امروز: یکشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱

توکلی: آخرین آمار نرخ رشد اقتصادی ۳٫۲ است، نه ۷٫۳

[بوسیله کتاب ناب] [زمان ارسال مطلب:89 روز قبل] [تعداد: 39 مشاهده]
منتشر شده در: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
مدیریت دیدگاه ها: بدون دیدگاه

چکیده:

رشد اقتصادی کشور در سال گذشته ۳٫۲ درصد بوده است، این آماری است که از سوی نهادهای بین المللی مانند صندوق بین المللی پول نیز اعلام شده است. این در حالی است که این رقم با رشد ۷٫۳ درصدی اعلام شده از سوی رئیس جمهور تفاوت دارد.

 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نرخ رشد اقتصادی کشور را در سال گذشته ۳٫۲ درصد می‌داند، رقمی که با رشد ۷٫۳ درصدی اعلام شده از سوی رئیس جمهور تفاوت دارد.

به گزارش مهر، احمد توکلی پیرامون آخرین آمار ارائه شده از سوی سخنگوی اقتصادی دولت درباره نرخ رشد اقتصادی درصدی کشور مبنی بر ۶٫۱ درصد در سال ۸۹ و آمار ۷٫۳ ارائه شده از سوی رئیس جمهور در همین دوره گفت: رشد اقتصادی کشور در سال گذشته ۳٫۲ درصد بوده است، این آماری است که از سوی نهاد های بین المللی مانند صندوق بین المللی پول نیز اعلام شده است.

شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت روز گذشته -دوشنبه- درهمایش گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت گفت: طبق برآورد بانک مرکزی نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۸۹ بدون احتساب نفت ۶٫۱ درصد و این رقم با احتساب نفت ۵٫۸ درصد بوده است. وی همچنین تاکید کرد که طبق بررسی بانک مرکزی نرخ رشد بخش کشاورزی ۸٫۸ درصد، صنعت و معدن ۹٫۳ درصد، نفت ۱٫۹ درصد و خدمات ۴ درصد بوده است.

این اظهارات در حالی بیان شد که رئیس جمهور ۲۰ روز پیش هنگام تحویل لایحه بودجه سال ۹۱ در صحن علنی مجلس اعلام کرد که نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۸۹، ۷٫۳ درصد بوده است. همچنین وی پیش از این در تیرماه جاری در برنامه ای تلویزیونی نرخ رشد اقتصادی سال ۸۹ را بیش از ۱۰ درصد اعلام کرده و برای تاکید بر صحت این آمار گفته بود “با افزایش ۱۳ درصدی تولید فولاد، لوازم خانگی، سیمان و نیز افزایش قابل توجه بودجه‌های عمرانی و بخش مسکن، افزایش ۲۷ درصدی صادرات غیرنفتی و‌ نیز افزایش ۱۴ درصدی تولیدات بخش کشاورزی وقتی آمار افزایش تولیدات در همه بخش‌ها بیش از ۱۰ درصد است، بر چه مبنایی رشد اقتصادی کشور را ۴ درصد اعلام می‌کنند، این موضوع نشان می‌دهد که عده‌ای می‌ترسند، اعلام کنند رشد اقتصادی ایران بالای ۱۰ درصد بوده، در‌حالی‌که این اتفاق در واقعیت رخ داده است و می‌تواند چند سال متوالی ادامه یابد. “

رئیس جمهور با این حال در هنگام تحویل لایحه بودجه در ۱۲بهمن ماه امسال، محور اصلی لایحه بودجه ۹۱ را رسیدن به رشد ۸ درصد اعلام کرد.

مسئولان اقتصادی کشور آمار رشد اقتصادی سال ۸۸ را ۴٫۳ درصد ، و نرخ رشد در سال ۸۷ را اندک اعلام و از اعلام آمار در این خصوص خودداری کردند. صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی ایران برای سال ۲۰۰۸ میلادی – سال ۸۷ -را ۲٫۳ ، برای سال ۲۰۰۹ میلادی – سال ۸۸ – حدود ۰٫۱ درصد اعلام کرده بود.

 

منبع:بازتاب 


:یادداشت های مرتبط با متن:


نوشته شده توسط

پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب؛ تبیین خردمندانه بایسته های فرهنگ و تبلیغ اسلام ناب (قرآن و اهل بیت علیهم السلام)،انقلاب اسلامی ودفاع از ارزش های انان، با تاکید بر حوزه کتاب را وجهه همت خود قرارداده است. نقل مطالب دیگرن مرتبط با موضوعات مهم نه لزوما به معنی تایید محتوا،بلکه به منظور اطلاع رسانی دیدگاه های گوناگون و شناخت هرچه بیشتر برای فضای فکری،سیاسی و...فعالان تبلیغ دینی است که به فرمایش امام صادق(ع): العالم بزمانه لاتهجم علیه اللوابس. لذا ممکن است عنوان انتخاب شده لزوما عنوان انتخابی نویسنده یا پایگاهی که مطلب از آن نقل گردیده،نباشد. ”کتاب ناب” ضمن آمادگی ارائه مشورت های لازم،از طرح دیدگاه های ارزشمند، صمیمانه استقبال می کند.

در مجموع 2663 مطلب نوشته شده است.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


+ 1 = 2

مطالب دیگران
فهرست موضوعی مطالب


بازديد کننده محترم، شما مي توانيد با ثبت ايميل خود در کادر پايين تمامي مطالب کتاب ناب را در ايميل خود دريافت کنيد.

خبرنامه کتاب ناب توسط فيد برنر پشتيباني مي شود




امتیاز به وبسایت کتاب ناب
به پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب خوش آمدید , امروزیکشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
ویرایش توسط صفاوب