بزند که او را خوار کند، خداوند می‌فرماید‌، آن فرد خودش را آماده جنگ با من کند؛ نمی‌دانم به این باور دارید یا نه ولی این حدیث قدسی است؛ امیدوارم که خداوند همه ما را هدایت کند تا وقتی در مسندهای بزرگ می‌نشینیم اندیشه حکیمانه داشته باشیم و عدالت پیشه کنیم و عدالت فقط به لفظ نباشد و به رفتار و عمل عدالت داشته باشیم.

 

انتهای پیام/

 

منبع:

فارس

تگ های مطلب:
ارسال دیدگاه

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

عکس خوانده نمی شود