تازه های کتاب
تازه های انتشارات کتاب ناب
بایسته های فرهنگ
سازمان های فرهنگی
- شورای وزارت خانه های فرهنگی، گامی درجهت تحقق حکمرانی فرهنگی
- حکمرانی فرهنگی
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- انتصاب دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
- نادره رضایی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
مسائل نظری
حوزه علمیه
دانشگاه
- انتشار کتابهای فقهی درباره مسائل روز
- گزارشی از حضور استاد احمد مبلغی در مجمع جهانی فقه اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ظرفیتها و چالشهای استفاده از فقه در تقنین
- حجاب امری اجتماعی، با امکان قانونگذاری
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- کسانی که در اصول تابع دیگران باشند، نباید خود را مجتهد بدانند
- تمدید مهلت ارسال اثر به پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی
- بازسازی منابع تاریخی مفقود شیعه
- رتبهبندی علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به حوزه علمیه قم
- انتصاب ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
- ۱۳ دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر دنیا
- ضرورت پردازش دادههای علمی و کتابخانهای
- دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
علمی آموزشی
علمی پژوهشی
هنر
- وضعیت فلسفه در سده اخیر حوزه علمیه قم
- فقهی که بخواهد نظریهپرداز باشد، در بستر درسهای تخصصی و پژوهشهای آزاد شکل میگیرد
- ضرورت پرداختن به مکتب فقهی و اصولی امام خمینی (ره)
- قطب فرهنگی اسلام «عقل» است
- مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور انتخاب شد
- جامعه الزهراء س یادگاری پربرکت از حضرت امام ره
- تغییر و تحول در نظام آموزشی حوزههای علمیه
اخبار و مسائل کتاب
نقد و معرفی کتاب
- برنامه اصلاحات معاونت فرهنگی
- حکمرانی در شکل کلان نیاز دارد، بداند در کجا سفت و کجا منعطف باشد
- فعالیتهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در جهت اهداف انقلاب اسلامی است
- برگزیدگان همایش بیست و پنجم کتاب سال حوزه
- صدور پروانه فعالیت کتابفروشان
- مصوبات جلسات 645 تا 647 هیات انتخاب و خرید کتاب
- علیرضا مختارپور، رئیس کتابخانه ملی و مهدی رمضانی، سرپرست نهاد کتابخانههای عمومی کشور شد
اقتصاد
اجتماعی
- باید امید آفرینی کنیم
- طرح اصلاح قیمت بنزین می توانست بهتر از این اجرا شود
- خواستار استمرار معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه هستیم
- در عرصه جنگ اقتصادی، به طور قاطع دشمن را عقب می زنیم
- دولت خسته نیست
- فعالیت 11 هزار و ۹۰۰ رسانه دارای مجوز در کشور
- افرادی که نفوذ پیدا می کنند داغترین شعارهای حاکمیتی را میدهند
- وفاق ملی ضرورت تداوم انقلاب اسلامی
- ادله فقهی الزام حاکمیت به حجاب
- ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه
- مسئله اجازه همسر، نیازمند بحث فقاهتی است
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترجوادی
- بیانیه تشکر و قدردانی بیش از چهل نفر از علما وفضلای حوزه علمیه خطاب به اقای دکترصالحی
- نگاهی به اندیشه آیت الله هاشمی رفسنجانی ره
کد خبر: 1933
1391/11/17 23:05
رییس جمهور، به جای خدمتگزاری، در فکر سند سازی است!؟
چرا مسؤولان بجای برنامه ریزی برای کنترل تورم افسارگسیخته، جلوگیری از گرانیهای سرسام آور، استفاده درست از زمان و فرصت برای ساماندهی امور مردم و... به فکر سند سازی و بیاعتبار کردن همدیگرند؟! رییس […]
چرا مسؤولان بجای برنامه ریزی برای کنترل تورم افسارگسیخته، جلوگیری از گرانیهای سرسام آور، استفاده درست از زمان و فرصت برای ساماندهی امور مردم و... به فکر سند سازی و بیاعتبار کردن همدیگرند؟!
رییس جمهور، به جای خدمتگزاری، در فکر سند سازی است!؟
علي ورسه اي ـ varsee.persianblog.ir
ممکن است هر کسی در مورد تفرقه و اختلاف تعریفی داشته باشد؛ برخی معتقدند؛ «ایجاد تنش و اختلاف، بازی در زمین دشمن است»؛ عدهای دمیدن بر اختلاف را «خیانت به کشور و مردم» میشمارند وگروهی آن را «حرکت بر خلاف مسیر انقلاب، نظام و اسلام» معنا میکنند و خلاصه آنان که بر اختلاف دامن میزنند، در حقیقت این ذهنیت را در دشمنان به وجود میآورند که کشور دچار تفرقه و اختلافات داخلی است و چراغ برای وارد کردن ضربه به جمهوری اسلامی سبز است!
شگفت اینکه حتی افرادی که خود مسبّب اختلافاند، بر این مسأله باور دارند که اختلاف مایه سستی و شکست هر جامعه است!
با این توصیفاتی که گفتیم، بدیهی است عوامل اختلاف و تفرقه، برای این عمل خود، هر تعریف و توجیهی داشته باشند و هر اسمی بر روی آن بگذارند، خائنان به کشور، ملت، شهدا، امام و رهبری هستند و روشن است که از اختلاف مسؤولان نظام، هرگز نفعی عاید کشور و ملت نمیشود.
هتک حرمت خلاف شرع است
از هشدار مقام معظم رهبری به سران قوا، در روز دهم آبان، در دیدار دانشآموزان و دانشجویان، زمان زیادی نگذشته است! معظم له در این دیدار، ضمن بیانات خود مسئولان را از اختلاف افکنی و ایجاد تنش برحذر داشته، فرمودند:
«... اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است...» (۱۳۸۹/۱۲/۱۹)
ایشان همچنین در تذکر دیگری، ضمن غیر عقلانی و مخالف شرع بودن ایجاد تنش و هتک حرمت افراد فرمودهاند:
«هرگونه هتک حرمت ورفتارهای غیراخلاقی وتوهین آمیز، خلاف شرع، مخالف عقل سیاسی و ضربه به جمهوری اسلامی است وخداوند را خشمگین میسازد.» (۱۳۸۹/۱۲/۱۹)
اوج اختلافات، در فصل انتخابات!
متأسفانه در ۷، ۸ سال اخیر، همواره مواجه بودهایم که برخی افراد، جریانها و گروهها، به ویژه در نزدیکیهای انتخابات، با ایجاد موج تخریب، و مخدوش کردن چهره افراد و متهم ساختن آنها، فضای جامعه را آلوده میکنند، تا شاید با استفاده از چنین ترفندی، بخشی از آرای جامعه را از آنِ خود سازند.
رهبری در مورد این طیف و افراد فرمودهاند:
«... متأسفانه عدهاى با انگیزههاى گوناگون، تا فصل انتخابات میشود، تخریبهایشان هم از همان نزدیکى انتخابات شروع میشود. حالا بعضى با انگیزههاى سیاسى و بعضى با انگیزههاى حتّى دینى اشخاص ـ چهرههاى سیاسى، چهرههاى دینى، چهرههاى انقلابى، موجّهین حوزههاى علمیه و حتّى محترمین از علما و روحانیون ـ را مورد تخریب قرار میدهند. این چه کارى است؟! این نه منطق شرعى دارد و نه منطق عقلایى؛ نه شرع با این کار موافق است، نه عقل. اگر واقعاً انسان از یک جهتگیرىاى که خیال میکند فلان کس یا فلان کسان در آن جهتگیرى هستند، ناراضى است، راهش تخریب و اهانت به اشخاص نیست، راهش اسم آوردن از این و آن نیست، راهش تبیین است. از اول، حرکت انقلاب بر اساس تبیین به وجود آمد و حقایقى تبیین شد. وقتى انسان یک جایى روشنایى را معرفى کرد، تاریکى به خودى خود معرفى خواهد شد. عیبى ندارد تاریکى را هم معین کنند. اسم آوردن از اشخاص، تخریب کردن چهرههاى محترم و موجّه، منطق عقلى ندارد...» (۱۳۸۵/۰۶/۰۹)
رییس جمهور، به جای خدمتگزاری، در فکر سند سازی است!؟
امروزه در هر کوی و برزن شاهدیم که افراد از همدیگر سؤال میکنند: دلیل این رفتارهای غیر منطقی چیست؟ چرا مسؤولان بجای برنامه ریزی برای کنترل تورم افسارگسیخته، جلوگیری از گرانیهای سرسام آور، استفاده درست از زمان و فرصت برای ساماندهی امور مردم و... به فکر سند سازی و بیاعتبار کردن همدیگرند؟! چرا با سرنوشت ملت بازی میشود؟ مشکل از کجا است و راه حل چیست؟
اگر به بازخوانی سخنان و نظریات حضرت امام (قدس سره) در مورد منشأ و ریشة اختلاف و تفرقه بپردازیم و آن را به درستی بررسی کنیم، خواهیم یافت که ایشان تمرد از قانون و خاضع نشدن در برابر آن را دلیل اصلی اختلاف شمردهاند.
به نظر میرسد با بازخوانی توصیههای ارزشمند آن عزيز، هم به پاسخ پرسشهای خود برسیم و هم راه برون رفت از این وضعیت را پیدا کنیم:
اختلاف افکن، عامل دشمن است، شايد خودش ملتفت نباشد!
«... اگر بنا باشد که شما به جاى اینکه اقتصاد مردم را درست کنید، به جاى اینکه این کشور را بررسى کنید، ببینید کجاهاست که مخروبه است و مردم از همه چیز ساقط هستند، به جاى این اگر بنشینید سر مسند و با حرف و با فحاشى به هم، مسائل را غفلت از آن بکنید، این همان است که قدرتهاى بزرگ مىخواهند تا این مملکت خرابه بماند و صداى مردم درآید. این همان است. شما هم عمال آمریکایید، منتها ملتفت نیستید! یک عاملى داریم که مستقیماً از سفارت آمریکا دستور مىگیرد، یک عاملى داریم که براى او کار مىکند و خودش نمىفهمد. خود آدم نمىفهمد که براى کى دارد کار مىکند. اگر شما به مردم کار نداشته باشید، به مصالح مردم، به مصالح کشور کار نداشته باشید، فقط مشغول این باشید که من چطور، شما چطور، من چطورم، شما چطورید، مردم با من هستند، مردم با شما هستند، اگر فکر این باشید، این همان است که آمریکا مىخواهد و شما از عمّال آمریکا هستید...» (صحيفه امام، ج13، ص203)
پیامبر و ائمه (علیهم السلام) در برابر قانون خاضع بودهاند!
«... قانون را محترم بشماریم، هیچ اختلافى پیش نخواهد آمد. اختلافات از راه قانون شکنیها پیش مىآید. اگر قانون حکومت کند در یک کشورى [اختلافى دیگر نخواهد بود]. چنانچه از صدر عالم تاکنون تمام انبیا براى برقرار کردن قانون آمدهاند و اسلام براى برقرارى قانون آمده است و پیغمبر اسلام و ائمه اسلام و خلفاى اسلام، تمام براى قانون خاضع بودهاند و تسلیم قانون بودهاند. ما هم باید تبعیت از پیغمبر اسلام بکنیم و از ائمه هدى بکنیم و به قانون، هم عمل کنیم و هم خاضع باشیم در مقابل قانون. قانون براى همه است...» (صحيفه امام، ج14، ص: 414)
دیکتاتورها از قانون بدشان میآید!
«... دزدها از قانون بدشان مىآید و دیکتاتورها هم از قانون بدشان مىآید و کسانى که مخالفتها مىخواهند بکنند از قانون بدشان مىآید، لکن قانونى که مال همه ملت است و براى تهذیب همه ملت است و براى آرامش خاطر همه ملت است و براى مصالح همه ملت است، باید محترم شمرده بشود. نباید چنانچه یک قانونى بر خلاف نظر من بود، من بیایم بیرون و هیاهو کنم که من این قانون را قبول ندارم، این قانون خوب قانونى نیست. قانون خوب است، شماها باید خودتان را تطبیق بدهید با قانون، نه قانون [خودش را] با شما تطبیق بدهد. اگر قانون بنا باشد که خودش را تطبیق بدهد با یک گروه، تطبیق بدهد با یک جمعیت، تطبیق بدهد با یک شخص، این قانون نیست. قانون در رأس واقع شده است و همه افراد هر کشورى باید خودشان را با آن تطبیق بدهند. اگر قانون بر خلاف خودشان هم حکمى کرد، باید خودشان را در مقابل قانون تسلیم کنند، آن وقت است که کشور کشور قانون مىشود...» (صحيفه امام، ج14، ص: 415)
عمل به خلاف قانون، دیکتاتورى است!
«... دیکتاتورى همان است که نه به مجلس سر فرود مىآورد، نه به قوانین مجلس و نه به شوراى نگهبان و نه به تأیید شوراى نگهبان و نه به قوه قضائیه و نه به دادستانى و نه به شوراهاى دادستانى و همینطور به همه ارگانها. قانون معنایش این است که [همه] چیزها [را] به حسب قانون اسلامى، به حسب قانون کشورى که منطبق با قوانین اسلام است، همه را، وظیفهشان را قانون معین کرده. بعد از آنکه قانون وظیفه را معین کرد، هرکس بخواهد که برخلاف او عمل بکند، این یک دیکتاتورى است که حالا بهصورت مظلومانه پیش آمده است و بعد به صورت قاهرانه پیش خواهد آمد و بعد این کشور را به تباهى خواهد کشید...» (صحيفه امام، ج14، ص: 415)
علي ورسه اي ـ varsee.persianblog.ir
ممکن است هر کسی در مورد تفرقه و اختلاف تعریفی داشته باشد؛ برخی معتقدند؛ «ایجاد تنش و اختلاف، بازی در زمین دشمن است»؛ عدهای دمیدن بر اختلاف را «خیانت به کشور و مردم» میشمارند وگروهی آن را «حرکت بر خلاف مسیر انقلاب، نظام و اسلام» معنا میکنند و خلاصه آنان که بر اختلاف دامن میزنند، در حقیقت این ذهنیت را در دشمنان به وجود میآورند که کشور دچار تفرقه و اختلافات داخلی است و چراغ برای وارد کردن ضربه به جمهوری اسلامی سبز است!
شگفت اینکه حتی افرادی که خود مسبّب اختلافاند، بر این مسأله باور دارند که اختلاف مایه سستی و شکست هر جامعه است!
با این توصیفاتی که گفتیم، بدیهی است عوامل اختلاف و تفرقه، برای این عمل خود، هر تعریف و توجیهی داشته باشند و هر اسمی بر روی آن بگذارند، خائنان به کشور، ملت، شهدا، امام و رهبری هستند و روشن است که از اختلاف مسؤولان نظام، هرگز نفعی عاید کشور و ملت نمیشود.
هتک حرمت خلاف شرع است
از هشدار مقام معظم رهبری به سران قوا، در روز دهم آبان، در دیدار دانشآموزان و دانشجویان، زمان زیادی نگذشته است! معظم له در این دیدار، ضمن بیانات خود مسئولان را از اختلاف افکنی و ایجاد تنش برحذر داشته، فرمودند:
«... اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است...» (۱۳۸۹/۱۲/۱۹)
ایشان همچنین در تذکر دیگری، ضمن غیر عقلانی و مخالف شرع بودن ایجاد تنش و هتک حرمت افراد فرمودهاند:
«هرگونه هتک حرمت ورفتارهای غیراخلاقی وتوهین آمیز، خلاف شرع، مخالف عقل سیاسی و ضربه به جمهوری اسلامی است وخداوند را خشمگین میسازد.» (۱۳۸۹/۱۲/۱۹)
اوج اختلافات، در فصل انتخابات!
متأسفانه در ۷، ۸ سال اخیر، همواره مواجه بودهایم که برخی افراد، جریانها و گروهها، به ویژه در نزدیکیهای انتخابات، با ایجاد موج تخریب، و مخدوش کردن چهره افراد و متهم ساختن آنها، فضای جامعه را آلوده میکنند، تا شاید با استفاده از چنین ترفندی، بخشی از آرای جامعه را از آنِ خود سازند.
رهبری در مورد این طیف و افراد فرمودهاند:
«... متأسفانه عدهاى با انگیزههاى گوناگون، تا فصل انتخابات میشود، تخریبهایشان هم از همان نزدیکى انتخابات شروع میشود. حالا بعضى با انگیزههاى سیاسى و بعضى با انگیزههاى حتّى دینى اشخاص ـ چهرههاى سیاسى، چهرههاى دینى، چهرههاى انقلابى، موجّهین حوزههاى علمیه و حتّى محترمین از علما و روحانیون ـ را مورد تخریب قرار میدهند. این چه کارى است؟! این نه منطق شرعى دارد و نه منطق عقلایى؛ نه شرع با این کار موافق است، نه عقل. اگر واقعاً انسان از یک جهتگیرىاى که خیال میکند فلان کس یا فلان کسان در آن جهتگیرى هستند، ناراضى است، راهش تخریب و اهانت به اشخاص نیست، راهش اسم آوردن از این و آن نیست، راهش تبیین است. از اول، حرکت انقلاب بر اساس تبیین به وجود آمد و حقایقى تبیین شد. وقتى انسان یک جایى روشنایى را معرفى کرد، تاریکى به خودى خود معرفى خواهد شد. عیبى ندارد تاریکى را هم معین کنند. اسم آوردن از اشخاص، تخریب کردن چهرههاى محترم و موجّه، منطق عقلى ندارد...» (۱۳۸۵/۰۶/۰۹)
رییس جمهور، به جای خدمتگزاری، در فکر سند سازی است!؟
امروزه در هر کوی و برزن شاهدیم که افراد از همدیگر سؤال میکنند: دلیل این رفتارهای غیر منطقی چیست؟ چرا مسؤولان بجای برنامه ریزی برای کنترل تورم افسارگسیخته، جلوگیری از گرانیهای سرسام آور، استفاده درست از زمان و فرصت برای ساماندهی امور مردم و... به فکر سند سازی و بیاعتبار کردن همدیگرند؟! چرا با سرنوشت ملت بازی میشود؟ مشکل از کجا است و راه حل چیست؟
اگر به بازخوانی سخنان و نظریات حضرت امام (قدس سره) در مورد منشأ و ریشة اختلاف و تفرقه بپردازیم و آن را به درستی بررسی کنیم، خواهیم یافت که ایشان تمرد از قانون و خاضع نشدن در برابر آن را دلیل اصلی اختلاف شمردهاند.
به نظر میرسد با بازخوانی توصیههای ارزشمند آن عزيز، هم به پاسخ پرسشهای خود برسیم و هم راه برون رفت از این وضعیت را پیدا کنیم:
اختلاف افکن، عامل دشمن است، شايد خودش ملتفت نباشد!
«... اگر بنا باشد که شما به جاى اینکه اقتصاد مردم را درست کنید، به جاى اینکه این کشور را بررسى کنید، ببینید کجاهاست که مخروبه است و مردم از همه چیز ساقط هستند، به جاى این اگر بنشینید سر مسند و با حرف و با فحاشى به هم، مسائل را غفلت از آن بکنید، این همان است که قدرتهاى بزرگ مىخواهند تا این مملکت خرابه بماند و صداى مردم درآید. این همان است. شما هم عمال آمریکایید، منتها ملتفت نیستید! یک عاملى داریم که مستقیماً از سفارت آمریکا دستور مىگیرد، یک عاملى داریم که براى او کار مىکند و خودش نمىفهمد. خود آدم نمىفهمد که براى کى دارد کار مىکند. اگر شما به مردم کار نداشته باشید، به مصالح مردم، به مصالح کشور کار نداشته باشید، فقط مشغول این باشید که من چطور، شما چطور، من چطورم، شما چطورید، مردم با من هستند، مردم با شما هستند، اگر فکر این باشید، این همان است که آمریکا مىخواهد و شما از عمّال آمریکا هستید...» (صحيفه امام، ج13، ص203)
پیامبر و ائمه (علیهم السلام) در برابر قانون خاضع بودهاند!
«... قانون را محترم بشماریم، هیچ اختلافى پیش نخواهد آمد. اختلافات از راه قانون شکنیها پیش مىآید. اگر قانون حکومت کند در یک کشورى [اختلافى دیگر نخواهد بود]. چنانچه از صدر عالم تاکنون تمام انبیا براى برقرار کردن قانون آمدهاند و اسلام براى برقرارى قانون آمده است و پیغمبر اسلام و ائمه اسلام و خلفاى اسلام، تمام براى قانون خاضع بودهاند و تسلیم قانون بودهاند. ما هم باید تبعیت از پیغمبر اسلام بکنیم و از ائمه هدى بکنیم و به قانون، هم عمل کنیم و هم خاضع باشیم در مقابل قانون. قانون براى همه است...» (صحيفه امام، ج14، ص: 414)
دیکتاتورها از قانون بدشان میآید!
«... دزدها از قانون بدشان مىآید و دیکتاتورها هم از قانون بدشان مىآید و کسانى که مخالفتها مىخواهند بکنند از قانون بدشان مىآید، لکن قانونى که مال همه ملت است و براى تهذیب همه ملت است و براى آرامش خاطر همه ملت است و براى مصالح همه ملت است، باید محترم شمرده بشود. نباید چنانچه یک قانونى بر خلاف نظر من بود، من بیایم بیرون و هیاهو کنم که من این قانون را قبول ندارم، این قانون خوب قانونى نیست. قانون خوب است، شماها باید خودتان را تطبیق بدهید با قانون، نه قانون [خودش را] با شما تطبیق بدهد. اگر قانون بنا باشد که خودش را تطبیق بدهد با یک گروه، تطبیق بدهد با یک جمعیت، تطبیق بدهد با یک شخص، این قانون نیست. قانون در رأس واقع شده است و همه افراد هر کشورى باید خودشان را با آن تطبیق بدهند. اگر قانون بر خلاف خودشان هم حکمى کرد، باید خودشان را در مقابل قانون تسلیم کنند، آن وقت است که کشور کشور قانون مىشود...» (صحيفه امام، ج14، ص: 415)
عمل به خلاف قانون، دیکتاتورى است!
«... دیکتاتورى همان است که نه به مجلس سر فرود مىآورد، نه به قوانین مجلس و نه به شوراى نگهبان و نه به تأیید شوراى نگهبان و نه به قوه قضائیه و نه به دادستانى و نه به شوراهاى دادستانى و همینطور به همه ارگانها. قانون معنایش این است که [همه] چیزها [را] به حسب قانون اسلامى، به حسب قانون کشورى که منطبق با قوانین اسلام است، همه را، وظیفهشان را قانون معین کرده. بعد از آنکه قانون وظیفه را معین کرد، هرکس بخواهد که برخلاف او عمل بکند، این یک دیکتاتورى است که حالا بهصورت مظلومانه پیش آمده است و بعد به صورت قاهرانه پیش خواهد آمد و بعد این کشور را به تباهى خواهد کشید...» (صحيفه امام، ج14، ص: 415)
منبع:
19دی
مطالب مشابه
- آيت اللة هاشمی رفسنجانی: اختلافافکنی و ایجاد دعواهای سیاسی سم است/تادیر نشده کشور از مسیر اشتباه برگردد
- انتقاد آیتالله یزدی از علنی شدن اختلافات روسای قوا:حق با لاریجانی است
- آیت الله سیستانی: اهل تسنن برادر ما نیستند، نفس و جان ما هستند/ من به خطبههای نماز جمعه اهل سنت بیشتر از خطبههای شیعیان گوش میدهم
- علیرضا زاکانی،دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی :ریاست محترم جمهوری در زمین دشمن و با خواست آنان عمل نمودند
- آیت الله یزدی: اینکه یک طلبه دست به تحصن بزند، خلاف خواسته رهبری است