Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ketabenaab/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 211 نسخه قابل چاپ > رجانیوز:وضعيت حجاب در دانشگاه سوره از خيابان وليعصر هم بدتر است
صفحه نخست > --- > رجانیوز:وضعيت حجاب در دانشگاه سوره از خيابان وليعصر هم بدتر است

رجانیوز:وضعيت حجاب در دانشگاه سوره از خيابان وليعصر هم بدتر است


11 دی 1348, 03:30. نويسنده: shams

چکیده:

تربیت هنرمند متعهد در دانشگاه سوره بیشتر به یک شوخی شبیه است. مگر می شود بدون داشتن استاد متعهد، مسئول متعهد و بدون ...

خبرگزاري دانشجو نوشت: وقتي از دانشگاه سوره صحبت مي شود ناخودآگاه ذهن هر مخاطبي به سمت رشته هاي هنري اين دانشگاه مي رود، اما آيا اين دانشگاه به عنوان يكي از بزرگترين دانشگاه هاي هنري توانسته عملكرد مناسبي در جهت آرمان هاي انقلاب و نظام اسلامي داشته باشد؟!

اول تير ماه، سالروز فرمان امام (ره) براي تشكيل سازمان تبليغات است؛ به همين دليل تصميم گرفتيم به سراغ دانشگاه سوره برويم و عملكرد اين دانشگاه را به عنوان يكي از مهمترين زيرمجموعه هاي اين سازمان از طريق گفت و گو با دانشجويانش بررسي كنيم.

هيچ گزينشي در پذيرش دانشجوي دانشگاه سوره وجود ندارد

فاطمه يكي از دانشجويان اين دانشگاه مي گويد: دستور تاسيس دانشگاه سوره در سال 1370 و با هدف پر كردن خلا هنرمند انقلابي توسط رهبر معظم انقلاب صادر شد، اما اين دانشگاه پس از گذشت 20 سال هيچ گونه عملكردي در اين زمينه نداشته است.

وي با بيان اينكه حضرت آقا براي تاسيس اين دانشگاه اهداف خاصي داشتند، افزود: يكي از اهداف اين بود كه هنرمند متعهد به انقلاب و ديندار تربيت شود؛ يعني اينكه يكسري هنرمند داشته باشيم كه در راستاي اهداف انقلاب فعاليت مي كنند.

اين دانشجو در ادامه مي گويد: رهبري در سال 70 در سخنراني براي هنرمندان گفتند كه متاسفانه بعد از انقلاب اتفاقاتي رخ داده كه هنرمند معني و مفهوم خاصي بين عوام پيدا كرده و در واقع هنرمند يعني كسي كه بي قيد و بند است، بنابراين حالا كه انقلاب كرده ايم بايد هنرمند متعهد به اسلام و انقلاب تربيت كنيم.

وي ادامه داد: نظر ايشان اين بود كه اين دانشجويان از جاهاي خاص و از مدارس ديني در اين دانشگاه پذيرفته شوند، اما متاسفانه اين اتفاقات رخ نداده و در دانشگاه سوره فيلترينگي براي پذيرش دانشجو نداريم.

دانشگاه سوره به جاي اينكه كه هنرمند حزب اللهي تربيت كند و دانشجوي مذهبي آرزويش اين باشد كه براي رشته هاي هنري به دانشگاه سوره برود، به مكاني تبديل شده كه بچه هاي هنرستاني كه دوست دارند از نظر پوشش و روابط با جنس مخالف آزاد باشند، آرزويشان اين است كه در اين دانشگاه قبول شوند، در حالي كه بچه هاي مذهبي اصلاً دوست ندارند در دانشگاه سوره درس بخوانند؛ چون جايي براي اين دانشجويان در اين دانشگاه نيست و فضاي اين دانشگاه به حدي از لحاظ پوشش و روابط دختر و پسر آشفته است كه دانشجوي معتقد و مذهبي نمي تواند سرش را بلند كند.

در دانشگاه سوره حتي ابتدايي‌ترين مظاهر اسلامي هم وجود ندارد

دانشجويان اين دانشگاه آن قدر دغدغه دارند كه نمي شود از كنار حرف هايشان به راحتي گذشت؛ محمد، يكي ديگر از دانشجويان اين دانشگاه است كه در مورد وضعيت حال حاضر دانشگاه شان مي گويد: متأسفانه وضعیت امروز دانشگاه سوره هیچ شباهتی به آرمان های بزرگانی همچون شهید سید مرتضی آوینی به عنوان مؤسسان این دانشگاه ندارد؛ شاید به جرأت بشود گفت که در دانشگاه سوره حتی ابتدايي ترين مظاهر اسلامی نیز به چشم نمی خورد.

وي در ادامه بيان داشت: تأسف برانگیزترین نکته در رابطه با این موضوع این است که دانشگاه سوره به طور مستقیم زیر نظر سازمانی همچون سازمان تبلیغات اسلامی اداره می شود و حتی شنیده شده که يكي از مقامات ارشد كشور نیز دغدغه هایی نسبت به وضعیت فعلی این دانشگاه داشته و این دغدغه ها را به گوش مسئولان رسانده است، اما شما بگويید کو گوش شنوا؟

محمد در ادامه مي‌گويد: اگر بخواهم توضیح دقیق تری بدهم، باید بگویم وقتی شما برای اولین بار وارد فضای دانشگاه سوره می شوید، باورتان نمی شود که اینجا یک دانشگاه باشد؛ اصولاً فضای دانشگاه و ساختمان های آن شباهتی به یک دانشگاه ندارند؛ لازم به ذكر است كه کاربری قبلی این ساختمان مربوط به کارخانه آدامس خروس نشان بوده و بعد از خریداری توسط سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاه سوره در آن تأسیس شده است.

ساختمان مرکزی دانشگاه سوره در خیابان آزادی از سه ساختمان موازی با هم و دو حیاط باریک و کوچک که دارای دو دوربین مدار بسته است، تشکیل شده؛ دوربین هایی که تمام فضای حیاط را نیز پوشش نمی دهند.

دانشجويان چهره مسئولان دانشگاه را نمي‌شناسند!

اين دانشجو مي گويد: در نقاط کور حیاط همیشه تعدادی دختر و پسر مشغول کشیدن سیگار هستند! كه هیچ وقت مسئولان دانشگاه سري به آنجا نمي زنند؛ حتی بیشتر دانشجویان با چهره رئیس و مسئولان دانشگاه آشنا نیستند و تنها مسیری که مسئولان این دانشگاه هر روز طی می کنند، مسیر در ورودی تا دفتر کارشان است؛ حتی نمازخانه دانشگاه نیز در شلوغ ترین زمان ها نهایتاً 15 دانشجو و تعدادی از نیروهای خدماتی را در خود جای می دهد، جالب است که در هنگام نماز جماعت نیز هیچ کدام از این مسئولان در صف نمازگزاران دیده نمی شوند.

در دانشگاه سوره مکان دقیقی برای گروه های مختلف آموزشی وجود ندارد؛ گروه‌های سینما، نمایش، نقاشی، گرافیک، هنرهای اسلامی، کتابت و نگارگری و غيره هیچ کدام انسجام مکانی خاصی ندارند و بسیار اتفاق می افتد که در ساعات خلوت دانشگاه، فضای خالی زیادی بدون کنترل خاص حراست و مسئولان دانشگاه به حال خود رها می شود.

دانشجويان در زمان ورود به دانشگاه حدود 19 سال سن دارند، آنها تازه از محیط خانواده جدا شده و وارد فضایی شده اند که دیگر ارتباط و گفت و گویشان با جنس مخالف تعاریف قبلی را ندارد.

وضعيت حجاب در اين دانشگاه از خيابان وليعصر هم بدتر است

آنها در بدو ورود به دانشگاه مستعد یادگیری رفتارهايی هستند که دانشجویان باسابقه تر از خود بروز می دهند. متأسفانه باید گفت، جو حاکم بر دانشگاه سوره از جهت طرز لباس پوشیدن و آرایش بعضی از دانشجویان به شکلی است که حتی در خیابان هایی مثل خیابان ولیعصر نیز با آن مواجه نیستیم؛ اين در حالي است كه در خیابان ها گشت ارشاد وجود دارد، ولی در دانشگاه سوره چطور؟!

پوششی بسیار ناراحت کننده اي به عرف رایج در دانشگاه سوره تبديل شده و بسیاری از ورودی های جدید دانشگاه را نیز تحت تأثیر خودش قرار داده است؛ از جهت اخلاقی نیز خالی بودن جای اخلاقیات در ارتباطات بین دختران و پسران قابل مشاهده است؛ البته این درباره همه دانشجويان صدق نمی کند، ولی چیزی که نمود بارز آن را در فضای کلی دانشگاه می بینیم، همین است.

كوچكترين فرهنگ‌سازي در فضاي دانشگاه انجام نمي‌شود

مسئولان دانشگاه تقریباً به داخل دانشگاه و ساختمان‌ها هیچ کاری ندارند؛ جدای از این باید گفت که وضعیت اخلاقی و ظاهری بعضی از دانشجویان هنری با تذکر و آيین نامه نيز درست نمی شود كه اين امر نیاز به فرهنگ سازی دارد، ولی حتی کوچکترین اقدامی برای فرهنگ سازی در جایی مثل دانشگاه سوره صورت نمی گیرد؛ ساده تر بگویم مسئولان دانشگاه، دانشجویان را به حال خود رها کرده اند و فقط اوایل هر ترم برای گرفتن شهریه پیگیر احوال دانشجو می شوند.

فكر كردن به حقوق آخر ماه به جاي تربيت دانشجو!

محمد كه دانشجوي ارشد اين دانشگاه است، در خصوص ضعف مدیریت دانشگاه سوره و نداشتن برنامه صحیح که به بخش های دیگر نیز سرایت کرده، مي گويد: تقریباً همه مسئولان دانشگاه سوره به حقوق آخر ماهشان فکر می کنند و هیچ کدام حتی کوچکترین اقدام انقلابی و فرهنگی برای پرورش اخلاقی و اعتقادی دانشجویان را سرلوحه کارشان قرار نداده اند.

البته با دیدن وضعیت ظاهری و سیمای بخشی از این مسئولان احساس می کنید که آنها از درجات بالایی از اخلاص و تعهد انقلابی برخوردارند، ولی عملکرد آنها چیزی بسیار متفاوت با سیمای ظاهریشان را نشان می دهد؛ مهم ترین دغدغه و علاقه مندی مسئولان دانشگاه سوره، پذیرش هر چه بیشتر دانشجو و گرفتن شهریه بیشتر و تمام و کمال از آنهاست.

دانشگاهي با تمكن مالي زياد حتي يك خوابگاه ندارد!

محمد در ادامه مي گويد: دانشگاه سوره خوابگاه دانشجویی ندارد و همین امر باعث شده تا بسیاری از پسران و دختران دانشجو که از شهرهای دیگر می آیند مجبور به تهیه خانه مجردی شوند. این تازه در مورد دانشجویانی است که توان مالی کافی برای اجاره خانه را دارند، حال در نظر بگیرید عواقب این ماجراها بر عهده کیست؟ آیا دانشگاه سوره با این همه درآمد سالیانه توان راه اندازی یک خوابگاه دانشجویی را ندارد؟ این را با اطمینان به شما می گویم که داشتن یک خوابگاه دانشجویی آن هم فقط برای دختران باعث کاهش دغدغه بسیاری از خانواده ها و همین طور کاهش بسیاری از ناهنجاری های دانشجویی در دانشگاه سوره می شود، ولی هیچ کس برای مرتفع کردن این مشکل اقدامی نكرده است.

تربيت دانشجوي متعهد در سوره شبيه يك شوخي است

اين دانشجوي ارشد مي گويد: تربیت هنرمند متعهد در دانشگاه سوره بیشتر به یک شوخی شبیه است. مگر می شود بدون داشتن استاد متعهد، مسئول متعهد و بدون داشتن برنامه دقیق و کارشناسی شده، هنرمند متعهد تربیت کرد؟! آنها کوچکترین برنامه ای برای تربیت هنرمند متعهد و تأثیرگذار در جامعه ندارند و جالب است که حتی کوچکترین تلاشی هم برای این منظور از خود نشان نمی دهند؛ اصولاً بعضی از دانشجویان دردمند دانشگاه سوره که دغدغه دین دارند همیشه این سؤال را از خودشان می پرسند که چرا مسئولان مراتب بالاتر، مدیران و معاونان دانشگاه سوره را مورد مؤاخذه جدی قرار نمی دهند؛ اين در حالي است كه وضعیت ظاهر و باطن دانشگاه سوره چیزی نیست که بتوان آن را از کسی پنهان کرد.

استادان دانشگاه سوره اعتقادي به اصول انقلاب ندارند

وي در ادامه افزود: اعضاي هیئت علمی دانشگاه سوره از جهت علمی در سطح خیلی بالایی نیستند و این را می توان از مراجعه به تولیدات علمی محدود آنها متوجه شد؛ همچنين تعداد اعضاي هیئت علمی این دانشگاه نیز به نسبت دانشجویان آن بسیار کم است.

استادان اين دانشگاه تعهد خاصی برای تربیت هنرمند انقلابی ندارند كه دلیلش این است که اصولاً اساتید هم خودشان اعتقادی به اصول انقلاب اسلامی ندارند؛ البته بیشتر استادان دانشگاه سوره را استادان مدعو از دانشگاه های دیگر تشکیل می دهند که روی آنها نیز اصلاً کنترل خاصی وجود ندارد.

وي بيان داشت: مسئولان گروه ها وقتی ترم تمام شد و استاد رفت، تازه بر اساس برگه های نظرسنجی متوجه می شوند که او در چه سطحی بوده و چه میزان دانش را به دانشجویان منتقل کرده است. تازه این مربوط به وضعیت علمی استادان است، وضعیت اخلاقی و عقیدتی و سیاسی آنها که دیگر جای خود دارد.

جدای از این، در خصوص وضعیت اخلاقی بعضی از اساتید مدعو نیز هیچ کنترلی وجود ندارد؛ یعنی استاد به خودش اجازه می دهد که مسائل خارج از عرف اخلاقی و اجتماعی را در حضور دختران دانشجو و سر کلاس مطرح کند؛ در این فضا و تحت این شرایط همیشه خیلی از دانشجویانی که وضعیت ظاهری مناسبی دارند از تبعیض اساتید نسبت به خودشان شکایت مي كنند؛ اصولاً این اساتید مدعو که هیچ کنترلی بر آنها نیست علاقه مندی خاصی به دانشجویانی دارند که از لباس های دارای رنگ های شاداب تر و زنده تر استفاده می کنند!

محمد در ادامه مي گويد: اين در حالي است كه اگر اقدامی صورت می گرفت، حتماً بازخورد آن را در سطح دانشگاه، شاهد بودیم، ولی فکر نمی کنم راه حلی جز تعطیل کردن بعضی از رشته ها را بلد باشند و اين در واقع همان پاک کردن صورت مسئله است؛ به هر ترتیب کار فرهنگی و هنری نیاز به متخصص دارد، ولی شما چند نفر مدیر متخصص هنرمند انقلابی سراغ دارید؟

فارغ‌التحصيلان اين دانشگاه مطابق با اصول اسلامي تربيت نشده‌اند

وي مي گويد: صحبت نهایی اینکه وضعیت دانشگاه سوره وضعیت بسیار ناراحت کننده ای دارد و متأسفانه هیچ اقدامی نیز برای اصلاح امور آن صورت نمی گیرد؛ دانشگاه سوره هر سال تعداد زیادی فارغ التحصیل در رشته های گوناگون دارد که تقریباً هیچ کدام مطابق با اصول اسلامی تربیت نشده اند؛ هنرمندانی غرب زده و مرعوب فرهنگ و هنر بیگانه که وارد فضای فرهنگی و هنری کشور شده و مسیری مغایر با اصول انقلاب اسلامی را در پیش می گیرند؛ این موارد به فاجعه ای غیر قابل جبران تبديل خواهد شد، مگر آن که توسط افراد متخصص و دلسوخته اقدام عاجلی صورت بگیرد.

آن قدر بعضي صحبت ها عجيب است كه يك لحظه فكر مي كني آيا واقعاً اين دانشگاه هماني است كه با دغدغه هاي انقلابي ساخته شد؟!

وضعيت بد دانشگاه سوره به خاطر وضعيت آموزشي است

فاطمه معتقد است كه اين وضعيت در دانشگاه سوره به خاطر وجود اساتيد و وضعيت آموزشي ايجاد شده و مي گويد: آن قدر فضاي اين دانشگاه بد بود كه يكي از مقامات ارشد كشور در سال 89 نامه اي محرمانه به آقاي خاموشي در هفت بند از جمله جذب اساتيد ديني و معتقد براي اصلاح وضعيت آن نوشت، اما پس از گذشت 26 ماه از روزي كه اين نامه به دانشگاه آمده، كاملاً برعكس آن عمل شده است.

استادان حزب‌اللهي از اين دانشگاه اخراج شده‌اند

وي ادامه مي دهد: پس از گذشت دو سال از تاكيدات مسئولان ارشد، استادان حزب اللهي از اين دانشگاه اخراج شدند! استادان دانشگاه سوره دانشجويان بسيجي را مسخره مي كنند و آنها را سر كلاس ها راه نمي دهند، وضعيت دانشگاه طوري شده كه بعضي از دانشجوياني كه قبل از ورود به دانشگاه از لحاظ مذهبي در سطح بالايي بودند بعد از ترم دوم و سوم كاملاً عقايد مذهبي خود را از دست مي‌دهند.

اجراي تئاتر در اين دانشگاه كه نظام را زير سوال برد/سكوت رئيس دانشگاه در برابر اجراي تئاتر

فاطمه مي‌گويد: بعضي از استادان در كلاس بينش اسلامي به گونه‌اي تدريس مي كنند كه ائمه را زير سوال مي‌برند؛ چيزي كه از همه بيشتر دانشجويان مذهبي را رنج مي‌دهد، اين است كه در دانشگاهي كه به دستور حضرت آقا ساخته شده، تئاتري اجرا شد كه نظام جمهوري اسلامي و مفهوم شهيد و ولايت فقيه را زير سوال برد.

جالب اين است كه اين تئاتر در زير پنجره اتاق رئيس دانشگاه اجرا شد و وي شاهد اين ماجرا بود، اما وقتي يك عده از دانشجويان بسيجي به نشانه اعتراض به اتاق رئيس دانشگاه رفتند، با بدترين رفتار، آنها را از اتاقش بيرون كرد و بعد از يك هفته همين دانشجويان به كميته انضباطي فراخوانده شدند.

وضعيت حجاب در دانشگاه سوره فاجعه است

علي، دانشجوي ديگر اين دانشگاه مي باشد كه دغدغه اش وضعيت حجاب است و مي گويد: وضعيت عفاف و حجاب دانشگاه سوره فاجعه است و آيين نامه عفاف و حجاب براي زماني است كه بازرسي بخواهد به آنجا سربزند.

وي ادامه مي دهد: كميته انضباطي در دانشگاه سوره كاملاً تبعيض آميز است؛ يعني اينكه به يك دانشجوي باحجاب گير مي‌دهند و مشكل انضباطي برايش ايجاد مي‌كنند، ولي با آن كسي كه بدحجاب است و بدترين پوشش را دارد هيچ برخوردي نمي‌كنند.

نيروهاي خدماتي كه الان حراست دانشگاه شده‌اند

علي مي گويد: مشكل ديگر دانشگاه سوره اين است كه نيروهاي حراست دانشگاه، نيروهاي خدماتي سال 86 هستند كه به استخدام حراست درآمده‌اند، حالا شما فكر كنيد كه با وجود نيروهاي خدماتي به عنوان نيروهاي حراستي وضعيت پوشش دانشجويان به چه صورت خواهد شد.

در كلاس‌هاي تئاتر پوشش يك چيز مسخره به حساب مي‌آيد

اين دانشجو ادامه مي دهد: وضعيت استادان در دانشگاه سوره به گونه‌اي است كه سر كلاس‌ها هر كسي كه مي‌خواهد، مي‌تواند راحت باشد؛ به طوري كه دانشجويان دختر مانتوهايشان را سركارگاه‌ها درمي‌آورند و در كلاس‌هاي پلاتو و تمرين، پوشش يك چيز مسخره است.

علي مي گويد: در تمرين تئاتر اگر خانمي بخواهد پوشش داشته باشد، او را مسخره مي كنند و اصلاً پوشش در كلاس‌هاي تئاتر معني دارد، همه اين مسائل در دانشگاه سوره دارد اتفاق مي‌افتد و اصلاً كسي نيست كه به اين مسئله رسيدگي كند، حجاب در كلاس‌هاي دانشكده هنر سوره فاجعه است، استادان به دانشجويان تعرض مي‌كنند و حتي دختران چادري را مورد آزار و اذيت قرار مي‌دهند و هيچ كسي گوش شنوايي براي اصلاح آن ندارد؛ چون رئيس دانشگاه اصولاً خودش اين فضا را دوست دارد.

بسيج در دانشگاه هميشه مورد هجمه مسئولان است

وي مي گويد: از زماني كه يكي از مقامات ارشد كشور در سال 89 نامه‌اي براي اصلاح وضعيت دانشگاه سوره داده‌ تا كنون هيچ اتفاقي نيفتاده؛ حتي مسئولان دانشگاه مي‌خواستند با بسيج دانشجويي مانند كانون‌هاي ديگر رفتار كرده و نگذارند كه اعتراض كنند! بسيج دانشجويي دانشگاه تا قبل از اين كاملاً تعطيل بود، اما از زماني كه بسيج دانشجويي مستقل تشكيل شده، دائماً فعاليت‌هاي اين تشكل مورد هجمه‌هاي دانشگاه قرار مي گيرد و از دانشجويان شكايت مي‌كنند، آمار اشتباه رد مي‌كنند و انگ غيراخلاقي به دانشجويان مي‌چسبانند؛ فقط به اين خاطر كه ما مي‌گوييم اينجا حرف رهبري بر زمين مانده است.

در دوره‌اي نمي‌توانستيم حتي عكس رهبر را در دانشگاه بزنيم!

علي ادامه مي دهد: دليل برخوردهاي مسئولان دانشگاه اين است كه تعداد بسيجيان زياد شده است، زماني ما حتي حق نداشتيم عكس رهبري را در دانشگاهي كه مربوط به سازمان تبليغات بود، بزنيم، فضا به گونه‌اي است كه براي برگزاري كرسي‌هاي آزادانديشي تعهد داده ام كه اگر اتفاقي بيفتد من را از دانشگاه اخراج كنند.

اين دانشجو مي گويد: اين تعهد داده شد تا ما توانستيم كرسي‌هاي آزادانديشي را برگزار كنيم، سال 72 زماني كه اساسنامه تاسيس اين دانشگاه تدوين شد در اهداف آن ذكر شد كه اين دانشگاه براي تربيت هنرمند متعهد به اسلام و انقلاب تاسيس مي‌شود تا هنرمنداني تربيت كند كه براي زمان‌هايي مانند سال 88 بتوانند براي انقلاب موثر باشند، اما سال 88 تمام خروجي‌هاي دانشگاه جنبش سبز بودند و عملاً بدنه فرهنگي و هنري جنبش سبز توسط دانشگاه سوره و دانشجويان آن تامين مي‌شد كه اين را مي‌شود از آمار زنداني شدن دانشجويان اين دانشگاه فهميد.

استادان سكولار جاي اساتيد مذهبي را در اين دانشگاه مي‌گيرند

علي ادامه مي دهد: گزينش دانشگاه بسيار تاثرآور است؛ چرا كه اساتيد سكولار كه در فتنه 88 بدترين فعاليت‌ها را ضد نظام و انقلاب داشتند، الان به رده‌هاي بالاتر رفته و پست و مقام دارند؛ سوال ما اين است كه چرا اساتيد مذهبي از اين دانشگاه اخراج مي‌شوند و اساتيد سكولاري جانشين آنها مي‌شود كه هيچ تعهدي به نظام و انقلاب ندارند.

رئيس دانشگاه همفكران خود را در دانشگاه جذب مي‌كند/ اخراج دانشجويان ارزشي از اين دانشگاه

وي مي گويد: دكتر روشن، رئيس دانشگاه سوره خودش يك فرد اصلاح طلب است و در سال 88 در دفتر كروبي فعاليت مي‌كرد و حالا همه همفكران خودش را به عنوان اساتيد دانشگاه جذب مي‌كند، بنابراين اساتيدي كه نظرات مخالف با رئيس دانشگاه را داشته باشند از دانشگاه اخراج مي‌شوند.

علي مي گويد: جنگ نرم براي اين دانشگاه مهم نيست و در واقع اين دانشگاه تبديل به مركزي براي فعاليت جاسوسي كشور ايتاليا شده است؛ وقتي وزارت علوم وارد اين قضيه شد كساني كه اين موضوع را اطلاع داده بودند را از دانشگاه اخراج كردند.

بودجه هزار ميلياردي سازمان تبليغات براي اين دانشگاه كجا مي‌رود؟

اين دانشجو ادامه مي دهد: دكتر روشن عملاً دانشجويان مذهبي را مزاحم خودش مي‌داند، نقد ما به سازمان تبليغات اين است كه هزار ميليارد بودجه اين سازمان كجا هزينه مي‌شود، 33 سال گذشته هنوز حوزه هنري و دانشگاه سوره كه زيرمجموعه سازمان تبليغات است، هيچ گونه عملكرد مناسبي در جهت آرمان‌هاي انقلاب نداشته و هيچ اتفاقي در اين حوزه‌ها نيفتاده و بودجه هزار ميلياردي حيف و ميل شده است.

وي مي گويد: در حوزه هنري افراد ضد انقلاب براي اهداف خودشان ميلياردها پول هزينه مي‌كنند و افرادي كه در فتنه 88 نقش آفرين بودند، دست پرورده حوزه هنري هستند.

رئيس دانشگاهي كه 15 سال است در سمت خود باقي مانده است

مسعود، دانشجوي ديگر اين دانشگاه است كه در مقطع ارشد درس مي خواند؛ وي سال آخري است كه در اين دانشگاه حضور دارد و معتقد است كه هيچ دغدغه ديني در دانشگاه سوره وجود ندارد و مي گويد: رئيس اين دانشگاه 15 سال است در سمت خود باقي مانده، در صورتي كه از نظر اخلاقي، سياسي و اعتقادي مشكل دارد و اساتيدي كه براي اين دانشگاه جذب مي‌كند همه داراي مشكلات اخلاقي هستند، به طوري كه در بيشتر كلاس‌ها شهيد رجايي را مورد تمسخر قرار مي‌دهند.

وي مي گويد: عملكرد رئيس دانشگاه به اين صورت است كه بعضي از اساتيد معتقد را اخراج، و تيمي را جايگزين كرده كه همه همفكرهاي خودش هستند؛ به طوري كه بدترين اساتيد از نظر دانشجويان، بهترين استاد دانشگاه از نظر دكتر روشن است.

عملكردهاي رئيس دانشگاه موجب تحصن دانشجويان شد و ما تا دفتر وزير علوم رفتيم كه او را از رياست دانشگاه بركنار كنيم، اما معاون وزير علوم گفت: اين آقا پشتش خيلي گرم است و شما اگر بيشتر از اين تلاش كنيد براي خودتان مشكل ايجاد مي كنيد؛ به اين ترتيب رئيس دانشگاه تا جايي پيش رفت كه چند تا از بچه‌هاي بسيج دانشگاه را اخراج كرد.

سازمان تبليغات فقط اسمش بر روي اين دانشگاه است

مسعود مي گويد: در ابتداي سال تحصيلي 45 هزار تومان به عنوان شهريه از هر دانشجو دريافت مي‌شود، اما دانشگاه هيچ گونه عملكردي در اين خصوص ندارد.

سازمان تبليغات فقط اسمش بر روي دانشگاه است، اما دانشگاه سوره به صورت كاملاً جزيره‌اي عمل مي‌كند و اصلاً در سازمان تبليغات ما را به رسميت نمي‌شناسند.

 

منبع:


بازگشت